Tale projekt je bil povod, da je Beločnik moral iti. Namesto, da bi bili ponosni za podjetje, ki dobro dela in naredi takšno zgradbo, smo pač... Ivan Cankar, Hlapci. A si predstavljaš, da bi en Shell ali pa BP imel stabo, kot jo ima danes Petrol. edino kaviar levičarji bi bilo veseli.Bomo čez par let videli, ali se bodo uresničile napovedi, da bi Golob rad priključil Petrol podjetju Gen-I.
Situacija je podobna, kot je bila z Elektro Energijo (katere Golobu prijazen direktor je sedaj postal direktor DARS-a).
Sicer se mnoge stvari ne uresničijo. Ko je ena od prejšnjih uprav hotela zgraditi novo poslovno stavbo nasproti stadiona za Bežigradom, so jo zamenjali. In Petrol se še vedno muči v tisti grdi stavbi iz časa Jugoslavije. Lahko pa bi bilo takole:
Poglej priponko 99607
Poglej priponko 99608
Jaz na petrolu samo tankam in kupim čike. Na vse ostale artikle imajo pretirane cene. Pa na živce mi gre, ko vsakič prodajalec vpraša "a imate petrolovo kartico". Nimam. "Pa bi jo radi imeli"?
Kaj je populizem? Da se koljejo zaradi uprave al da je petrol sam objavil da zamrzuje sponzorstva?
I don't care. Kakšnega vmešavanja, če je tretjinski lastnik?Sam tok da te mal zbudimo… a si ravnokar primerjal placo fizicne osebe s prometom podjetja? No tok o tem kok razumes problem regulacije in vmesavanja drzave v gospodarstvo.
I don't care, in ker nihče s foruma ne sedi v upravi P., bi moralo biti vseeno tudi vam. Naj se to zmenijo brez zaje6avanja potrošnikov. Menjave uprav P. na hojladri so dejstvo. Lej, še Golobinca se odžagali tako nelepo, da je Krkovič znorel in šel po TVju govoriti čez Janšo... (Btw., osebno hodi tudi po vseh pasjih procesijah, kamor pride Golob... LOL :-D)Ta regulacija nima nobenega vzgiba v pocenitvi derivatov za kogarkoli. Gre za nagajanje ker ostali lastniki drzavi ne pustijo vmesavanja v poslovodstvo podjetja. As simple as that.
No glede na to da sem cca 10 let zivel ob smucarki in mi je precej jasen prerez stroskov ti komot vrnem da je populizem tvoja trditev da ze sedaj smucar sam placa priprave. Stroskov je veliko ampak brez sponzorjev sploh ne bi imeli nikogar v A grupi. Ker bi v strosku priprav bile kar naekrat zadeve ki jih preko panozne zveze sedaj krije tudi petrol.Tvoj populizem je nabijanje kako bo zdaj smučar sam plačal priprave. Petrolov pa da je regulacija cen vzrok za ukinjanje sponzorskih sredstev.
Star keltski pregovor pravi: It's economy, stupid!
Torej, zakaj bi se petrol sekiral za čustva in prazne rezervoarje solčavancev, jezerjanov in ratečanov?
Ko se je bolj splačalo kršit kebrov zakon kot omejevat prodajo alkohola ni niti trznil. In ko je bilo ceneje plačevat kazni kot oglaševat in prodajat tobačne izdelke tudi ne.
Kakšna solidarnost? Med človekom, ki "vedno tanka za 5 jurjev" in nabaše zdaj celo na zaprto pumpo in korporacijo, ki ima mrd EUR (že zopet se mi ne da preveriti) prometa?Kakšen "tvoj tošl"?
Kaj pa solidarnost?
A ja, ne, to je za druge. Ti si levičar.
Sponzorstvo je pol dobrodelna zadeva, al kako gre to?No glede na to da sem cca 10 let zivel ob smucarki in mi je precej jasen prerez stroskov ti komot vrnem da je populizem tvoja trditev da ze sedaj smucar sam placa priprave. Stroskov je veliko ampak brez sponzorjev sploh ne bi imeli nikogar v A grupi. Ker bi v strosku priprav bile kar naekrat zadeve ki jih preko panozne zveze sedaj krije tudi petrol.
Tko da ne men ocitat tega kar ocitno zelis sam pocet.
Ja, tretjinski in nima vecine. In ker ni po golobovo se sedaj regulacije sirijo na AC. Verjamem da je tebi vseeno.I don't care. Kakšnega vmešavanja, če je tretjinski lastnik?
Ali naj država ta delež odproda bolj zainteresiranemu lastniku (češ, tovarišijskega kapitalizma se pa ne gremo) ali pa naj se firma sprijazni, da tretjinskega lastnika ne moreš naravnost ignorirati, kaj šele iti na nož z njim. To ni normalno v nobeni firmi.
I don't care, in ker nihče s foruma ne sedi v upravi P., bi moralo biti vseeno tudi vam. Naj se to zmenijo brez zaje6avanja potrošnikov. Menjave uprav P. na hojladri so dejstvo. Lej, še Golobinca se odžagali tako nelepo, da je Krkovič znorel in šel po TVju govoriti čez Janšo... (Btw., osebno hodi tudi po vseh pasjih procesijah, kamor pride Golob... LOL :-D)
Se enkrat: ocitno se vecina lastnikov s tem strinja. Vecina. A ves? Vec kot ma drzava v lasti.Kakšna solidarnost? Med človekom, ki "vedno tanka za 5 jurjev" in nabaše zdaj celo na zaprto pumpo in korporacijo, ki ima mrd EUR (že zopet se mi ne da preveriti) prometa?
Mimogrede, kakšna poslovnost pa je to, da arbitrarno zapreš lastne štacuno za eno uro v boju z največjim lastnikom? Ta uprava bi v vsakem poslovnem okolju morala odleteti ko keks.
6.8 mrd. Ker se ti ne da.Kakšna solidarnost? Med človekom, ki "vedno tanka za 5 jurjev" in nabaše zdaj celo na zaprto pumpo in korporacijo, ki ima mrd EUR (že zopet se mi ne da preveriti) prometa?
Mimogrede, kakšna poslovnost pa je to, da arbitrarno zapreš lastne štacuno za eno uro v boju z največjim lastnikom? Ta uprava bi v vsakem poslovnem okolju morala odleteti ko keks.
Razlozi mi da je oblika ustvarjanja dobicka. Al kaj bi zelel povedat?Sponzorstvo je pol dobrodelna zadeva, al kako gre to?
"Zaposleni bodo sedeli v prvem nadstropju v pisarnah z velikim kongresnim prostorom, garderobo in kuhinjo. Vse to bo obdano z zelenjem in pogledom na osrednji park, da bodo imeli zaposleni stalno povezavo z naravnim okoljem. V drugem nadstropju se bodo lahko sproščali, na primer v veliki športni dvorani s košarkarskim igriščem in v fitnesu.V tretjem nadstropju so prav tako načrtovane pisarne, fitnesi, sobe za masažo in telovadnica za jogo in meditacijo, pa tudi soba za počitek, previjanje otrok, notranja igralnica in zunanje igrišče. Če bo kaj narobe, bodo na voljo tri sobe za okrevanje z lastno zdravniško oskrbo.V četrtem nadstropju bodo prav tako pisarne, restavracije ter prostor za kadilce. Peto nadstropje je namenjeno internim sestankom, izobraževanju in usposabljanju zaposlenih. Vmes se bodo lahko zaposleni sprostili na terasi ali pa obiskali restavracijo za le izbrane VIP-goste.V šestem in sedmem nadstropju bodo večinoma pisarne ter skupni prostori za sestanke in izobraževanje. Pisarne so v načrtu vse do 12. nadstropja. Tam bo mesto za vodstveni kader, upravo in menedžerje ter njihove skupne prostore. V 13. nadstropju bodo sejne sobe za najpomembnejše sestanke, v 14. in 15. nadstropju pa terase."Tale projekt je bil povod, da je Beločnik moral iti. Namesto, da bi bili ponosni za podjetje, ki dobro dela in naredi takšno zgradbo, smo pač... Ivan Cankar, Hlapci. A si predstavljaš, da bi en Shell ali pa BP imel stabo, kot jo ima danes Petrol. edino kaviar levičarji bi bilo veseli.
No glede na to da sem cca 10 let zivel ob smucarki in mi je precej jasen prerez stroskov ti komot vrnem da je populizem tvoja trditev da ze sedaj smucar sam placa priprave. Stroskov je veliko ampak brez sponzorjev sploh ne bi imeli nikogar v A grupi. Ker bi v strosku priprav bile kar naekrat zadeve ki jih preko panozne zveze sedaj krije tudi petrol.
Tko da ne men ocitat tega kar ocitno zelis sam pocet.
Se enkrat: zadeva se je nehala ker financno ni slo vec. Pa ni blo treba vsega placevat. In ce se sponzorstva nehajo jih bo se manj tekmovalo. Ti me pa prepricujes da se sponzorstvo petrola ne pozna? Ja pol oa ne bo skode al kaj?Fajn, še povej koliko let je od tega minilo in naredi domačo nalogo zakaj so kljub zlatemu sponzorju petrolu nekateri reprezentanti sami plačevali sezono, ne samo priprav ampak tudi trenerje, serviserje in nastanitve.
Navadne svinje požrešne so.6.8 mrd. Ker se ti ne da.
Naj podajo ponudbo za odkup državnega deleža, če jih je kaj v hlačah.Se enkrat: ocitno se vecina lastnikov s tem strinja. Vecina. A ves? Vec kot ma drzava v lasti.