Planet Golob

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.504
2.286
113
Pomurje
Demantirati nebulozo tipa ali med počitnicami delajo, da ali ne? Zveniš kot kmet na njivi, ki sprašuje ali ljudje v pisarnah delajo, da ali ne.

Reci vsaj da si falil tipke, ker do sedaj sem si nekako še domišljal da si kolikortoliko razsoden in priseben.
nič nisem falil, samo demantiraj moj prvi sestavek.

Ta tema mi ni tuja, vse razumem samo jamranja OŠ učiteljev ne.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.504
2.286
113
Pomurje
Očitno bo danes dan, ko se spet skrega javni sektor in gospodarstvo.

Poglej priponko 101859
Poglej priponko 101860
Poglej priponko 101861
Poglej priponko 101862
Poglej priponko 101863
Pa ravno par dni nazaj se je tu pisalo, kako so v javnem sektorju večinoma na minimalcu.
zaskrbljujoče. ne plače, število zaposlenih

kajn

Guru
5. okt 2007
3.166
2.116
113
Iskajoč brata
Bodi prijazen, jaz se ne norčujem iz tebe.
Še vedno imaš vse možnosti, da demantiraš moje prispevke.
jaz sem lepo napisal in razložil kako je pri ženi... ti si rekel, da se s tem ne strinjaš in svoje trdiš naprej...
Avgusta je dobila izračun, koliko ima dopusta, koliko ur mora prinesti notr za šolsko leto 25/26... Tukaj so nadomeščanja, predvsem podaljšanega bivanja...
Tudi dobijo urnik, katera vmesne počitnice so delavne, ponavadi ene od teh tedenskih....

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.341
12.816
113
ne seri. zena ti muti... ves kako je bilo pri kolegu ko so takim zenam rekli da bodo morale do 14:00 bit v sluzbi ceprav so končale ob 12:00... češ kaj se grejo..

kolk je bila doma poleti?. Kolk bo doma naslednji teden?. Hvala za odg.

• Haha

tomi

Guru
1. sep 2007
19.268
10.337
113
MB
ja sej tam ko jih manjka so res prenizke plače.

po drugi strani maš pa ... "generalni direktor Direktorata za javni sektor."

:valjamse:

• Všeč mi je

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.504
2.286
113
Pomurje
jaz sem lepo napisal in razložil kako je pri ženi... ti si rekel, da se s tem ne strinjaš in svoje trdiš naprej...
Avgusta je dobila izračun, koliko ima dopusta, koliko ur mora prinesti notr za šolsko leto 25/26... Tukaj so nadomeščanja, predvsem podaljšanega bivanja...
Tudi dobijo urnik, katera vmesne počitnice so delavne, ponavadi ene od teh tedenskih....
daj tabelo kjer dokazuje delo 2088ur/letno minus dopust.
Se osebno opravičim vsem učiteljem s katerimi sem se o tem pogovarjal.
Do sedaj še noben ni nič dokazal, vsi so se potuhnili in spremenili temo razgovora.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
38.341
12.816
113
najbolj smeh so difovke. poudarek na ženske. Te imajo najmanjc cajt in največja drama, najbolj se namatrajo v sluzbi... pa slavistke tist je tud game over.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.570
3.900
113
Ne bi se rad spuščal v vaše prerekanje, ampak zame je že termin "priprava na pouk doma" popolnoma zgrešen. Se seveda morajo pripravit na pouk, ampak naj to delajo na delovnem mestu (zbornica) izven ur v učilnici. Že samo tako, bi veliko vašega "prepucavanja" odpadlo.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

kajn

Guru
5. okt 2007
3.166
2.116
113
Iskajoč brata
ne seri. zena ti muti... ves kako je bilo pri kolegu ko so takim zenam rekli da bodo morale do 14:00 bit v sluzbi ceprav so končale ob 12:00... češ kaj se grejo..

kolk je bila doma poleti?. Kolk bo doma naslednji teden?. Hvala za odg.
ravno to govorim, da celo leto prinaša notri ure, da je lahko doma poleti....
Drugi teden ima v ponedeljet, ali torek službo, nato je doma...

eh brezveze...

drugače pa se ponavljam: če jim je tako lepo, zakaj jih potem manjka? pa si ja vsak želi toliko dopusta, dobro plačo in super delovne pogoje....

• Všeč mi je

kajn

Guru
5. okt 2007
3.166
2.116
113
Iskajoč brata
se kar lepo obrača, počasi, vendar se, vsaj v gospodarstvu... se vidi kar preskok, ko smo iskali ljudi od vsepovsod, sedaj pa kar prošnje prihajajo v firmo....
počasi se že vidi presežek delavcev...
Gospodarstvo se ohlaja....

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.504
2.286
113
Pomurje
se kar lepo obrača, počasi, vendar se, vsaj v gospodarstvu... se vidi kar preskok, ko smo iskali ljudi od vsepovsod, sedaj pa kar prošnje prihajajo v firmo....
počasi se že vidi presežek delavcev...
Gospodarstvo se ohlaja....
Drži, na trg prihajajo problematiki, ki se jih vsi prvo znebijo. Takih ne zaposlujem, ker so "drugi" dan bolni.

Na srečo smo še daleč od tega, da bi kdo dober kader odpuščal.

dask

Majstr
21. sep 2023
760
903
93
Drži, na trg prihajajo problematiki, ki se jih vsi prvo znebijo. Takih ne zaposlujem, ker so "drugi" dan bolni.

Na srečo smo še daleč od tega, da bi kdo dober kader odpuščal.
Ne tako zelo, kot misliš.... določene panoge so na kolenih oz. bodo zelo v kratkem. Recimo vse, kar je povezano z avtoindustrijo. Ko to klecne, je na to "prisesana" množica večjih in manjših firm v Sloveniji. Ni to malo ljudi in tudi ni majhen delež SLO prihodka. Kje se bo to nadomestilo? Ne bo se. In bo sedlo še kje drugje. Golobnjak si pa izmišljuje nove in nove obremenitve gospodarstva in posameznikov.

• Všeč mi je
Reactions: kajn in MrDaco