Planet Golob

Stevanovič se mi zdi da bo v naslednjih volitvah prestopil prag.... Je rang tipa Jelinčič. Ljudje padajo na to. Kordiš ma določene simpatizerje ki bodo razbijale levico. Stem pa je obstoj in preboj malo verjetn. Lahko se motim.
Stevo kopira Nemca s tistimi filmčki ki so roko na srce že čez mejo dobrega okusa, tako da mu bo prej to prineslo minus točke kot +, ponuditi itak nima kaj dosti tako da če bo upalil kak procent bo lahko to višek. Že nemcu je fajn (za)škripalo, stevo pa kotira še nižje

erikson

Guru
25. avg 2007
24.085
7.730
113
Ne vem kaj so napisali v predlog za izdajo odredbe za hisno preiskavo. Ker sodisce lahko zaradi casovne oddaljenosti tudi zavrne izdajo odredbe ker ni verjetno da bi se iskani predmeti nasli.
V odredbi piše, da se dandanes podatki prenašajo tudi na nove telefone. So pa očitno kar iskali, čigava je številka, ker je bil vmes zamenjan operater in ker je številka pripadala MNZ. Predvsem pa jih zanima, kdo iz NPU naj bi Hojsa obvestil.

hojs1.png

hojs2.png

tomi

Guru
1. sep 2007
19.237
10.308
113
MB
Stevo kopira Nemca s tistimi filmčki ki so roko na srce že čez mejo dobrega okusa, tako da mu bo prej to prineslo minus točke kot +, ponuditi itak nima kaj dosti tako da če bo upalil kak procent bo lahko to višek. Že nemcu je fajn (za)škripalo, stevo pa kotira še nižje
Dodaten problem mu predatavlja se kaloh ki je sel isto full russia fafika mode, teh ljudi pa je verjetno dokaj omejena baza.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

erikson

Guru
25. avg 2007
24.085
7.730
113

Na izredni seji burna razprava o 25% obdavčitvi kriptosredstev (finančni minister ne dovoli uporabe izraza kriptovalute).

Vlada predlaga obvezno priglasitev celotne zaloge kriptosredstev na dan 1.1.2026, vključno z naslovi denarnic in podrobnimi podatki.

Je pa Sara Žibrat (Svoboda) odkimavala, ko je Miroslav Gregorič (Svoboda) govoril o pranju denarja in financiranju terorizma. Sara je rekla, da gre za digitalno zlato, Gregorič pa da je to digitalni drek.

Na koncu so predlog zakona z 51 glasovi potrdili.

erikson

Guru
25. avg 2007
24.085
7.730
113
Mogoče misli Sky ECC, ki so ga uporabljali mnogi kriminalci misleč, da dejansko omogoča vrhunsko kodirano komunikacijo (kar so oglaševali v podzemlju)? Dejansko pa je Europol prestrezal in shranjeval vsa sporočila in podatke se uporablja za pregon kriminalcev še leta zatem.

kajn

Guru
5. okt 2007
3.144
2.071
113
Iskajoč brata
Vrhunski menedžer. Zdaj je vse jasno kako je delal, kot menedžer.
Lepo, da je končno priznal, da je imel manj pojma o podjetju, kot vsi ostali zaposleni. Legenda :valjamse:
to je bila tudi moja asociacija.... kaj je on počel kot manedžer... to se sedaj sprašujem :)

Že tako je treba delavce obveščati o vsem kaj se dogaja v podjetju, da se zavedajo pozicije, da dvigaš moralo s pravimi podatki... že tako gredo govorice, napačne informacije po proizvodnji kot ogenj...
Golob pa pribije tako, kot da je osnovnošolček, ki še ni delal v podjetju.... pa saj je res, da večina politikov nikoli ne delalo v gospodarstvu, v realni firmi, kjer je prihodki in odhodki odločajo o podjetju.... proračun je za njih ena taka virtualna številka, ki zajeb.... novinarji sprašujejo
Golob je pa vendar VRHUNSKI manedžer :valjamse: on pa ja ve kako peljati podjetje...
pa da se ne bo kdo oglasil, da je imel za to strokovnjake.... prva stvar, ki se poroča menedžerjem so številke, prihodki, odhodki, napovedi za naprej, kako se je mesec zaključil,.... pa še to se ne več, ker je vse na voljo na klik miške

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.249
9.247
113
Mogoče misli Sky ECC, ki so ga uporabljali mnogi kriminalci misleč, da dejansko omogoča vrhunsko kodirano komunikacijo (kar so oglaševali v podzemlju)? Dejansko pa je Europol prestrezal in shranjeval vsa sporočila in podatke se uporablja za pregon kriminalcev še leta zatem.

V bistvu ni bilo cisto tako. To kar opisujes je ANOM network, ki so ga furali americani. SkyECC je bil “razbit”, pridobljeni podatki in se sedaj analizira za nazaj. Zato tudi casovna oddaljenost.

Ampak iz objavljenega dela odredbe izhaja da je “najemnik” uporabljal SkyECC in v komunikaciji tam napisal da mu je hojs povedal da bodo hisne. Torej Hojs ni bil uporabni

To pomeni da ce jaz mojemu prijatelju napisem, da si ti storil nekaj nezakonitega, policija to prebere 4 leta kasneje in hop ti fases hisno preiskavo. Ce gre to cez standard visjih sodisc pol lahk zacnemo kar sistemsko pregledovat privat prostore.

Sky je pomemben dokaz in jenorav da se ga jemlje resno. Ampak ne mores kot sodnik hisne preiskave pri osebi A utemeljit na tem da je oseba B osebi C rekla da je oseba A nekaj storila, pri tem pa je to edini indic (to se niti dokaz ni) ki ga imas.

Verjamem da se marsikomu fino zdi, meni osebno je Hojs antipaticen do konca in se ne strinjam s stvarmi ki jih je pocel kot notranji minister ampak tole je navadna zloraba predkazenskega postopka.

Naj en proba pa gre na policijo pa rece: men je milan kucan rekel da ce doniram za svobodo mi bodo zrihtal posel v UKC. Da vidmo ce bo hisna preiskava na podlagi ene izmisljene izjave. Ker za Sky komunikacijo je potrebno se potrdit da je to kar je clovek napisal res.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.526
7.914
113
Ravno hotela vprasat...
Sploh ni vazno, kaj je naredil ali kak se je zgodilo, v prvi vrsti moras postopek vržt. Tako se legalizira vse barabije. Karkoli najdejo sedaj, ne bo vec uporabno za nic na koncu.

tomi

Guru
1. sep 2007
19.237
10.308
113
MB
Ravno hotela vprasat...
Sploh ni vazno, kaj je naredil ali kak se je zgodilo, v prvi vrsti moras postopek vržt. Tako se legalizira vse barabije. Karkoli najdejo sedaj, ne bo vec uporabno za nic na koncu.
ma saj sploh ni poanta kaj najdit, fajn je pač met kak proces na lagerju za potrebe :)

• Všeč mi je
Reactions: B81