Se pardoniram. Zaostajam pri razmetavanju denarja.
Prehitel si me.Ministrstvo za kulturo je objavilo Javni razpis za izbor kulturnih projektov bivanja in ustvarjanja v umetniških rezidencah v Berlinu, Londonu, New Yorku in na Dunaju, ki jih bo v letu 2026 sofinancirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo.
Ne obremenjuj se. Ta zaostanek bomo v kratkem uspešno odpravili.Se pardoniram. Zaostajam pri razmetavanju denarja.
Danes je Marcel odpadel zaradi posebne oddaje o dogajanju v Novem mestu.Pa saj so ti ekstremni levičarji vsi isti. En dan Marcel Štefančič Jr. (ne mlajši, ampak junior) udriha čez kapitalizem, naslednji dan ga pa srečam v McDonaldsu, kamor je peljal svojo mularijo.
kak bodo te člani kulta vedli kake so usmeritve ta teden ?!Danes je Marcel odpadel zaradi posebne oddaje o dogajanju v Novem mestu.
Parcela, kjer je bil Dežman je bila v osemdesetih prodana za tv in zastavo 128 (oboje novo). Njiva nasproti nje se je pred leti prodajala za 1mio+. Ne vem pa čigava je danes.Aja, saj res, mene se tudi bojiš
Ampak čist brezveze, ti dam za pir brez ostrih pogledov kot šipci, sam Dežmana na Kokrici ni več, kupili ravno šiptarji.
Torej nič.Šibka člena sta šla, zdaj ima manj ovir, da sam reši zadeve.
Kaj ima kalbo s tem?
rešilo ne se pa pokaže vsaj objektivna odgovornostGolob: Sprejel sem odstop dveh ministrov
čez 2 min v isti izjavi na TV
Golob: Ne vem zakaj bi odstopil. To ne bo rešilo nič!
Bistvo političnega odstopa je, da problem rešuje druga voljena oseba in ne tista pod taktirko katere se je zgodilo kar se pač je. In tole je zrelo za menjavo oz vsaj za preizkus politične odgovornosti najvišje odgovorne osebe - predčasne volitve.rešilo ne se pa pokaže vsaj objektivna odgovornost