Planet Golob

delter333

Guru
21. maj 2010
2.798
2.530
113
Notranjska
Tisti, ki ni bil v komi zadnjih nekaj JJ vlad ve, kako se dela takrat..tako, da ni treba zrcalit na druge.
Ja dobro da si me opozorili. Verjetno si dobro seznanjen z dogajanjem okoli SURSa tudi pod sedanjo vlado glede na to, da ti spomin seže tako daleč. Lahko pa ti povem da je bilo pestro in ja v smeri ruskega rostat-a.
Kaj bo od sedaj naprej boš pa gotovo bolj podrobno spremljal o tem ne dvomim.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.123
14.377
113
kod Džej-Zija
Jaz pri svojih izkušnjah res ne rabim prišepetovalcev, ker vem, da ni noben kaj prida, mogoče so le nianse (kot povsod v lajfu)
Meni tudi gre na jetra, da skoz poslušam samohvale, kako so nekateri bili na pravi strani, drugi pa ne (sem bil zraven, pa mi je spet jasna stvar, ni mi treba to trobit)
Meni in tistim, ki jih poznam, ni bilo nič hudega pod to vlado, še več, dela se normalno, noben ni uvajal Zujfa ipd., klima je relativno mirna, razen če neki nezadovoljneži ne javkajo, kako je razsuta država..kje je slabše kot kadarkoli prej, bi vprašal take?
Jaz sem pa zato, da naj Janša in posebej kompanija iz bife strank prevzame vlado in naj pokažejo, kako se dela...pa se bojim, da spet ne bo šlo brez zujfov in podobnih pogruntavščin..:aplauz:

aja, enkrat sem šel iz firbca na nek meeting/ predavanje SDS-kot bi prišel na drug svet, samo sprevračanje dejstev in hvaljenje svojih krjavljev..
Take rabi svoboda. Potalajo malo bonbončkov, podaljšajo vinjeto in bom, imamo volivca. Ko bo treba pas zatisnit zaradi taistih bonbončkov, bo pa nova vlada kriva. Čeprav še sami po volitvah prostodušno priznajo, da je stanje katastrofalno. Hint: Boštjančič, Bratušek, Mesec... po lastnih besedah. Ampak ja, dajmo jih še enkrat izvolit, bo fulll drugače.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.925
4.071
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Če se sprašuješ zakaj smo v EU potem si verjetno letnik 2000 tam nekje.
In če se še vedno sprašuješ, ena dobra stvar je monetarna politika, že da Lukec ni imel slovenskega Topčiderja je velik doprinos EU, bolj posreden pa vendar.
Če ne veš kaj je bil Topčider v bivši jugi pol si pa res mlad.
Zakaj pa se potem cel Alter pritožuje nad odločitvami Bruslja? Da NATO sploh ne omenim...
Pa sem krepko pred 2000...

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.925
4.071
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
In če se še vedno sprašuješ, ena dobra stvar je monetarna politika, že da Lukec ni imel slovenskega Topčiderja je velik doprinos EU, bolj posreden pa vendar.
Pa če sanjaš o Topčideru, daj še o Nándorfehérváru...

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.509
797
113
tu in tam
Hvala, da me imaš za mladeniča, s sedmimi leti sem se prijavil na alter, pred rojstvom sem pa že spamal po mobisuxsu.. :valjamse:

Ups, malo se moram samoomejit, da me ne bo spet un mehanik iz Primorskega banal..ne prenese antijanšistov :bonk::zavijazocmi: