Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.500
11.196
113
Verjetno zdrava pamet kaze da niso misljene dejanske koristne NVO?
Vse lepo in prav. Sam da ne bo v zakonu prosto po Černaču pisalo približno, ampak bodo kriteriji za NVO jasni. Ker nekaj kar se tebi zdi koristno je meni brezveze in obratno.
Tista o hitrejših gradbenih dovoljenjih pa ni nova, vsaka vlada do sedaj je obljubljala veliko, naredila pa vedno še večji šmorn. Černač je pisal v uredbo o vrstah objkektov glede na zahtevnost pri dimenzijah besedo približno, spet drugi norci so v gradbenem zakonu na glavo obrnili terminologijo, pa še in še cvetk, gradbena dovoljenja se pa še vedno čaka, da ti brada zraste. Že molk organa, ki velja za mnenjedajalce niso uspeli spravit v prakso, pa bo uspel molk organa kar pri odločevalcu za izdajo GD. To bi zelo rad videl, se pa bojim da bo iz tega prej krucefiks kot kozolec.
Skratka komaj čakam, da se spravijo delat.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

B81

22. jul 2007
40.093
12.652
113
Ampak, to je točno to, kar vseskozi mečejo naprej JJ pa desničarjem :D
KSZ
Narobe je, da se mi vedno primerjamo in tolčemo po prsih, koliko smo boljši od najslabših držav, namesto da bi zasledovali cilje, da bi dejansko bili med najboljšimi državami in tekmovali z njimi. Mentaliteta nam škripa, če se že osnovna osebna miselnost zasidra na spodnji polovici, kako naj delo poteka proti zgornji...