Jaz sem še zmeraj prišel, če sem prišel ..Se bom vsedel za drugo mizo ko se dobimo alterasi. Ce bos imel pogum priti
Jaz sem še zmeraj prišel, če sem prišel ..Se bom vsedel za drugo mizo ko se dobimo alterasi. Ce bos imel pogum priti
Baje je zahteval 1-3%... amater proti naši kraljici.
Robi pravi da ga pozna sam za procente pa res ne ve!Baje je zahteval 1-3%... amater proti naši kraljici.
Zato so ga pa dobili, amater.Baje je zahteval 1-3%... amater proti naši kraljici.
kdor koli kaj lepi od snežiča ali golobice, nike in podobnih ima vakum v glavi.Posnetkov Tine Gaber zaenkrat ne bo. Razen če so bili Izraelci?
ampak furs je ugotovil, kljub temu, da "ni".Desnica nima plačanih novinarskih timov, ki dejansko raziščejo zadeve... , ker tu se verjetno ne rabimo kregat ali je zraven ali ne...
Kolumb ni odkril Amerike - pač se mu je Amerika pokazala pred nosom.Torej FURS ni odkril - je pa bil obveščen, da račun obstaja.
Tu je potem vprašanje, zakaj Goloba FURS ni kaznoval, ker jim ni v osmih dneh od odprtja javil računa. Vsaj nas običajne državljane strašijo s tem.
Kakšna je kazen, če računa iz tujine ne prijavim?
Če se plačilni račun iz tujine ne prijavi Finančni upravi RS, je za fizično osebo zagrožena globa od 200 do 1.200 EUR, za fizično osebo, ki opravlja dejavnost, od 800 do 10.000 EUR, za pravno osebo pa od 1.200 do 30.000 EUR. To je zgolj globa, ki se nanaša na neprijavljen plačilni račun iz tujine. Če so na podlagi sredstev neprijavljenega plačilnega računa ali ostalih finančnih računov nastale druge davčne nepravilnosti (npr. neprijavljene obresti, ki bi morale biti v Sloveniji prijavljene in obdavčene), so glede tega zagrožene dodatne globe. Odvisno torej od konkretnega primera.