Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A sem samo jaz prebrala članek v katerem je pisalo, da so punce bile stare 11 in 12 let, ko se je prvič zgodilo? Na bruhanje mi gre od takega opravičevanja tega početja.
A sem samo jaz prebrala članek v katerem je pisalo, da so punce bile stare 11 in 12 let, ko se je prvič zgodilo? Na bruhanje mi gre od takega opravičevanja tega početja.
Izgleda da si to res samo ti prebrala.
Js sm prebral v tu nalimanem članku, da so bile vse punce polnoletne, razen ene, ki je bila 17. In vse so seksale prostovoljno. In seveda o tipu, ki bi ga tu eni najraje kastrirali. Ker jim je za seks nudil ugodnosti.
Izgleda da si to res samo ti prebrala.
Js sm prebral v tu nalimanem članku, da so bile vse punce polnoletne, razen ene, ki je bila 17. In vse so seksale prostovoljno. In seveda o tipu, ki bi ga tu eni najraje kastrirali. Ker jim je za seks nudil ugodnosti.
Konec oktobra 2022 smo v Dnevniku razkrili pričevanja o spolnih zlorabah mladoletnic v ljubljanskem jahalnem klubu. Deklici naj bi dlje časa zlorabljal njun trener. On navedbe že od začetka zanika. Policisti so ga po štirimesečni preiskavi ovadili,
Konec oktobra 2022 smo v Dnevniku razkrili pričevanja o spolnih zlorabah mladoletnic v ljubljanskem jahalnem klubu. Deklici naj bi dlje časa zlorabljal njun trener. On navedbe že od začetka zanika. Policisti so ga po štirimesečni preiskavi ovadili,
Tu smo debatirali o dogajanju v Velenjskem konjeniškem klubu po tem, ko je frodoo prilimal članek o dogajanju tam, kjer je neki Skaza ponujal (polnoletnim - razen ene) razne ugodnosti v zameno za seks.
A na tomačevem se je to dogajalo? Kako komentiram? Upam, da policija čimprej razišče zadevo in sodišče storilca kaznuje.
Je pa ta zadeva čisto druge kategorije kot v Velenju, ni pa korektno, da zadeve enačimo oziroma spravljamo v isti koš.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.