Ne, to je naša prihodnost.A to so tisti, ki se jih non strop omenja vsepovsod kot v preteklosti živeče?![]()
Da se ne sklicuje na imuniteto? Kakšen presedans! Torej mu jo bo Stevo šenkal!?So vrnili.
Odvetnik prvaka Svobode Roberta Goloba Stojan Zdolšek je potrdil, da se obvestilo tožilstva o možnosti kazenskega pregona zoper Goloba, o katerem je bil obveščen predsednik DZ, nanaša na zadevo Bobnar. Konkretnih očitkov še ne pozna, je pa dejal, da se Golob ne sklicuje na imuniteto.
A bo Golob vsaj v našističnem načinu izjavil: ne priznajem ovaj sud. Pika. Dokončna pika.Vprašajte vašega Tonina.Meni je že to čudno, da bi lahko uveljavljal poslansko imuniteto za nečedne stvari
Sliši se, da so danes od samega veselja v kleti naročili sendviče s pariško, ne s polijem in da je na voljo dvojna doza Pingota..zavihajmo rokave torej..Meni je že to čudno, da bi lahko uveljavljal poslansko imuniteto za stvari, ki jih je počel kot premier.

Sem žena Holoba, ne delam nikamor, m2 pa pod krepko pod 4 jurje. Halo! Smrdi!![]()
Tina Gaber kupila stanovanje za 319 tisočakov. Kaj je dobila? - Svet24.si
Tina Gaber Golob je za stanovanje v Ljubljani odštela 319.000 evrov. Preverite, kako veliko je, katere dodatne površine mu pripadajo in kje se nahaja.svet24.si
Sej ne da je Poli enkrat dražja...ampak kaj bos ti vedel, teslo levo...Sliši se, da so danes od samega veselja v kleti naročili sendviče s pariško, ne s polijem in da je na voljo dvojna doza Pingota..zavihajmo rokave torej..![]()
..nobenega spostovanja od avtorja ali portala od koder je ta copy paste. Manjka dr v nazivu spitzen clana omenjene stranke.So vrnili.
Odvetnik prvaka Svobode Roberta Goloba Stojan Zdolšek je potrdil, da se obvestilo tožilstva o možnosti kazenskega pregona zoper Goloba, o katerem je bil obveščen predsednik DZ, nanaša na zadevo Bobnar. Konkretnih očitkov še ne pozna, je pa dejal, da se Golob ne sklicuje na imuniteto.
Res ne vem, nisem socialc kot ti, da bi se zanimal za par centov razlike med salamami- najbolj je pa važno, da ti nisi levo teslo, čeprav žreš nekvalitetno hrano..Sej ne da je Poli enkrat dražja...ampak kaj bos ti vedel, teslo levo...