Pop TV in Kanal A plačljiva

Steve

Guru
13. avg 2007
9.960
1.840
113
Mtl ne pametovat prevec, ker ni ravno tako simpl in na tocno to karto ti cigani igrajo. Jaz hocem gledat dolocene programe in jih nocem komplet vse odjavit, zato ker so mi ti cigani vtaknili to zraven.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Evo danes sem pisal Telemachu na info@telemach.si. Upam, da vas to naredi čim več. Prilagam besedilo:

Pozdravljeni,

že nekaj časa nazaj sem zasledil v medijih, da hoče Pop TV za svoje kanale 5€ mesečne naročnine. Upam, da boste te njihove kanale dali pod opcijo doplačila, tako kot je denimo HBO. Vsaki sam, pa se naj odloči ali bo doplačal ali ne. Ne vidi se mi namreč pošteno, da popustite njihovim zahtevam in njihove programe date v shemo in posledično dvignete naročnino. V nasprotnem primeru bom primoran vse skupaj premisliti in oditi k drugemu operaterju kabelskih storitev.

Lep pozdrav

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.525
314
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Mtl ne pametovat prevec, ker ni ravno tako simpl in na tocno to karto ti cigani igrajo. Jaz hocem gledat dolocene programe in jih nocem komplet vse odjavit, zato ker so mi ti cigani vtaknili to zraven.
Za razliko od tvojega pametovanja, sem jaz že nekaj naredil.
grims-1.gif

Jah, če rad gledaš tudi samo en program, potem je odočitev lahka. Ti je tisti program vreden x+5 EUR oz. kolikor že bo cena? Če ja, plačaš in si tiho, če ne, pač odjaviš in ne boš gledal programa. Simpl ko pasulj.
Najlažje je pa po netu stresat jamBranje in nič naredit. Ker vedno je nek ''izgovor''. In zaključit s tem, da je to pa čista svinjarija in klicat vse možne institucije na pomoč.
Jaz to situacijo vidim popolnoma čisto: pač čista oblika kapitalizma in stranke lahko enostavno nasadite/nasadimo vse ponudnike, ki bi hoteli kaj takega izvesti (izjema je RTV
evil.gif
): vote with your money. Garantiram, da če bi se to zgodilo, bi se katerikoli ponudnik po parih mesecih vrnil nazaj na brezplačno varianto. Ovce se pa striže...
Pa ne mislit, da se bo končalo pri tem, če bo zadeva šla čez.
grims-1.gif
Je še precej ''inovativnih'' prijemov za striženje ovc v pripravi.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.489
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:

Za razliko od tvojega pametovanja, sem jaz že nekaj naredil.
grims-1.gif

Jah, če rad gledaš tudi samo en program, potem je odočitev lahka. Ti je tisti program vreden x+5 EUR oz. kolikor že bo cena? Če ja, plačaš in si tiho, če ne, pač odjaviš in ne boš gledal programa . Simpl ko pasulj.
Najlažje je pa po netu stresat jamBranje in nič naredit. Ker vedno je nek ''izgovor''. In zaključit s tem, da je to pa čista svinjarija in klicat vse možne institucije na pomoč.
Jaz to situacijo vidim popolnoma čisto: pač čista oblika kapitalizma in stranke lahko enostavno nasadite/nasadimo vse ponudnike, ki bi hoteli kaj takega izvesti (izjema je RTV
evil.gif
): vote with your money. Garantiram, da če bi se to zgodilo, bi se katerikoli ponudnik po parih mesecih vrnil nazaj na brezplačno varianto. Ovce se pa striže...
Pa ne mislit, da se bo končalo pri tem, če bo zadeva šla čez.
grims-1.gif
Je še precej ''inovativnih'' prijemov za striženje ovc v pripravi.

To, da pac odjavis kot kaze ne bo mogoce... vsaj po pisanju sodec, kjer omenjajo, da te opcije v osnutku pogodbe ni ...
grims-1.gif

Pop_TV_in_Kanal_A_bosta_placljiva-20161118-102203.jpg

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Kako lahko v normalni državi zahteva neka TV kaj bodo kabelski operaterji naredili in kaj ne. Zato, pa smo kjer smo. Jaz da sem kabelski operater bi postavljal pogoje televizijskim hišam in ne ravno obratno.
bonk.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kako lahko v normalni državi zahteva neka TV kaj bodo kabelski operaterji naredili in kaj ne. Zato, pa smo kjer smo. Jaz da sem kabelski operater bi postavljal pogoje televizijskim hišam in ne ravno obratno.
bonk.gif
V bistvu naj POPTV plačuje zato, da se ga predvaja. Če ne bo plačal, lahko zaprejo in se lotijo kakšnega drugega posla.

Pbutec

20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
AMIS ravno sedaj oglašuje nek paket AmisTrojkaFlexHBO za 24,90eur, kjer navajajo da cena za mobilne naročnike Simobila velja ZA VEDNO!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Odjavi TV, zamenja operaterja, ne le Pop TV.

Na kabelskem omrežju je možno menjat operaterja? se bojim, da so kabli precej privatni...od telemacha

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.525
314
83
Kras
www.mtl.si
Eh...
Vem, da si toliko pameten, da te ni treba za roko peljat k alternativi/rešitvi.
Nikjer pa nisem pisal, da morda ne bo kaj žrtvovanja zraven.

Pbutec

20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Če imaš potegnjen še telefonski kabel, potem lahko običajno izbiraš še med Amis in Siol.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Eh...
Vem, da si toliko pameten, da te ni treba za roko peljat k alternativi/rešitvi.
Nikjer pa nisem pisal, da morda ne bo kaj žrtvovanja zraven.

Se ne spoznam na to in vprašam, kaj je rešitev.

Telefonske linije nimam več v hiši.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Če imaš potegnjen še telefonski kabel, potem lahko običajno izbiraš še med Amis in Siol.

Torej lahko samo še čakam, da bo kaj po zraku...

Pbutec

20. jul 2007
15.150
3.615
113
Marlbor
Sicer pa vidim, da so se ti kabli res nekako privatizirali. Pri nas je bilo grajeno omrežje v lastni režiji, v občini je bilo ustanovljeno društvo uporabnikov kabelskega omrežja, kjer je društvo bilo lastnik kablov. Sedaj vidim, da je društvo izginilo (smo praktično pozabili na njega), omrežje pa obvladuje en operater, ki na spletni strani navaja, da so lastnik omrežja. Hmm?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.525
314
83
Kras
www.mtl.si
Net, pa gledaš preko neta. Andoid preko HDMIja. Netflix, Amazon Prime kmalu. Antena in imaš dvbt.
Na koncu se lahko pa še preseliš kam, kjer imaš več izbire
smile-1.gif
.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja tako je to bilo v Mb
smile-1.gif
Telemach nas je popapcal po domače.

Telekom je bil itak plenilec, izjemno drage naročnine in storitve, vključno z mobitelom, tako da sem priključek odjavil, kablovja pa ni več.

Ampak žica itak ni prihodnost.

Mogoče krožnik za TV, pa nek mobilni paket za internet?
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Net, pa gledaš preko neta. Andoid preko HDMIja. Netflix, Amazon Prime kmalu. Antena in imaš dvbt.
Na koncu se lahko pa še preseliš kam, kjer imaš več izbire
smile-1.gif
.

Ja, kak pa do neta prideš?
hysterical-1.gif

Ne pravljičari.