Planet Golob

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.851
854
113
Krasno. Potem pa od novinarstva ne moremo pričakovati, da je četrta veja oblasti, ki odgovorno opravlja nadzorno funkcijo. Pa razna društva in razsodišča lahko tudi razpustimo, ker so samo pesek v oči in sama sebi namen.
Razen redkih izjem so zgolj:
PR služba kapitala ali politike (ene ali druge),
prevajalci tujih člankov,
povzemanje tračov (socialnih omrežij "znanih" Slovenk in Slovencev),
:bruh:

in še "naj bi..."

Samocenzura v polnem sijaju. Kar večini odgovarja, če se o problemih ne pogovarjamo, jih potem ni.

Da t.i. "lokalnih pusijev" sploh ne omenjam.
A: O ____ si nihče ne upa pisat?
B: Si zmešan, saj veš, da imam družino.

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

dentex

Guru
20. sep 2007
2.838
894
113
Svoboda Mladi ima novo vodstvo, ki bo ostalo drzna in "napadalna ost" svoje generacije. Menda premikajo družbo naprej, ni pa čisto jasno, kam.

Novo vodstvo bo Svobodo Mladi po njihovih besedah popeljalo v obdobje, ko bodo mladi odigrali še pomembnejšo vlogo - tako pri sooblikovanju politik kot pri prihajajočih volitvah. »Pri tem nadaljujejo delo in uresničujejo cilje, ki so jih začrtala dosedanja vodstva. Na njihovih vrednotah, viziji in dosežkih bodo gradili naprej ter jim dodajali novo energijo, sveže ideje in mladostni pogum,« so zapisali.

Premier Golob je v nagovoru poudaril, da so prav mladi tisti, ki s svojo energijo, pogumom in ustvarjalnostjo predstavljajo gonilo sprememb. Spodbudil jih je, naj ohranijo svojo drznost in ostanejo "napadalna ost" svoje generacije - ne v političnem smislu, temveč v aktivnostih, idejah in dejanjih, s katerimi premikajo družbo naprej.
Ej erikson dej neki mi povej a to je bratranc od Maljevca #prašamzaprjatla

• Haha
Reactions: visek_izobrazbe

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.851
854
113
Ej erikson dej neki mi povej a to je bratranc od Maljevca #prašamzaprjatla
Praktični primer, zakaj pri nas še dolgo ne bo bolje.
Skočit na vizualni izgled, namesto na:
Mama Nike Podakar je vodja Specializiranega državnega tožilstva (SDT) Darja Šlibar.
To je ravno tam, kjer ima Golob ovadbe.
:bruh:

Zakaj omenjam mamo? Piše, da je študetka.
Študent pred dopolnitvijo 26. leta praviloma ne more biti obravnavan kot samostojna oseba (tj. ne more vzpostaviti lastnega gospodinjstva), saj so ga do te starosti dolžni preživljati starši. To pomeni, da se bodo, če bo študent, mlajši od 26 let, zaprosil za določene pravice iz javnih sredstev, pri ugotavljanju materialnega cenzusa upoštevali dohodki in premoženje študenta ter tudi dohodki in premoženje vseh njegovih družinskih članov. Vendar pa Zakon o uveljavljanju pravic iz javnih sredstev (ZUPJS) v 11. členu določa izjemo od zgornje ureditve. V enem primeru namreč lahko študent tudi pred dopolnjenim 26. letom vzpostavi lastno gospodinjstvo. To lahko stori, če dokaže, da zaradi družinskega nasilja ni več dejansko povezan z družino. Pri tem pa nekateri centri za socialno delo, ki o tem odločajo, zahtevajo, da mora biti slednje razvidno tudi iz tega, da se pred pristojnimi organi sprožijo postopki glede nasilja v družini. Če je torej izpolnjen pogoj nasilja, lahko študent pred dopolnjenim 26. letom vzpostavi lastno gospodinjstvo.

• Všeč mi je
Reactions: kalbo in 8888

brane_new

Guru
10. feb 2008
19.154
2.433
113
Zdej, kera je katera?

Podakat Mati.jpg
Podrakar 5.jpg
1760328439565.png

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.256
8.029
113
Eni se zavedamo, da nam je bilo predstavljeno kako bo z Čudežnim Elektro Dečkom vse drugače.
Pa vsak dan dosegamo novi poden.
Noben ne biciklira, noben ne protestira, nobenih umetniških performansov, novinarji so tiho kot miške in ne dvomijo v Elektro Mesijo.
In tista ki je dvignila glavo, je kmalu dobila po nosku iz strani Tovarišev Novinarjev.

Vzemi članek o rabotah Goloba in zamenjaj Gibanje Svoboda s SDS in R.G. z J.J. - zmanjkalo bi biciklov v Ljubljani.

Božanstvu se očita koliko je pokradel. Elektro Deček pere denar v Romuniji z ukradeno identiteto, firme vodi njegova 18 letna hči, subvencije in javne razpise dobivajo sorodnike in prijatelji... pa je vse tiho.

Smrt Janšizmu,
Svoboda Golobu!

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.216
10.454
113
Eni se zavedamo, da nam je bilo predstavljeno kako bo z Čudežnim Elektro Dečkom vse drugače.
Pa vsak dan dosegamo novi poden.
Noben ne biciklira, noben ne protestira, nobenih umetniških performansov, novinarji so tiho kot miške in ne dvomijo v Elektro Mesijo.
In tista ki je dvignila glavo, je kmalu dobila po nosku iz strani Tovarišev Novinarjev.

Vzemi članek o rabotah Goloba in zamenjaj Gibanje Svoboda s SDS in R.G. z J.J. - zmanjkalo bi biciklov v Ljubljani.

Božanstvu se očita koliko je pokradel. Elektro Deček pere denar v Romuniji z ukradeno identiteto, firme vodi njegova 18 letna hči, subvencije in javne razpise dobivajo sorodnike in prijatelji... pa je vse tiho.

Smrt Janšizmu,
Svoboda Golobu!
Kaj bi rad spet meni podtaknil? Vsedi se na bicikel pa pedaliraj. Erika pa opravlja svoje delo, sam tokrat tebi to paše, takrat ti pač ni, v tem je težava, ki se je ne zavedaš.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.256
8.029
113
Kaj bi rad spet meni podtaknil? Vsedi se na bicikel pa pedaliraj. Erika pa opravlja svoje delo, sam tokrat tebi to paše, takrat ti pač ni, v tem je težava, ki se je ne zavedaš.

Nič ne podtikam, s vsako objavo kažeš svojo omejenost.
Erika je konsistentna, vsi ostali "nikogaršnji hlapci" pa so slučajno izgubili moralni kompas, ko je na oblasti prava opcija.

Spomnimo kako so Pivčevo cele mesece obirali zaradi 2 šnit pršuta in zastonj nočitve njenih otrok.

Pri Golobu pa je lahko Star Solar vodila Golobova 18 letna hči, kateri je prejemal sredstva od državnega Borzena. Pa je vse OK.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.256
8.029
113
Ne vem, za nazaj lahko poiščeš moje objave v Janša/Covid temi.

Do takrat pa: onegavit pa na ustavo bruhat XD

1760347786335.png