Plenilec Petrol grozi

sad

Guru
24. avg 2007
21.953
10.644
113
Ne razumeta. No, vidva se kar dajta slediti in nadzirati... Drugače pa, ono aplikacijo Petrol za zbiranje točk, sem imel. Pa zbrisal...itak ni imela smisla, ko pa so izdelki ''na točke'' bili dražji, kot v redni prodaji drugod. Ampak, ovčke pač kupijo, če piše ''akcija''...
Ej, tankam na Petrolu bencin in to je to. Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje kupil kaj drugega tam. Tak da, zaradi mene imajo lahko 4x dražje stvari kot drugod. Če kdo kupi, njegov denar :).

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
10.620
4.052
113
Če res naštudiraš sistem ti še kompresor hitreje in bolje gumo napumpa. Sicer si pa približno na istem kot če vsakič ko potrebuješ njihove storitve zaviješ k cenejši konkurenci. Brez pik, točk, loncev in brisač. Aja, plus je še cuzanje kavic med policami, v vrsti pred blagajno, ko oddajaš paket, drkaš stave, vplačuješ loto, na parkingu. Super je, ne moreš zgubit, sami plusi.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

erikson

Guru
25. avg 2007
23.487
7.234
113
Na zanima.me so objavili cel prispevek o povezavah med Petrolom, Gen-I, Golobom, teto Tine Gaber, DARS-om, CGP d.d. Novo mesto.

Petrol je bil nekoč solastnik Gen-I in svoj delež prodal.

Kdo je predsednik nadzornega sveta GEN-EL?

Ja, tista Nada Drobne Popović, teta Tine Gaber, ki jo Petrol namerava tožiti.

V zmešnjavi je potem še novi direktor DARS in zakonca Južna, ki sta lastnika dela Petrola, hkrati pa podjetja CGP d.d. Novo mesto, ki je gradilo novo stavbo DARS-a in želi graditi tretji pas avtoceste Domžale - Ljubljana.

Skratka, kopica nekih interesov Goloba in njegovih bližnjih.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in sad

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.313
4.750
113
Samo Vizjak pa je največja baraba ker ima tudi delnice.
Pa moja tašča, samo ponavadi ne tanka na Petrolu ampak v Avstriji, ker imajo baje boljšo nafto. :fredi:

netko

Guru
25. jul 2007
7.168
2.532
113
No…en moj zaposlen pridno zbira te tocke in ma cel sistem nekih zastonj kavic, cenejsih pranj itd… pa baje je vsake toliko z njihovo kartico plato uniona 24 eur.
Vsak euro je ena tocka, ki jo lahko potem vnocis recimo 100 tock za popust na pranje ali pa npr 200 tock pa imas zastonj pranje, vsako 6 pranje npr brezplacno isto za kave ali pa malice, potem pa na vsak kvartal dobis nekaj zastonjskih zadev npr kaksen sendvic, smuti, rogljicek, voda, kava cistilo za steklo, osvezilec zraka, energijska pijaca,
Pike so se lahko koristile za popust na elektriko samo odkar imam elektrarno ne morem vec trdit, da je to se aktualno...
Pod crto se mi zdi, da s toce jem goriva in uporabi pik prides na kar dober paket mesecnih ugodnosti, ce si seveda clovek, ki se na bencinski ustavis in si zames kaj za na pot

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.874
8.334
113
Če res naštudiraš sistem ti še kompresor hitreje in bolje gumo napumpa. Sicer si pa približno na istem kot če vsakič ko potrebuješ njihove storitve zaviješ k cenejši konkurenci. Brez pik, točk, loncev in brisač. Aja, plus je še cuzanje kavic med policami, v vrsti pred blagajno, ko oddajaš paket, drkaš stave, vplačuješ loto, na parkingu. Super je, ne moreš zgubit, sami plusi.
Hvala za ta vsebinsko mocen prispevek.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.812
10.144
113
Ne razumeta. No, vidva se kar dajta slediti in nadzirati... Drugače pa, ono aplikacijo Petrol za zbiranje točk, sem imel. Pa zbrisal...itak ni imela smisla, ko pa so izdelki ''na točke'' bili dražji, kot v redni prodaji drugod. Ampak, ovčke pač kupijo, če piše ''akcija''...
Men za zbiranje točk visi dol. To da se pa pripeljem na pumpo, slikam kodo, natankam in se odpeljem je pa velika Petrolova prednost. Če je pa kje zabeleženo na kerih pumpah tankam, me pa res ne gane, ker si s tem podatkom res nimajo kaj pomagat.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.108
7.536
113

Dej reci, da tankas s kapuco cez glavo pa s tablico sneto (ali slicno) in placujes z gotovino... Da vsaj Petrol ne bo vedel kje kdaj si.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Hanzi in erikson