In katera zavarovalnica si bo upala prva podražiti zavarovanje za 20%? Meni 20% pomeni 250€, pa če sem še kako čustveno navezan na trenutno zavarovalnico, ni šans da ostanem v primeru da podražijo, drugje pa dobim še po "stari" ceni.Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
He he, skregani z belim kruhom ali pa ne veš vsega... Bo kar kartelni dogovor in dvig cen, vendar v skladu z zakonodajo ne vsi naenkrat... Samo kozmetika, pha.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
med drugim tudi to ja... velika večina zavarovalnic je začela zmanjševati razne paketne in ostale popuste iz npr. 10 na 3% pa iz 20 na 10% in podobno, odvisno od vrste popusta, podražitev samih zavarovanj pa ne presega 8%, kaj šele 20%... to bi bilo res too much...
ampak nič od naštetega se ne nanaša na Generali, mi ostanemo popolnoma na enakem kot do sedaj![]()
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
med drugim tudi to ja... velika večina zavarovalnic je začela zmanjševati razne paketne in ostale popuste iz npr. 10 na 3% pa iz 20 na 10% in podobno, odvisno od vrste popusta, podražitev samih zavarovanj pa ne presega 8%, kaj šele 20%... to bi bilo res too much...
ampak nič od naštetega se ne nanaša na Generali, mi ostanemo popolnoma na enakem kot do sedaj![]()
No, če že delaš tam pri Generali-ju pa mi povej kakšne ugodnosti bi bil deležen, če grem iz Triglava k vam.
Seveda zavarovalno vsoto vedno vzamem na položnice. Ne komlicirajo na Triglavu.
Imam že dobrih 5 let vozniških izkušenj in brez prometnih nesreč.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
No, če že delaš tam pri Generali-ju pa mi povej kakšne ugodnosti bi bil deležen, če grem iz Triglava k vam.
Seveda zavarovalno vsoto vedno vzamem na položnice. Ne komlicirajo na Triglavu.
Imam že dobrih 5 let vozniških izkušenj in brez prometnih nesreč.
Delam z avtomobili in nikomur ne priporočem teh zavarovalnic kot so Generali, Tilia...ko pride do škod komplicirajo, da je joj...tudi, če so 20% cenejši, ne vzamem tam zavarovanja.![]()
hmm, očitni ni bilo dviga, če nihče nič uradno ne ve.![]()