Planet Golob

B81

22. jul 2007
39.712
12.330
113
Torej se kot nov cuker omenja ukinitev dop.zdr.zavarovanja. Nocem vedet, kako bo izgledalo, ko bos nekaj rabil iz zdr.blagajne.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.326
4.599
113
V lekarno boš šel in plačal iz lastnega žepa.
Pri tem boš pa ponosen, ker bodo lahko medtem kupi NVOjev letali po svetu na tvoje stroške in se fajtali in reševali civilizacijo. Pa flete končno dobivali.
Kaj pa je ena mala 'rcnija, ki jo moraš jemati zaradi svojih razvad proti rešenemu ostalemu svetu.

• Všeč mi je
2. okt 2007
4.146
2.798
113
Torej se kot nov cuker omenja ukinitev dop.zdr.zavarovanja. Nocem vedet, kako bo izgledalo, ko bos nekaj rabil iz zdr.blagajne.

Ja, ukinili bi obvezno dop. zdr. zavarovanje, ter ga prevalili kot dodaten % pri prispevkih, ki bi se povišali iz 22,1 na 23,1 + 1% DO. Tako, da ne bo ravno ukinitev, ampak boš plačal progresivno glede na plačo.
Ni zastonj kosila, še najmanj pa zastonj zdravnika

• Všeč mi je

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.670
5.552
113
Račun sledi tudi za to...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.563
13.349
113
kod Džej-Zija
Pa to ja vemo že vsa ta leta. Ukinitev je popolna laž, samo ciljna firma je druga (privat zavarovalnice -> ZZZS) in način obračuna. Nikoli pa ni bilo ukinitve, ker prispevek še vedno kar lepo plačujemo, pa že od začetka "ukinitve" je bila ideja, da bi bil progresiven. Torej ne pavšal, ampak delež plače. Lukec se je v bistvu hvalil s tem, da so ga izpulili privat zavarovalnicam in dali državni. To je bil dejanski namen, torej socializem namesto kapitalizma (ne bojo gldi gldi kapitalisti služili na naših delavcih) in podržavljenje te storitve. Pa smo, kjer smo. Ko je ZZZS tako neučinkovita, da so morali zaradi "premajhnega" prispevka fehtariti za doplačila.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.921
13.229
113
ja zdaj kordiš s tem straši, da ono so ukinli, zdaj pa je potrebno, socialci 0, ostali pa vse plačat.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.563
13.349
113
kod Džej-Zija
Mene je razvoj dogodkov skrbel že od začetka trenutne vlade. Videli smo lahko, da Golob nima najmanjšega pojma, kaj hoče kot program, kandidatura je bila užaljena reakcija na odstavitev od joške Gen-I. V vsem pomanjkanju idej so dobesedno okradli Levico in njihove nebuloze.

Ko je Levica začela, smo se smejali, poglej jih karikature. Potem so prišli v parlament. Smo se smejali, komaj kaj jih je, samo gobcajo in nimajo vpliva. Pa jih je debilen folk pomnožil. Smo si mislili, vsaj v vlado ne bojo nikoli prišli. Pa jih poglej danes, kako izvajajo dekonstrukcijo države. Enostavno ne morem verjet, kako smo s tem kretenom od Goloba tako zabredli.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.773
3.113
113
So pa konsistentni. Kar rečejo mislijo in tudi delajo. To bodo unovčili na volitvah, sem prepričan. Igrali bodo na "svi vas lažu, samo mi vas krademo" in bo še kak zic več...

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.508
5.001
113
So pa konsistentni. Kar rečejo mislijo in tudi delajo. To bodo unovčili na volitvah, sem prepričan.
bolj ali manj...

9d847e2e0fd653c091f39b6ae1d8cd08.jpg

Aeon_Pax

Pripravnik
19. okt 2012
66
53
18
Ljubljana
NI problem v Golobu in Levici. Ni problem v njihovih obljubah in dejanjih. Ni problem v njihovem kaviar levičarstvu. Tudi ni problem v podkupljivem medijskem prostoru (vsaj dokler nam EU ne vzame svobodnega interneta).

Problem je v zabitem folku, ki to izvoli. Pika, dokončna pika vam rečem, mater mi!

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco