Planet Golob

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.390
7.504
113
Ne vem zakaj se mi pred očmi odvija slika Hitletja, kjer mu vsi pritjujejo, ploskajo in kimajo. :valjamse:
Ampak jaz sem neumen in moje mnenje ne šteje. :p:fredi:

• Haha
Reactions: aljoman

erikson

Guru
25. avg 2007
24.188
7.838
113
musar poslanske skupine.png

jansa golob.png

Janša: ne gledam levo, ne gledam levo.
Golob in Avšič Bogovič: ne gledam desno, ne gledam desno.

dask

Majstr
21. sep 2023
767
921
93
ampak te idiotizme potrdijo vladajoči, ki so pa v EU že dolgo časa desni.
Slabo ste konzervativni, ko se pa opirata na 2000 let stare pravljice in vam ljudje več ne nasedajo.

Bo treba na drugačen način pridobiti domoljubje.
Se pravi, po tvojem, je rešitev v tem, kar furamo zadnjih 10+ let? Izprijenost, stotine spolov, podpiranje uvoza ljudi, o katerih nimamo pojma, v medijih prikazanih kot begunci, otroci, družine, poznano v reali, recimo pod Gorjanci mimo mojega vikenda kot vlomilci, 17+ stari mladi moški?
Ja, nekaj je dretje na netu takih kot si ti,drugo pa je reala. V bistvu niti ni važno, desni, levi, u krščen duš gre vse, idioti se pa derete dajmo še....

koliko

Guru
21. avg 2007
4.652
2.727
113
SV SLO
Se pravi, po tvojem, je rešitev v tem, kar furamo zadnjih 10+ let? Izprijenost, stotine spolov, podpiranje uvoza ljudi, o katerih nimamo pojma, v medijih prikazanih kot begunci, otroci, družine, poznano v reali, recimo pod Gorjanci mimo mojega vikenda kot vlomilci, 17+ stari mladi moški?
Ja, nekaj je dretje na netu takih kot si ti,drugo pa je reala. V bistvu niti ni važno, desni, levi, u krščen duš gre vse, idioti se pa derete dajmo še....
Veš da se ti derejo, ker se MORAJO! Vsi vidimo, kam vse to gre tudi zagovorniki leve politike ampak ne morejo zdaj samo tako na drugo stran in kritizirati svojega prepričanja. Raje vidijo, da vse skupaj propade, kot pa da priznajo da živijo v zmoti. Tisto včeraj v parlamentu je dokaz. Ni dolgotrajne oskrbe za katero tudi oni plačujejo 600 eur letno, ni stanovanj, pa vseeno podpirajo najbolj debelega in najbolj nesposobnega ministra. Minister sicer včeraj ni letel, bo pa decembra ali pa januarja ko ga bo Golob vrgel čez ramo. Če o tem spet ni lagal ali pa ga bo zelo težko dvignil..... LOL. Je pa fajn da se vedno bolj trudijo in ljudje vsak dan vidijo koga ne voliti.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba