Planet Golob

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.679
7.773
113
Nisem prepričan kdo je v jami. Luč na koncu tunela, mogoče ni luč, ampak ritna luknja od znotraj. Tko da vprašanje kaj ti vidiš.
A odgovorov nimas?
Kake odgovore bi ti od mene rad? Da nekomu poskušam dokazat, da Tina ni nedolžna kot devica Marija? Glej, mi vsi vemo kaj in kako, ti pa kar živi v svojih rdečih pravljicah.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.625
467
113
Kake odgovore bi ti od mene rad? Da nekomu poskušam dokazat, da Tina ni nedolžna kot devica Marija? Glej, mi vsi vemo kaj in kako, ti pa kar živi v svojih rdečih pravljicah.
Katera pa je nedolžna kot devica marija. Verjamem da tud Urška ne. Še za devico marijo nisem prepričan. Pač pravljice za butle.
In kako vsi vi veste? Ste bili zraven? Al so vam strici iz ozadja to povedali? Mogoče koprive? Al pa NoraTV

• Haha
Reactions: MrDaco in Matey

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.679
7.773
113
Katera pa je nedolžna kot devica marija. Verjamem da tud Urška ne. Še za devico marijo nisem prepričan. Pač pravljice za butle.
In kako vsi vi veste? Ste bili zraven? Al so vam strici iz ozadja to povedali? Mogoče koprive? Al pa NoraTV
Saj vem da se delaš norca, ampak samo toliko se oglasim, da neboš mislil, da sem jaz tisti tepček.

V google vpiši Tina Gaber ljubimci. In dobiš boš tono zadetkov. No da pa noben ni iz novetv, boš pa že sam pogruntal.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.625
467
113
Saj vem da se delaš norca, ampak samo toliko se oglasim, da neboš mislil, da sem jaz tisti tepček.

V google vpiši Tina Gaber ljubimci. In dobiš boš tono zadetkov. No da pa noben ni iz novetv, boš pa že sam pogruntal.
In vpišeš točno to kar praviš v google in vsi zadetki so od medijev sds satelitov in noretv.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.514
4.196
113
Ljubljana
hmpg.net
Based on what’s available from verifiable news and official statements, the specific Storx / amazing.feji.io claim about Pogačar and Golob is not confirmed and should be treated as unverified or likely inaccurate.

AIChecker score teksta je "95.19% AI GPT*"

Poglej priponko 103020
»Božič je najprej družinski praznik, in ja, tudi midva s Tino si vzameva čas in gostiva svoje najbližje. In to ne samo enkrat, ker imava več družin, ampak kar tri dni zapored.«

Kaj pa si eden naših najbolj vplivnih moških najraje privošči? Za silvestrovo pečeno ribo, običajno pečeno v soli, je pojasnil rojeni Primorec. Kljub temu pa to ni tista jed, ki se je najbolj veseli. »Tisto, kar mi pa najbolj ostane v spominu in se najbolj veselim, so pa sarmice, veganske, dan po tem,« se navdušenja nad to gurmansko specialiteto niti ni trudil skrivati predsednik vlade.
otroci, bivša žena?