Uf...sej nisem tebe mislil.Mogoče pa delajo in se trenutno nimajo časa ukvarjati s provociranjem ljudi s preveč prostega časa.
Uf...sej nisem tebe mislil.Mogoče pa delajo in se trenutno nimajo časa ukvarjati s provociranjem ljudi s preveč prostega časa.
Zakaj bi mi reševali Ljubljansko borzo v lasti hrvaške Zagrebačke burze?Kako se končajo reševanja Boštjančiča je znano.
Operacija uspešna, pacient stabilen, s pulzom 0.
Ki jo želi Hrvaška vlada nacionalizirati...kroejša zemlja obećana.
Saj tudi nisem odgovarjal v prvi osebi.Uf...sej nisem tebe mislil.
Vprašanje, če jo rabimo je res dobro. Podjetja se selijo iz Slovenije. No, počakajmo na mnenja poznavalcev regulative, makro ekonomije in geo-politike, ki trenutno delajo dodano vrednost, da imam jaz lahko luč prižgano.Zakaj bi sploh reševali oz. odkupovali LjSE?
Pač ustanovimo NLB (Novo Ljubljansko Borzo), če jo že moramo imeti.
Saj nikjer ne piše, da jih ne sme biti več v eni državi.
Še več, nikjer tudi ne piše, da mora obvezno biti v državni lasti.
a se med covidom niso nič naučili? vse, kar stroka, na čelu z beovićko, rabi, je evtanazijski dodatek, pa ne bo več nobenega ugovora vestiStroka je deljena, kar po mojem mnenju pomeni, da še ni čas za zakon. Stroka je z ministrstva dobila tudi navodila, da v ambulantah ne izraža negativnega mnenja...zanimiv befel.
Vir: https://siol.net/novice/slovenija/n...i-hrvaskemu-prevzemu-ljubljanske-borze-677688Zaradi nameravane spremembe v lastništvu Ljubljanske borze so zaskrbljeni tudi v Vseslovenskem združenju malih deležnikov in Društvu Mali delničarji Slovenije. Združenji sta opozorili, da se s prehodom borzne infrastrukture v roke državnega organa tuje države precej povečuje tveganje političnih in administrativnih vplivov, ki niso nujno skladni z načeli objektivnih poslovnih koristi, na katerih mora temeljiti delovanje kapitalskega trga.
Jaz ne visim tu na forumu non stop kot nekateri, nit poišči sam, jaz pa imam že svoje delo ne skrbi zame.Malo (dosti) si počakal, da se izgubi nit
in potem si spet začel s floskulami, ki sploh niso bile predmet mojega "izliva".Planet Golob
Kordiš pravi, da bodo ukinil kapitalizem. Vsi bodo brez služb, ali pa delali v javnem sektorju. Kordiš: Smo mirovna, podnebna stranka, končni cilj je odprava kapitalističnega sistema izkoriščanja...www.alter.si
Če si tak finančni strokovnjak ne vem kaj pametuješ tukaj, BS, NLB, ... iščejo kadre - pa nič se ne boj za moje znanje.
Fotr od Nutrije je na SŽ, teta Gen-i, mama in stric bosta kje ?
Tale ženska je kot tisti ekonomisti pri McDonnell Douglasu, ki se je združil v Boeing.
Be afraid.
![]()
What Can Be Learned From Boeing’s Downfall?
Once the soaring leader in the aerospace sector with a stock price of around $430 per share and a market capitalization of almost $240 billion.www.forbes.com
In med zadnjim remontom Nek je že bila 'pametna'.
Ista klasa kot Pfizer Urška in Kaja Kallas.
Zakaj je že odšla iz Petrola ?
Mah, sej bi se oglasili, ampak so razpeti med Noro24 in IG-jem Tince...Front je veliko...