Planet Golob

2. okt 2007
4.089
2.742
113
Daj no. Tudi ko je bila zamenjava Tarče za koncert simfoničnega orkestra, je bil naveden “utemeljen” razlog, obletnica obstoja. Žal tega nihče ni Eriki povedal. Najbrž je tudi danes taka njena “izredna” odsotnost. In to ravno pri temah, ki so vladi prijazne. Igor E tudi slučajno ne bo podrezal v bonbončke, ki jih vlada tala kot bi bila skregana z denarjem.

ja, dva dni prej je bil prenos koncert obletnice obstoja še na sporedu 2. programa, potem pa so ga čez noč prestavili na 1. program, Tarčo pa za tisti teden odstranili iz sporeda. Ne me hecat, da dva dni prej pa je bilo še vse o.k. Ali so se bali, da koncert ne bi imel gledanosti, saj vemo, da Tarča kakršnakoli že je, ima kar presenetljivo veliko gledanost

zakon

Guru
16. maj 2008
9.250
1.087
113
toti Maribor

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.412
4.444
113
Tole novo24 bi bilo potrebno prepovedat. Laže ko pes in pumpa narod z napačnimi informacijami. Včeraj je bilo lepo rečeno, da Erike ne bo zaradi odsotnosti in da bo izjemoma vodil Tarčo Bergant. Ne gre za noben odstrel.
Ker naivnež Erika je sama vzela bolniško, ker so pritiski. Žagajo urednika Kogovška, ter sankcioniranje Vanje Gligorović..
1760677891788.png

1760677911453.png

razlagam pa bebotu, ki verjame Hamasu.....

B81

22. jul 2007
39.259
12.057
113
Ja, predlani je bla cisto brez glasu, prehlajena do kraja in je vseeno vodila Tarco...zraven vseh ostalih.

Ce Tarca zdrzi do volitev, bo ostala...ce ne bo prevec resnice kazala...

mistique

Guru
16. jun 2009
15.308
2.834
113
Emona / Carnium
Ne vem kdo bi bil frišen na desni. Očitno to za marsikoga sploh ni problem. Jaz tam novih niti ne pričakujem, enako kot jih tudi na levi ne. To je samo še ena populistična kost za glodanje...in na Alterju se jo obira še in še. Problematizirajo bazen slovenskih politikantov in ko se ustvari nova stranka jokajo, da na levi ni novih obrazov, medtem, ko se s postaranimi obrazi na desni počutijo komfortno.

Vrtko in Logout...Črnčec recimo tudi ni ne frišen, ne zelen. Pa še bi težko našteval...

Računam, da bodo zaposleni na RTV danes v znak podpore Eriki, vdrli na Dnevnik. Kot so za Marcela.

Za spremembo od Marcela, ima Tarča visoko gledanost.

si morda mel popravca iz matke.....ker tle si se po moje fajn uštel. Si zihr en člen, zlo relevantn spustu/pozabu.... Mislim da tisti rezultat ki si ga naračunal bo znatno drugačen od tistega ki ga bodo na kolodvorski naračunal....

sarkazm uglavn, mislim da jaz, ti pa še marsikdo drug ve kak bo rezultat.