Planet Golob

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.702
5.127
113
Nisem iskal pesmice, ampak sem odgovarjal na sad sprenevedanje.

MimoGrede: zanimive vire navajaš. Zakaj nisi še spremne besede prilepil. :evil:

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.649
11.211
113
Če pa to ni njihova intimna opcija.
Sej lahko beboti serete po marsičem, serite, po tem pač ne boste. Rezultat plebiscita je bil 95,7%, volilna udeležba je bila tudi prek 90%, torej je bila samostojna Slovenija intimna opcija velike večine in ne samo 20% sds ovčic. To da se zdej prepucava 35 let po tem, kdo je kaj naredil iz kakšnih vzgibov je driskanje po lastni drzavi. Budale idiotske.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.112
5.744
113
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.755
4.802
113
Sej lahko beboti serete po marsičem, serite, po tem pač ne boste. Rezultat plebiscita je bil 95,7%, volilna udeležba je bila tudi prek 90%, torej je bila samostojna Slovenija intimna opcija velike večine in ne samo 20% sds ovčic. To da se zdej prepucava 35 let po tem, kdo je kaj naredil iz kakšnih vzgibov je driskanje po lastni drzavi. Budale idiotske.
Bebo ne razumeš posta... govori se od državnotvornosti poslancev levice, ki bi "morali" biti na slavnostni seji prisotni, saj so politični predstavniki Slovenije, ki bi morali kazati neko državnotvornost ne glede na politično usmerjenost.

ps kdo govori o plebiscitu in volji ljudi, sej levica komaj pride v parlament? Tč pa je itak užaljen, tipičen predstavnik levega pola.
Glede nato pa da so prisotni na vsaki migratski tematiki, ko se gre za Palestince, LGTB, tam pa ne zamudijo nič....

Torej je zapis na mestu......

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.692
795
113
tu in tam
Bebo ne razumeš posta... govori se od državnotvornosti poslancev levice, ki bi "morali" biti na slavnostni seji prisotni, saj so politični predstavniki Slovenije, ki bi morali kazati neko državnotvornost ne glede na politično usmerjenost.

ps kdo govori o plebiscitu in volji ljudi, sej levica komaj pride v parlament? Tč pa je itak užaljen, tipičen predstavnik levega pola.
Glede nato pa da so prisotni na vsaki migratski tematiki, ko se gre za Palestince, LGTB, tam pa ne zamudijo nič....

Zakaj bi morali biti? ko ni bilo desnice na prejšnjih proslavah oz. so imeli neke svoje, je pa bilo OK?..a si se glihkar zbudu iz kome?

• Wow
Reactions: BuDi

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.007
-494
113

Glede na to da si nekateri, kateri so mimogrede prišli trenutno na oblast, prisvajajo izključno pravico do osamosvajanja, mimogrede pa so imeli takrat vse štele za pobeg v tujino v primeru neuspeha, vsi ostali pa so bili kao proti, tudi jaz ne bi prišel na bilo katero ceremonijo v njihovi domeni.
Sedaj ali je to državotvorno al ne me briga, tako kot njih briga njihovo početje.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto