Podražitev avto zavarovanj - triglav ?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.595
16.912
113
Zavarovalnica Sava je žal v zadnjih 3 letih postala popolnoma nekonkurenčna pri avtomobilskem zavarovanju. Očitno jim to ni več fokus.
Morda je pri tebi tako a pri marsikomu je pa med ugodnejšimi, če ne najugodnejša. Bom ponovil še tisočič - posploševanje o (ne)ugodnosti X zavarovalnice na podlagi enega primera (oz. malo njih) ni realna. Kar se lahko posploši je kvečjemu to, da je običajno Triglav med najdražjimi pa tudi ta lahko kdaj preseneti z zelo ugodno ponudbo.

• Všeč mi je
Reactions: sad

jezek

Guru
24. jul 2008
4.255
1.816
113
V mojem primeru je Sava za 700e cenejsa od naslednja najugodnejse ponudbe (je pa res da Groupame nisem vprasal)

• Všeč mi je
Reactions: sad

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.197
496
83
Pri meni so pri Savi 2025 osnove enake kot 2024, delal zavarovanje v maju. So pa dali nekaj manj % pri takojšnjem plačilu (iz 4% na 2%) in še ena razlika v popustu. Lani 986€, letos 1015€. Agent je rekel, da je Grawe dražje, Triglav je itak predrag, ostalo nisem preverjal.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.631
5.278
113
Zavarovalnica Sava je žal v zadnjih 3 letih postala popolnoma nekonkurenčna pri avtomobilskem zavarovanju. Očitno jim to ni več fokus.
Na Savi imajo "dovolj" avtomobilskih polic, zato jim ni v velikem interesi pridobivanje novih strank, po portfelju avtomobilskih zavarovanj so prehiteli Triglav.
Je pa letos podražitev večinoma manjša, nekaj na račun toče ki so jo malo podražili pred mesecem dni in pa cca 2% spremembe pri popustih za plačilo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey