Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.302
17.803
113
Kdo to ocenjuje?
Ne pravim (ali/da) kdo tako ocenjuje ampak te sprašujem ali se tebi zdi ocenjevanje ekonomskega (blago)stanja celotne države smiselno zgolj na podlagi informacije o etnični/verski sestavi prebivalcev glavnega mesta te iste države. Za tvoje mnenje te prosim in upam, da to sedaj dovolj razumljivo.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.685
1.372
113
Ne pravim (ali/da) kdo tako ocenjuje ampak te sprašujem ali se tebi zdi ocenjevanje ekonomskega (blago)stanja celotne države smiselno zgolj na podlagi informacije o etnični/verski sestavi prebivalcev glavnega mesta te iste države. Za tvoje mnenje te prosim in upam, da to sedaj dovolj razumljivo.
vsekakor ne.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
21.229
12.818
113
kod Džej-Zija
Ko se ultralevi spravijo na Golobe zmazke v duhu časa:
Model je pozabil edino na zakon, ki ga je sprejela Goloba vlada, zakon od odpravi škodljivih posledic Janševe vlade. Ta zakon je najbolj od vseh dosedaj šaril po področjih drugih zakonov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.302
17.803
113
vsekakor ne.
Hvala za odgovor, sem predvideval, da bo tak in tudi sam menim enako. Poanta - glede na to (se) potemtakem brezveze sprašuješ kako je zdaj v Avstriji (post #30.809) zgolj zaradi tega, ker se lahko na tabli enkrat bere da Dunaj ni OK zaradi rjuharjev, drugič pa da je pa Avstrija nasploh s svojimi plačami itd. OK, saj imaš več kot dovolj miselne kapacitete za ugotovitev, da to dvoje ni za povezovat kar si mi tudi direktno potrdil. To je vse.

B81

22. jul 2007
39.361
12.110
113
Poslušam Janšo in pravi da mu je Žan rekel, da bodo lahko prepovedali vstop v kafič za 2 leti in sem sklepal lej tole pretiravanje....

Javni red in mir

Predlog uvaja nova pooblastila za vzpostavljanje javnega reda v gostinskih obratih in njihovi okolici. Če je oseba osumljena storitve kaznivega dejanja ali prekrška zoper javni red in mir, ji policisti ukažejo takojšnjo odstranitev iz gostinskega lokala in njegove okolice, in sicer najmanj 200 metrov od lokala.

Če je storilec že obravnavan, mu policisti lahko odredijo tudi prepoved približanja gostinskemu obratu za obdobje dveh let. Za ta ukrep se vzpostavi tudi posebna evidenca.

V primerih množične storitve kaznivih dejanj ali prekrškov dve ali več prepovedanih dejanj hkrati smejo policisti z ustno odredbo odgovorni osebi odrediti takojšnjo začasno zaprtje gostinskega obrata, hkrati pa lahko odredijo prepoved zadrževanja oseb v okolici 200 metrov od lokala. Ta ukrep lahko traja največ šest ur in se šteje kot stopnjevalni ukrep za zagotovitev javne varnosti ob začasnem zaprtju in prepovedi zadrževanja v okolici.

Sicer ne vem če je to ok. Nasilni pijani dedi se potem spravljajo na žene in tu bi moral bit red v smislu zapor za en mesec, ne pa popisat in adijo.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.685
1.372
113
Hvala za odgovor, sem predvideval, da bo tak in tudi sam menim enako. Poanta - glede na to (se) potemtakem brezveze sprašuješ kako je zdaj v Avstriji (post #30.809) zgolj zaradi tega, ker se lahko na tabli enkrat bere da Dunaj ni OK zaradi rjuharjev, drugič pa da je pa Avstrija nasploh s svojimi plačami itd. OK, saj imaš več kot dovolj miselne kapacitete za ugotovitev, da to dvoje ni za povezovat kar si mi tudi direktno potrdil. To je vse.
"Zgolj",....Dunaj ima recimo 50% ne čistokrvnih Avstrijcev...to je recimo 1-1.5M....je 5 mestvo v EU z največ imigranti(veliko jih je z Juga)in nekatere to pač zelo moti.
Denar in dobra ekonomika ne odtehta vsega(ali pa morda)....recimo dobrega počutja ob samih čistokrvnih in pravovernih sosedih.

nacek

Guru
13. okt 2012
3.124
743
113
  • Haha
Reactions: B81