Planet Golob

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.597
2.546
113
Upal bi stavit, da ni treh (3) oseb na tabli, ki bi bli tako za janeza, kot ti misliš. Večina od tadesnih na tabli ni še niti nikoli sds-a obkrožila.
...

Untitled.png

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.586
9.747
113
Ti bi se moral še komu drugim ukvarjati ne z menoj. Aja še to, si policajev advokat? Ob takih bedarija kot jih delajo pri policiji, pravosodju in politikih ti napadaš tukajšnega uporabnika zaradi neke Rusije,kjer je težko kazalo državi žal pa so Zahodni politiki zopet naredili ogromne napake in tako oni ne dihajo na škrge kot bi morali. Škoda res. Bi se vsaj končala vojna, tako pa se podaljšuje zaradi Zahodnih izdajalcev ter tvojih Kitajcev

Zanimivo da je komentiraš vse kar dela PV? Aja pa in modrooki je tudi pametoval pa ti to Matey dokazuje ampak si tam tudi tiho. Da ne rečem kako Zahod svobodno diha ob tem kaj so nam pripeljali.
Bolj se je za vprasat od kje tebi prepricanje da ti je kdorkoli dolzen karkoli pojasnjevat.

In lepo ti je napisal: kdorkoli na volitvah unici glasovnico zato da ne bo kdo ponarejal je zrel za strokovno obravnavo. Ker to je navadna paranoja. In sedaj ko si vsem povedal da na volitvah ne glasujes (ne, ce ne oddas veljavne glasovnice potem ne glasujes) je tudi cas da se nehas pritozevat. In ja, pomagal si obstojeci kliki na oblast.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.350
10.461
113
MB
Bolj se je za vprasat od kje tebi prepricanje da ti je kdorkoli dolzen karkoli pojasnjevat.

In lepo ti je napisal: kdorkoli na volitvah unici glasovnico zato da ne bo kdo ponarejal je zrel za strokovno obravnavo. Ker to je navadna paranoja. In sedaj ko si vsem povedal da na volitvah ne glasujes (ne, ce ne oddas veljavne glasovnice potem ne glasujes) je tudi cas da se nehas pritozevat. In ja, pomagal si obstojeci kliki na oblast.
seveda glasujes z neveljavno, za točno tistega ki nočeš da zmaga. :D

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
274
60
28
Kaj pa če nočem, da zmaga katerikoli od zlistanih na glasovnici?

Meni je neverjetno kako ste stari osli (naj bi bili opravilno sposobni?!) nasedli propagadnemu prijemu o državljanski dolžnosti it na volišča in obkrožit (NUJNO!!!) nekoga tam naštetega :sprasujemse:

Dokler bo sistem tak, da so volitve veljavne, pa tudi če se na volišču pojavi en sam človek in odda listek in dokler na listku ne bo možnost "nič od naštetega" mene volišče ne vidi. Jaz ne bom pomagal profesionalnim bleferjem do službe za naslednjih x let z možnostjo podaljšanja (če se preseli v kakdrug tabor ali pa tudi ne). Vi pa izvolite. Meni se v vsakem slučaju isto piše ...
In kerlcem, ki prodajate mantro/meglo, da s tem podpiram "izvoljene" (ker je nekdo drug zaradi mojega ne-glasu zmagal ali kaj?!) sporočam samo :valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse::valjamse:

Pogojno, ponavljam pogojno bi mogoče (mogoče ...) celo šel volit, če bi bile volitve neposredne. Da volim listo ... ne se jebat no ....

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
274
60
28
Izražena volja volilca. Saj temu so volitve namenjene, ali pač?

Al hočeš rečt, da moram nekoga obkrožit tudi, če se ne strinjam z nobenim?

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.575
10.749
113
Tvoja stvar je, ali greš volit ali ne. Sicer se po tem malo težko pizdiš čez rezultat ampak vseeno je to normalna opcija. Zgoraj pa psiho pravi, da gre na volitve in uniči glasovnico, ker živi v prepričanju, da s tem prepreči goljufanje na volitvah.

Jabe

Guru
1. okt 2007
16.000
8.287
113
Obkrozis po svojem mnenju najboljsega od tistih, ki so roko dvignili. Konec koncev lahko oddas tudi neveljavno glasovnico in se se vedno smatra, da ai sel volit. Bojkot ni znak inteligence, btw...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.955
4.110
113
in dokler na listku ne bo možnost "nič od naštetega" mene volišče ne vidi.
Marca te vabi lista "Nič od tega" - pa ko voli nek izvoli! Vsakemu svoje bi rekel.

Glede na tvoje pomisleke ti je edina možnost razsut sistem od znotraj - ergo se prijaviš za posr/lanca; Ampak hudič je v podrobnostih, poznam kar nekaj prej precej normalnih ljudi, kot poslanci pa so ratali pravi posranci.