Planet Golob

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.316
3.809
113
42
Lj
Kordiš pravi, da bodo ukinil kapitalizem. Vsi bodo brez služb, ali pa delali v javnem sektorju.

Kordiš: Smo mirovna, podnebna stranka, končni cilj je odprava kapitalističnega sistema izkoriščanja

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik

mistique

Guru
16. jun 2009
15.445
2.921
113
Komunizem bi zganjal s stranko, katere ime se prične z Mi...pun pogodak u prazno so rekli v JNA in JLA.

A ne prepozna že v imenu stranke glavni problem zakaj kapitalizem ne deluje? Wrong species pač.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.220
1.993
113
Notranjska
Ivan je lahko samo tiho, je skuril med plandemijo 10 milijard
za oslovo senco.
Pravzaprav nimaš nikogar več kompetentnega za voliti.
Od kje in pod kakšnimi pogoji je prišel covid denar? Ne zagovarjam takratnega talanja vendar cena tistega denarja je zanemarljiva s tem sedaj.
Samo za osvežitev, v kovid času so ti v določenem momentu še plačali za tanker nafte če ga vzameš!

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.692
3.943
113
Samo za osvežitev, v kovid času so ti v določenem momentu še plačali za tanker nafte če ga vzameš!
Koliko si jih prevzel, oz. jih je prevzela Slovenija in zakaj nič?

Ne trosi puhlic!

Tudi sedanje (brezglavo) povečevanje plač, božičnice, zimski regresi,... naj bi po projekcijah vodili v višje zapravljanje doma in višanje BDP, ali pa bomo spet vsi na "sejšelih"!?

erikson

Guru
25. avg 2007
24.352
7.990
113
Urška na roastu.

urska roast.png

urska roast 1.png

urska roast 2.png

• Haha
Reactions: Matey

erikson

Guru
25. avg 2007
24.352
7.990
113
golob bozicnica.png

Golobu menda pošiljajo ogromno pisem zahvale, ker nam je izboril obvezno božičnico.

Predsednik vlade je ob tem še razkril, da je od prve omembe obvezne božičnice prejel že ogromno pisem hvaležnih državljank in državljanov, predvsem tistih z najnižjimi prihodki. »Kako se nihče ne zaveda, koliko bo ta božičnica pomenila tistim, ki so na minimalni plači? Jaz vem, dobil sem ogromno pisem, vsa so pisma zahvale, pisma zahvale tistih, ki jim ogromno pomeni, da bodo dobili ta denar v času praznikov, da bodo lahko razveselili svoje družine,« je skoraj ganjeno zaključil premier.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.333
8.191
113
Saj, ali si bo Tinca kot SP izplačala božičnico ali ne?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.817
8.145
113
Saj, ali si bo Tinca kot SP izplačala božičnico ali ne?

s.p.ji nismo upravičeni do božičnice zaenkrat. Vsi, razen mi. Tako da za pisma zahvale zame še ni razloga, bi mi pa seveda izredno prav prišlo.

To rečeno, lahko se norca delate, ampak zdele v nedeljo sem bila pri širši familiji na obisku. Od vseh sem samo jaz hkrati tudi delodajalec, ostali povečini penziči in zjamrani zaposleni, ki tožijo nad krivicami (think Daco). V iber happy, da dobijo božičnico. in da bo delodajalec dobil malo po pički, pardon izrazu. Sem samo rekla, na martinovanje drugo leto bomo črto potegnili, kam ti je šla plača in kam inflacija in koliko tega je pokrila božičnica. Problem ni samo teh 640€, problem je, da delodajalec danes ne more predvidevati, kaj ga čaka jutri in si ne upa tudi okoli plače karkoli čarati, ker se je danes naučil, da mora predvidevati, da ga bo vlada tik pred zdajci bremenila nepričakovano. To ni z drugim letom, da na novo preračunaš, to je čez en mesec. Plača ne gre nikamor! Minimalna gre gor, inflacija gre gor - torej si tik tak lahko tudi kreditno nesposoben. To je pa vseeno folk, ki fura 10 let star avto in nima na lagerju za novega. No such think as free lunch.