Planet Golob

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.606
1.516
113
KSZ

Zapomnite si tole napoved:

Ta vlada bo zaostrila socialno zakonodajo, ki bo prizadela precej ljudi, med drugim cigote. Veljatri bo zacela en mesec po volitvah naslednje leto. Ce desnica sestavi vlado bo imela "lacni" narod na ulicah, jansa pa bo kriv da socialno ogrozeni ne prejemajo socialnih prejemkov.
Ti resno misliš da so ljudje sposobni to sprocesirat ?

Jaz stalno gledam kje skrivajo slušalke kjer jim nekdo govori vdih - izdih...

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.921
5.008
113
A ti znaš brat oziroma razumet prebrano? Al pa se samo sprenevedaš?
Napisal si, da je sprejete roke zrezal kot salamo, komentar prej pa je bil o tem, da levi pol sodelovanje zavrača. Torej katera stranka na levi mu je ponudila roko, da jo je zrezal kot salamo?

Lahko pa seveda relativiziraš še naprej, to ti kar leži.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

wilburxxx

Guru
Izključen uporabnik
29. sep 2010
5.585
490
113
Napisal si, da je sprejete roke zrezal kot salamo, komentar prej pa je bil o tem, da levi pol sodelovanje zavrača. Torej katera stranka na levi mu je ponudila roko, da jo je zrezal kot salamo?

Lahko pa seveda relativiziraš še naprej, to ti kar leži.
Nobena.
Napisal pa sem da je vse sprejete zrezal kot salamo.
In vsaka stranka naj bo desna al pa leva bi bila oziroma je neumna, če se ali bi se spustila z njim v koalicijo. Če se v 35-tih letih on in njegovi pitbuli niso spremenil in dojeli, potem tudi ni za pričakovat sedaj kakšne drugačne zgodbe.

wilburxxx

Guru
Izključen uporabnik
29. sep 2010
5.585
490
113
In ravno taka miselnost je razlog, da se ne premaknemo iz točke 0. Vnaprejšnje izključevanje. Hvala za potrditev kje je težava.
Kakšna miselnost? Leve nikjer nisem omenjal pri rezanju salame.
Samo omenil sem, če razumeš, da če svojim zaveznikom počnejo kar počnejo, kaj bi potem šele drugim. Če že od depale vasi naprej goji zamere, kaj pol pričakovati. Še Pučnik se najverjetneje od neprijetnosti obrača, saj veš kje.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

wilburxxx

Guru
Izključen uporabnik
29. sep 2010
5.585
490
113
In ravno taka miselnost je razlog, da se ne premaknemo iz točke 0. Vnaprejšnje izključevanje. Hvala za potrditev kje je težava.
Pa še nekaj, ne vem kako si ti predstavljaš sodelovanje, ampak za izkušnje o sodelovanju povprašaj malo NSI, SKD, SLS, konckoncev tudi LDS, saj je bil tudi z njimi v vladi. V bistvu je bil z vsemi, saj se folk pretaka iz ene stranke v druge.

• Všeč mi je

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.921
5.008
113
Kakšna miselnost? Leve nikjer nisem omenjal pri rezanju salame.
Samo omenil sem, če razumeš, da če svojim zaveznikom počnejo kar počnejo, kaj bi potem šele drugim. Če že od depale vasi naprej goji zamere, kaj pol pričakovati. Še Pučnik se najverjetneje od neprijetnosti obrača, saj veš kje.
No ok, kaj so počeli svojim zaveznikom? Sedaj me pa res zanima.

• Haha

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.921
5.008
113
Guglaj p.... ti materina
Ali pa enostavno napišem, da lažeš, pa je zadeva rešena. To, da so stranke izpadle iz parlamenta, ker nimajo zadosti volilne baze ni nekaj, kar bi lahko opredelili kot nesodelovanje.

Levičarji pač vse izkoristite kot izgovor, da lahko še naprej delate v svoji ozki agendi in zavračate kakršnekoli možnosti za izboljšanje situacije.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.921
5.008
113
Tole vprašanje kaže na to:
- da nimaš pojma o stvari, o kateri je govora
- da navijaš (prikrito) za eno stran in delaš vse, da se dogodki, ki ti ne pašejo, pozabijo.

V obeh primerih - dobrodošel na Alter, tu smo sami taki :D
No, potem pa ti napiši, če jaz nimam pojma, izvoli, oder je tvoj.

Ja glej, res me zanima kako je to nesodelovanje izgledalo oz. konkretni primeri. Ker enostavno mislim, da nakladate.

Ne navijam prikrito za eno stran. Je kar odkrito na desni. Svojčas sem dejansko verjel obljubam leve politike in volil levo ampak sedaj vidim, da so zanje navadni delavci in slabše plačani zgolj potrošna roba, ki vplačuje za njihove privilegije, da lahko zganjajo buržuje.

Zadnjih par let je to zgolj zmeraj bolj jasno.

Janez pa pač je kakršen je, ima večne probleme z zgodovino a vsaj take škode ne dela. Mogoče bo od logarja kaj boljšega v ponudbi na volitvah.