Plenilec Petrol grozi

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.657
-1.166
48
Valparaiso

sad

Guru
24. avg 2007
21.925
10.599
113

Posrečeni kapitalisti, a ko pa plenijo potrošnike in prodajajo jajca na črpalkah pa je vse ok.

So pač določene dobrine, ki ne smejo biti brez nadzora, ker kot vidimo kapitalizem nima meja.
A si ti pogledal, kdo je največji kapitalist, ki te odira? Država pobere skoraj 50% več davščin od litra prodanega goriva kot ga je 2 leti nazaj.
Boš šel kolesarit ali boš le gobcal proti grdim kapitalistom?

tony

Guru
23. jul 2007
10.194
1.741
113

Posrečeni kapitalisti, a ko pa plenijo potrošnike in prodajajo jajca na črpalkah pa je vse ok.

So pač določene dobrine, ki ne smejo biti brez nadzora, ker kot vidimo kapitalizem nima meja.
Kako je že rekel un iz KLOja v Mojem atu?

"Nacionalizirali in ekpropriirali."

In še: požrešnost nima meja. Pa lepo smo povedali, da od deregulacije ne bo nič drugega kot samo sranje. In je. Še ko jo ukinejo, je sranje :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Robert

Guru
21. jul 2007
2.683
515
113
Tolmin
Na štrom se bomo vozili
Nedelja 15.6.25 dopoldne z skoraj praznim rezervoarjem v Tolminu :(
Petrol Tolmin - okvara črpalk po izpadu elektrike.
Petrol Most na Soči - Nedeljo zaprt
Petrol Kobarid - V prenovi
Petrol Kanal ob Soči - V prenovi

Turistov zaradi lepega vremena U3PM - predvsem motoristov z minimumom goriva :confused:
Lahko izbiraš še med približno enako oddaljenimi: Petrol Bovec, Petrol Cerkno in Petrol N.Gorica, kjer je še nekaj konkurence :bruh:

Tako lepo smo postlali nekoč našemu edinemu Petrolu.
BDW: Na Mostu na Soči je tako sodoben, da so tam posneli reklamo za 80letnico :fredi:

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.064
7.484
113
Jaz se s tem strinjam. Ampak kdo bo pa prišel?

V vrsti cakajo? Vsak z 2 pikam prav povezanim se ogne Sloveniji. Danes ne ves, kaj bo jutri, pojutrisnjem spet drugace, edina stalnica je vedno vecje hlastanje po tvojem, pol pa investiraj.

Jaz ne vem, od kje ta sveta prepricanost Slovencev, da nikogar resnega k nam ni vec, ker jim mi komaj vrata zaprta držimo, ker drugace ne bi zmogli navala...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.678
2.422
113
Emona / Carnium
Ne vem, zakaj se oklepate Slovenstva, ko pa je prosti trg transnacionalna religija, ki je ne zanima ali je kupec Slovenec ali marsovec in kakšne navade ima. Je sovrag zunanji (tuja konkurenca) ali notranji (trenutna vlada)?