daj raje link iz 24urNihče od vas Janšistev ne bere nove24? Sem edini ki bo to gor dal?
daj raje link iz 24urNihče od vas Janšistev ne bere nove24? Sem edini ki bo to gor dal?
Tole so si medvedjo uslugo naredili… enako je storil Urbas ko je nazaj zaposlil Bajramija ki je bil prav tako odpuscen zaradi suma KD. Ko je prevzela golobova vlada so kar nekaj ljudi na policiji odpustili in kazensko ovadili ker so dopustili ponovno zaposlitev bajramija - ce se cez par mesecev zamenja oblast bodo desni z najvecjim uzitkom ponovili recept. Tko da kdor je tole podpisal je al neumen al pa pred penzijo in mu je vseenoNihče od vas Janšistev ne bere nove24? Sem edini ki bo to gor dal?
krucefiks od kdaj se izdaja obveznic in najemanje kreditov šteje pod uspeh???Poleg Panda obveznic smo izdali tudi Samurajske obveznice.
![]()
Slovenija izdala nove samurajske obveznice v višini 31 milijard jenov | GOV.SI
Slovenija je danes uspešno izdala nove socialne samurajske obveznice v višini 31 milijard jenov (približno 175 milijonov evrov). Z izdajo triletne obveznice s fiksno obrestno mero smo postali prva država iz srednje in vzhodne Evrope, ki je letos izdala samurajsko obveznico. Po zelo uspešni...www.gov.si
Seveda, je uspeh, da si jih uspel na piz dit, da so ti denar dali.krucefiks od kdaj se izdaja obveznic in najemanje kreditov šteje pod uspeh???
Vse je odvisno od tega, kako to zapakiraš v novico za javnost. In naši so v tem profesionalci.krucefiks od kdaj se izdaja obveznic in najemanje kreditov šteje pod uspeh???