Plenilec Petrol grozi

netko

Guru
25. jul 2007
7.153
2.493
113
Fejst zanimiv bi bil zemljevid pokritosti s signalom naše lepe deželice, če bi ugasnile vse bazne postaje, ki ne prinašajo profita niti ne pokrivajo rednega vzdrževanja, kje je šele povrnitev investicij v posodobitve. Ali pa trase optike, ki že rednega vzdrževanja ne pokrivajo, kje je šele povrnitev investicije. Ampak aveš, na vse se pa tud ti ne spoznaš. Tko da nekaj je gol biznis, nekaj je pa javni servis.

Podtaknil ti ne bi rad ničesar, sam komentiram. Mal poglej, koliko od teh 80+ centov na liter je za ekofašizem pokrivat. Če bi šlo pol tega naftarju, bi blo že lažje ubogemu Petrolu.
so operaterji limitirani z maržo? si že slišal za sive lise? verjetno ne ker drugače nebi pametoval o stvari o katerih se ti očitno ne sanja
naftar noče, da mu gre polovico nečesa, naftar bi rad bil samostojen v kreaciji cene

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.777
10.128
113
Aja, pa še en podatek, trg elektronskih komunikacij je reguliran tako pri nas kot drugod v EU, tko da marž ravno ne določa država, marsikaj drugega pa.

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.501
1.018
113
No… dajva locit med napakami in praksami kjer se pojavljajo sumi kaznivih dejanj.

Nicesar ne morem trditi ker premalo vem, govorilo pa se je marsikaj. In ce je to res, potem ne mores reci - malce so gresili.

Ampak to je offtopic, na to sem se spomnil ker je nekdo mbills omenil
mBills je bil odlicno zasnovan. Ce bi to, kar so zeleli narediti z mBils danes, bi bili se vedno beanchmark za vse ostale. Ce pa NS ni imel posluha, je pa drugo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.139
2.514
113
Pomurje
To, da neka firma posluje dobro, ne pomeni, da zato, da si nekdo lahko kar malo postreže potem. Tega sistema nimamo več. Ne deluje. Ni takrat in ne bo spet, čeprav je želja lenuhov in nesposobnežov ogromna, da bi se pasli na delu drugih.

Koliko neka firma služi me ne zanima.
Da pa firma protestno zapira bs in šola nas uporabnike v bistvu financerje tega zaslužka je pa poden od firme.
PR jim je tu malo zatajil.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.084
7.495
113
Da pa firma protestno zapira bs in šola nas uporabnike v bistvu financerje tega zaslužka je pa poden od firme.

Saj za to se gre. Ti že lahko plačuješ bencin, ampak ga boš moral Petrolu, ne državi ali pa ga sploh ne boš. Slednja bi pa samo kasirala, naredila pa nič in upravljala s tem denarjem, kot poznamo iz prakse.
Oziroma takoj povej, če je tvoje razumevanje podobno tonyjevem - meni je samo važno koliko plačam, ne komu in misliš, da je v resnici temu tako.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.831
8.283
113
Mercator prodaja svojo mrezo samopostreznih pump…. Lahko razsiris poslovanje pa nam dokazi da je to dober posel z vsemi regulacijami

• Všeč mi je
Reactions: BuDi