Policija

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.366
5.993
113
image.thumb.png.68d5331789079c23b3b40f9da4e8e56e.png

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.380
19.141
113
Kaj ima to posušeno kri na teh modernih kavbojkah ali gre zgolj za dejansko zanemarjene (umazane in raztrgane) hlače? :D

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.347
851
113
44
povsod malo
Ukraden policijski avto je bil pred osnovno šolo? (Dnevnik.si) Prijeli do ga pa par 100m stran (Twitter). Dobro da so vsi živi in zdravi. Tam okoli sta dve osnovni šoli, ena srednja, vrtec, zdravstveni dom, trgovine, lokali...

tony

Guru
23. jul 2007
11.273
1.975
113
Kaj ima to posušeno kri na teh modernih kavbojkah ali gre zgolj za dejansko zanemarjene (umazane in raztrgane) hlače? :D
Na šihtu so mi razložili, da so take hlače danes v modi. Dejansko mame ne vejo kako bi jih obesile doma na štrik. Barva hlač najbrž pride že taka zraven?

Kri je pa menda prava, da bi bile tako pobarvane, ni v modi.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.464
7.352
113
Ni mi jasno, zakaj ga niso PIT-nili že v LJ. Kaj imajo takega pacienta za šparat?!?
V kakšni Lj ? Daj poglej kje so ga ustavljali.
Slučajno sem se ta teden vozil tam mimo okoli podobne ure in je bila gneča za popizdit.
Omejitev 100 kmh.Bog pomagaj kakšna avto cesta.

Slo policija sploh dela pit manever? Ni to bolj ZDA Arkansas state trooper skill ?

Ni enostavno, plus avto mora biti pravi

fail

Po sliki sodeč duševno ni zdrav...
Kateri ?

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.834
1.162
113
Se pravi je majster že včeraj zadet naredu pizdarijo z avtom, zaradi odklonitve preizkusa na droge so ga do danes pridržali, po tem na obvoznici - spet zadet - naredu še eno (večjo?) pizdarijo in se s podrtijo od Audija pripeljal do Šmartnega, kjer je bila scena z ukradeno pištolo in avtom, s katerim se je odpeljal do Radovljice (je tja šel po naključju ali je bil dejansko tja namenjen?), kjer se je k sreči brez kake piz*arije vse skupaj končalo.

erikson

Guru
25. avg 2007
26.346
9.511
113
Imeli so kar srečo, če je spodnje res. Sicer ne vem, kakšen je bil njegov motiv, da je šel v Radovljico, ali ima tam dobavitelja drog.

V ukradenem policijskem avtu naj bi bile tudi službene puške, saj so del službene opreme. Če bi osumljenec prišel do njih, bi jih lahko tudi uporabil. Vendar so ga policisti pravočasno v Radovljici prijeli, ko je bil v trgovini z živili. Med begom so po naših informacijah policisti izključili tudi policijske zveze, da osumljenec ne bi poslušal usklajevanja policijskega lova.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
6.347
851
113
44
povsod malo
Se pravi je majster že včeraj zadet naredu pizdarijo z avtom, zaradi odklonitve preizkusa na droge so ga do danes pridržali, po tem na obvoznici - spet zadet - naredu še eno (večjo?) pizdarijo in se s podrtijo od Audija pripeljal do Šmartnega, kjer je bila scena z ukradeno pištolo in avtom, s katerim se je odpeljal do Radovljice (je tja šel po naključju ali je bil dejansko tja namenjen?), kjer se je k sreči brez kake piz*arije vse skupaj končalo.
Ja.
Radovljica ima iz avtoceste zmeden izvoz če narobe zaviješ si nazaj na ac.
Baje je šel v trgovino z živili in so ga tam zunaj prijeli.
Sreča v nesreči, da so imeli letos v bližini amok vajo in se je vedelo kaj narediti .
Tako piše Večer

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.851
6.985
113
V kratkem bo izpuščen zaradi zdravstvenih težav ali "neprištevnosti" in sago bomo gledali, dokler ne bo nekdo končal mrtev. Po tem jim večinoma uspe urediti vsaj za par let, pa še to se skrajša, če se lepo obnaša.