Plenilec Petrol grozi

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.657
-1.166
48
Valparaiso

sad

Guru
24. avg 2007
21.927
10.602
113

Posrečeni kapitalisti, a ko pa plenijo potrošnike in prodajajo jajca na črpalkah pa je vse ok.

So pač določene dobrine, ki ne smejo biti brez nadzora, ker kot vidimo kapitalizem nima meja.
A si ti pogledal, kdo je največji kapitalist, ki te odira? Država pobere skoraj 50% več davščin od litra prodanega goriva kot ga je 2 leti nazaj.
Boš šel kolesarit ali boš le gobcal proti grdim kapitalistom?

tony

Guru
23. jul 2007
10.202
1.748
113

Posrečeni kapitalisti, a ko pa plenijo potrošnike in prodajajo jajca na črpalkah pa je vse ok.

So pač določene dobrine, ki ne smejo biti brez nadzora, ker kot vidimo kapitalizem nima meja.
Kako je že rekel un iz KLOja v Mojem atu?

"Nacionalizirali in ekpropriirali."

In še: požrešnost nima meja. Pa lepo smo povedali, da od deregulacije ne bo nič drugega kot samo sranje. In je. Še ko jo ukinejo, je sranje :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Robert

Guru
21. jul 2007
2.683
515
113
Tolmin
Na štrom se bomo vozili
Nedelja 15.6.25 dopoldne z skoraj praznim rezervoarjem v Tolminu :(
Petrol Tolmin - okvara črpalk po izpadu elektrike.
Petrol Most na Soči - Nedeljo zaprt
Petrol Kobarid - V prenovi
Petrol Kanal ob Soči - V prenovi

Turistov zaradi lepega vremena U3PM - predvsem motoristov z minimumom goriva :confused:
Lahko izbiraš še med približno enako oddaljenimi: Petrol Bovec, Petrol Cerkno in Petrol N.Gorica, kjer je še nekaj konkurence :bruh:

Tako lepo smo postlali nekoč našemu edinemu Petrolu.
BDW: Na Mostu na Soči je tako sodoben, da so tam posneli reklamo za 80letnico :fredi:

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.067
7.486
113
Jaz se s tem strinjam. Ampak kdo bo pa prišel?

V vrsti cakajo? Vsak z 2 pikam prav povezanim se ogne Sloveniji. Danes ne ves, kaj bo jutri, pojutrisnjem spet drugace, edina stalnica je vedno vecje hlastanje po tvojem, pol pa investiraj.

Jaz ne vem, od kje ta sveta prepricanost Slovencev, da nikogar resnega k nam ni vec, ker jim mi komaj vrata zaprta držimo, ker drugace ne bi zmogli navala...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.683
2.423
113
Emona / Carnium
Ne vem, zakaj se oklepate Slovenstva, ko pa je prosti trg transnacionalna religija, ki je ne zanima ali je kupec Slovenec ali marsovec in kakšne navade ima. Je sovrag zunanji (tuja konkurenca) ali notranji (trenutna vlada)?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.491
4.377
113
Nedelja 15.6.25 dopoldne z skoraj praznim rezervoarjem v Tolminu :(
Petrol Tolmin - okvara črpalk po izpadu elektrike.
Petrol Most na Soči - Nedeljo zaprt
Petrol Kobarid - V prenovi
Petrol Kanal ob Soči - V prenovi

Turistov zaradi lepega vremena U3PM - predvsem motoristov z minimumom goriva :confused:
Lahko izbiraš še med približno enako oddaljenimi: Petrol Bovec, Petrol Cerkno in Petrol N.Gorica, kjer je še nekaj konkurence :bruh:

Tako lepo smo postlali nekoč našemu edinemu Petrolu.
BDW: Na Mostu na Soči je tako sodoben, da so tam posneli reklamo za 80letnico :fredi:

Ko so snemali reklamo (to je bilo med tednom, nek uradni dan ker sem imel opravke na UO) sem prišel ob 7h zjutraj s praznim tankom na hlape na Most, nikjer nobenega obvestila samo ograja čez dovoz, zgledalo je kot da je en oldtimer crknil tam na dovozu in so zaprli začasno. Grem dalje v Tolmin so se spravili avtobusarji pa privatniki tankat, vrsta skozi križišče dalje, sploh ne veš iz katere smeri se postavit ... opravim svoje opravke in ponovno na Most kjer je bil tam celo redar in rekel da je zaprto cel dan zaradi snemanja. Grem nazaj v Tolmin in se postavim v vrsto ter čakam (ironija je da sem imel še pot skozi Grapo zaprto in bi šel itak čez Cerkno, samo dejansko sem bil na hlapih).

Petrol Most na Soči je drugače v originalnem stanju od odprtja in zaseda najboljši punkt v "kraju", Tolmin so pa nadstrešek enkrat prenovili ostalo je še original in jasno zaseda najboljši punkt v mestu. Selitev? No-go, dajte nam 10x več placa na poplavno ogroženem zemljišču zastonj pa bomo razmislili ...

(point: če bi bila država kaj bi se tile petroli iz središč mest morali odselit že 20-30 let nazaj, pa jasno ni interesa ker "lobi")

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.996
44
48
Zakaj pa so pravzaprav uvedli regulacijo tudi na avtocestah? Dosedanja ureditev je bila ustrezna in pravi kompromis. Od državnih parazitov naj raje konkretno udarijo SŽ in podobne luknje brez dna.

• Všeč mi je
Reactions: tony

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.491
4.377
113
Ker so idioti in mislijo da se turisti vozijo po bypass cestah zaradi goriva (to je slovenska tradicija, vsi poznamo valove italjanov/avstrijcev ki so hodili k nam samo zaradi tankštele). Vsako leto je slabeš ker vsako leto več ljudi uporablja "pametno navigacijo" in jasno je da v petek popoldne pol ferkerja ne gre po AC in po lj ringu ampak mimo, ker navigacija pravi tako.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

corsol

Guru
11. mar 2010
3.415
1.233
113
Petrola na Mostu in Tolminu sta res nekaj posebnega .....morda jih ne smejo pipat zarad "kulturne dediščine". :obesise:
Ampak prometna sta pa vedno...no vsaj ko pridem mimo je tako.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

erikson

Guru
25. avg 2007
23.407
7.157
113
Pa naj zaprejo dol in spustijo tuje noter.
Oba tuja sta za prihodnji teden napovedala konferenci za novinarje. Menda imajo v Sloveniji pol nižje marže kot v ostalih državah. In tudi oni utegnejo kaj zapreti, ker pač ne moreš delati brez marže. Razen če si ministrica Gibanja Svoboda.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.415
1.233
113
Oba tuja sta za prihodnji teden napovedala konferenci za novinarje. Menda imajo v Sloveniji pol nižje marže kot v ostalih državah. In tudi oni utegnejo kaj zapreti, ker pač ne moreš delati brez marže. Razen če si ministrica Gibanja Svoboda.

Čas je, da čimpej podržavijo vse kar se lahko , se jim zna še Kordiš pridružit.
Potem pa so na vrsti "solidarneži" in njihove plače in dodatki, da pokažejo in so za vzgled kako se žrtvuje za lastni narod.
:bruh: