Planet Golob

jello

Guru
22. sep 2008
10.916
4.232
113
Pa kdo bo sploh še iskal službo v šolstvu pri takih nebulozah? Če te ne jebe ravnatelj, te blesavi starši, če te ne oni, te pa kar direkt z ministrstva s takimi idiotizmi. Za isto plačo lahko precej manj stresno delaš.
Pa tisti, ki se boste zdaj usul, kako je učiteljem fajn, zakaj po vašem mnenju jih pa manjka potem?
Že desetletje se nihče ne usuva kako je učiteljem fajn in vsaj desetletje od tega ko je iz šolstva spyzdil vsak, ki je imel minimalne možnosti za to. In ti ugotavljaš kdo bo sploh iskal službo v šoli. Še za ravnatelja se ne tepejo več, trenutno jih manjka ca. 30.

dask

Majstr
21. sep 2023
757
898
93
Že desetletje se nihče ne usuva kako je učiteljem fajn in vsaj desetletje od tega ko je iz šolstva spyzdil vsak, ki je imel minimalne možnosti za to. In ti ugotavljaš kdo bo sploh iskal službo v šoli. Še za ravnatelja se ne tepejo več, trenutno jih manjka ca. 30.
No ja, po raznih forumih kar veselo tolčejo po učiteljih. Od tega, kako malo so v šoli do tega, kako malo delajo. Mal poznam, mam tudi v žlahti par takih in par učiteljev in je pestro.

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.272
4.732
113
No ja, po raznih forumih kar veselo tolčejo po učiteljih. Od tega, kako malo so v šoli do tega, kako malo delajo.
Noben ni rekel da niso malo v šoli pa da ne delajo malo.
To nima direktne zveze z njihovimi problemi s sistemom pa starši.

Dobra prijateljica je učiteljica, zdaj pomočnica ravnateljice, trdi da s čisto vestjo komurkoli v obraz pove da najmanj 1/2 njenih kolegov dejansko ne dela takorekoč nič, in tisti imajo najmanj problemov s sistemom in s starši (kdor ne dela ne greši). In višje plače tega ne bodo rešile, ker jih nihče ne bo odpustil, tudi bolj radi ne bodo delali če bodo plače višje, ker taki so. "To je to, če se že desetletja ves ološ zaposluje kot učitelje, samo da hočejo to delat".

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
662
-4.814
28
Zadnjič sem opazil, da nekaterim ni pogodu, da tukajšnje razpravljalce imenujem omizje-in glej, ravno danes, ko imam malo časa za forum, ste mi dali idejo, da vas preimenujem in sicer v "otroški vrtec", kar je čisto solidno poimenovanje glede na nivo razprav in njih kvalitete.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.898
4.974
113
Zadnjič sem opazil, da nekaterim ni pogodu, da tukajšnje razpravljalce imenujem omizje-in glej, ravno danes, ko imam malo časa za forum, ste mi dali idejo, da vas preimenujem in sicer v "otroški vrtec", kar je čisto solidno poimenovanje glede na nivo razprav in njih kvalitete.

Imaš to pravico. Saj tabla "Psihiatrija" bi ravno tako čisto sedla ob vratih sedeža vaše stranke, pa je vseeno ni še nihče obesil.