Golobovo omrežje vpliva v težavah.
Kaj toti na zanima.me še ne vejo, da se je vlada zamenjala ali se, pa nočejo zameriti visočanstvu JJ?Golobovo omrežje vpliva v težavah.
![]()
Krivi so Black Cube, Izrael, Janša. Golob nič.
"Navadna politična farsa, da se prikrije prevare in goljufije Resni.ce, in to, da je Janez Janša vmes prodal in dokazal, da je prodal Slovenijo Izraelu in njihovim interesom." Tako se je Robert Golob ta teden odzval na odločitev državnega zbora, ki ga ni zaščitil z imuniteto pred kazenskim...siol.net
Praviš, da te zanima cenzura določenih novic?Kaj toti na zanima.me še ne vejo, da se je vlada zamenjala ali se, pa nočejo zameriti visočanstvu JJ?
Ne. Moti me predvsem to, da se piše o Golobovi vladi, ki je več ni. Medtem, ko se akrobacije sedanje koalicije ne omenja. Torej še eden desni medij več na slovenskem. Kaj niso oni rekli, da so nevtralni? Nevtralni moj qracPraviš, da te zanima cenzura določenih novic?
Ali pričakuješ, da se o določenih stvareh preprosto neha poročati, ko se zamenja vlada? Ker o visočanstvu JJ smo na vseh glavnih medijih poslušali vsa prejšnja 4 leta, pa te to ni motilo.
Dvojna merila?
Sploh Mirko
Saj imate vlado v senci, ti nepremičninski magnat.Ne. Moti me predvsem to, da se piše o Golobovi vladi, ki je več ni. Medtem, ko se akrobacije sedanje koalicije ne omenja. Torej še eden desni medij več na slovenskem. Kaj niso oni rekli, da so nevtralni? Nevtralni moj qracSploh Mirko
![]()
No, tako kot sem napisal. Ti bi cenzuro. Lahko napišemo tudi abstinenco novic o golobovih rabotah. Dočim te v prejšnjem mandatu to ni niti najmanj motilo. Zanimivo.Ne. Moti me predvsem to, da se piše o Golobovi vladi, ki je več ni. Medtem, ko se akrobacije sedanje koalicije ne omenja. Torej še eden desni medij več na slovenskem. Kaj niso oni rekli, da so nevtralni? Nevtralni moj qracSploh Mirko
![]()
www.instagram.com
kaj je želela povedat s tem, da jo po enem letu zakona en drug dviguje?Prvo leto zakona.
![]()
Tina Gaber on Instagram: "En lep spomin iz najinega prvega leta zakona, ki dokazuje troje: da zakon ni vedno lahek, da se vse da, ce se hoce, in da te zena vedno z veseljem natrenira za vse “tezke ege” okoli tebe. Na naju in se na mnoga skupna leta
1,350 likes, 66 comments - tina_gaber on September 6, 2026: "En lep spomin iz najinega prvega leta zakona, ki dokazuje troje: da zakon ni vedno lahek, da se vse da, ce se hoce, in da te zena vedno z veseljem natrenira za vse “tezke ege” okoli tebe. Na naju in se na mnoga skupna leta, mozek moj...www.instagram.com
Pomemben je potisk, ne dvig.kaj je želela povedat s tem, da jo po enem letu zakona en drug dviguje?
Kdo on? Ker Golob ni. Vidiš po glavi in laseh, nihče se niti ni trudil skritNi en drug, on je
Med vrsticami je hotela povedat da se ji že vleče.Prvo leto zakona.
![]()
Tina Gaber on Instagram: "En lep spomin iz najinega prvega leta zakona, ki dokazuje troje: da zakon ni vedno lahek, da se vse da, ce se hoce, in da te zena vedno z veseljem natrenira za vse “tezke ege” okoli tebe. Na naju in se na mnoga skupna leta
1,350 likes, 66 comments - tina_gaber on September 6, 2026: "En lep spomin iz najinega prvega leta zakona, ki dokazuje troje: da zakon ni vedno lahek, da se vse da, ce se hoce, in da te zena vedno z veseljem natrenira za vse “tezke ege” okoli tebe. Na naju in se na mnoga skupna leta, mozek moj...www.instagram.com