To je namerno, da bo dobil svoj čas v medijih. Tožilka je preverjen kader, scenarji pa znan!kje pa misliš, da bo ko bo šel Robi igrat klavir?
To je namerno, da bo dobil svoj čas v medijih. Tožilka je preverjen kader, scenarji pa znan!kje pa misliš, da bo ko bo šel Robi igrat klavir?
Oh ja..poleg slabe pismenosti ste kvazidesni zanič tudi v matematiki (kar je dokazala že janševa falanga, ki je videla minus v financah, ki ga sploh ni)Ce je 1x drazja.....ne more bit par centov....ampak saj, levo in logika...no go!

A ta je iz zbirke biserov: Denar v proračunu je, ali ga pa ni?Oh ja..poleg slabe pismenosti ste kvazidesni zanič tudi v matematiki (kar je dokazala že janševa falanga, ki je videla minus v financah, ki ga sploh ni)
Torej, 1x1 =1-- če je tvoja priljubljena pasja radost 1eur in je poli po tvoje 1x dražji, koliko potem pride ta tvoja specialiteta? reče se kvečjemu 2xdražja stvar-jutri se začne šola, svetujem, da se pridružiš prvošolcem, se boš marsikaj novega naučil..![]()
Misliš v Bolgarijo ali pa Romunijo?ne bo šel. verjetno bo šel v tujino.
Kaj 2? si imel matematiko? kdo ti jo je šenkal?

to je cena taubijevega namakanlnega sistema za njegovega črva. Lahk bi bil bolj ljudski pa se 1x tedensko do margerite odpeljal, bi bilo ceneje za nas.Sem žena Holoba, ne delam nikamor, m2 pa pod krepko pod 4 jurje. Halo! Smrdi!
Cena je sicer pod 4 jurje kot meniš, ni pa 5 kot so oglaševali. Malo popusta je pa le prigarala.Sem žena Holoba, ne delam nikamor, m2 pa pod krepko pod 4 jurje. Halo! Smrdi!
Typo, sem popravil.Cena sicer ni pod 4 jurje kot meniš, ni pa 5 kot so oglaševali. Malo popusta je pa le prigarala.
Poglej priponko 108145
Kako, a niso SŽ "naše" parkirišče odluženih kadrov?![]()
Na Železnicah zaposlili še prijateljico Tine Gaber Golob, nekdanjo Playboyevo zajčico
Kadrovanje na Železnicah pod vodstvom Dušana Mesa postaja vse bolj domačijsko.info360.si
to bo verjetno plesala na novoletnih zabavah![]()
Na Železnicah zaposlili še prijateljico Tine Gaber Golob, nekdanjo Playboyevo zajčico
Kadrovanje na Železnicah pod vodstvom Dušana Mesa postaja vse bolj domačijsko.info360.si
upaj, da bo (mogoče pravim) potovala z vlakom v poletnem času in pa bo mogoče malce bolj žgečkljivo oblečena. v tem primeru bi se jim investicija povrnilami pa plačamo, pa je.
They need some amusement after the electionsto bo verjetno plesala na novoletnih zabavah