Urški je v parlamentu spet udarila ven samovšečnost.
Kaj Tarča je kaki TOZD Erteveja ali je še vedno pač oddaja od Erteveja?Clovek je povabil po svojem izboru novinarje, da jim da izjavo. O etiki in morali se lahko zacne novinarka sprasevati pri sebi, ko vpade nekam, kamor ni povabljena (in ne gre za nek dogodek, kamor ni treba biti vabljen), kot da ima tam kaj za iskat.
Pravilo velja na splosno, ce nisi vabljen, ne crashas, potem pa poleg vsega se cmeraš, kako to, da ti pokazejo vrata.
Ne vem, ko cigani hodijo nepovabljeni, kot da si lahko to kar dovolijo in je njihova pravica, zavzamete drugacno stalisce.
Novinarji imajo tudi svoje eticne neke institucije, ki naj bi jih na vsake toliko spomnila, kaj je profesionalizem v novinarstvu in kaj ne. Tole vsekakor ni bil in Tarča nima nikakrsne imunitete glede tega.
Oznaka nevtralni se nanaša na našega willyja, ki se je tako samooklical pred časom.Da si nevtralni
Ma ni povabil svojih no ampak se je fokusiral na posebnosti ter tako zaradi občutljive tematike izbral tiste, ki "so na takšnih pozicijah, da jo lahko korektno predstavijo" .Kaj Tarča je kaki TOZD Erteveja ali je še vedno pač oddaja od Erteveja?
gre za to, da je povabil svoje. Ostali novinarji bi se morali vstat in it ven.
gre za to, da je povabil svoje. Ostali novinarji bi se morali vstat in it ven.
Že, ampak to, da je on selektivno izbral "svoje", pove kar nekaj najprej o njem, potem pa še o golobu. Ta režim bo počasi hujši od janšovega.Kar je njegova pravica in jo je tudi koristil.
Ni bila to neka tiskovka za novinarje, ko pride lahko pa vsak z znacko novinarja. Da.jo.ke prodobil, je moral pa ta novinar nek snelkurz skozi dat, kaj lahko in kaj ne sme. In kaj se pritice profi novinarju in kaj ne. Samo zaradi tega ker ima moc - prostor v medijih, da to zaspina v svojo korist, je toliko vecja odgovornost, da je ne zlorablja.
Janša nima za vzornika oniga z bencinske dol visečega tako da njegov matoz tega ne bi naredil.Jaz v takih primerih vedno pomislim, kakšna bi bila reakcija, če bi kaj takega naredil (naprimer) Matoz.
Raje ne izpostavljaj možnosti za "morebitna" dvojna merila, te bo folk zaradi takih scen dojemal kot janšista. Aja saj res, saj te že, nevermind torej, kar nadaljuj.Jaz v takih primerih vedno pomislim, kakšna bi bila reakcija, če bi kaj takega naredil (naprimer) Matoz.
Že, ampak to, da je on selektivno izbral "svoje", pove kar nekaj najprej o njem, potem pa še o golobu. Ta režim bo počasi hujši od janšovega.
Bingo. Mislim da sem bil že v prvem postu dovolj jasen glede tega.Dejstvo je, da dajem nekaterim tak vtis, ni pa dejstvo, da sem to kar na podlagi tega (napačnega) vtisa mislite da sem.
Samooklical? Al pa ste mi ti ali tvoji oboževalci tako etiketo nalimal?Oznaka nevtralni se nanaša na našega willyja, ki se je tako samooklical pred časom.
Sploh ne vem, ce je povedal kaj, cesar ne bi objavili ze novinarji.enaka...
Temu ne oporekam, definitivno ni žrebal, kdo ja in kdo ne in je imel neko agendo zadaj. Še enkrat - njegova pravica. Pogovarjal se bom s tem in tem, z drugimi pa ne. Mene bi pri vsej stvari bolj zanimalo, kdo od novinarjev, ki se tako kliče in ki imajo vedno polne gobce kaj je prav/narobe, morale in etike, je zavrnil takole selektivno povabilo in igranje vloge vladnih cip.
O Zdolšku pa to pove, da je bil edini v tisti sobi, ki je opravljal svoje delo, kot se za gre.
"Če nanizamo podatke samo za zadnje dva tedna: od desetih delovnih dni je predsednik vlade prejel tri vabila v Odmeve – v četrtek, 5. novembra, v četrtek, 12. novembra, vabilo za gostovanje smo znova poslali danes zjutraj in odgovor še čakamo,"Raje ne izpostavljaj možnosti za "morebitna" dvojna merila, te bo folk zaradi takih scen dojemal kot janšista. Aja saj res, saj te že, nevermind torej, kar nadaljuj.![]()