Planet Golob

kajn

Guru
5. okt 2007
3.118
2.035
113
Iskajoč brata
@mosseero-čisto kulturno nazaj-vse informacije, ki (če) jih želiš izvedeti o delu vlade in pripadajoče politike so javno dostopne (še jaz se trudim), na nivo teorij zarot, opravljanja, natolcevanj in drugih nekonstruktivnih debat se pa jaz (ponovno ponavljam) ne spuščam, to prepuščamo drugim, ki od tega živijo, imajo navodila, uživajo v tem ipd..
to je čisto tako kot tvoj šef. Samohvala brez učinov... Ko daš konkretno vprašanje, pa dobiš nazaj odgovore v stilu: ni preteklo še dovolj časa, Janša je kriv, to je za drugi mandat....

Svobodnjak : čisto preprosto vprašanje, kjer je odgovor lahko absoluten. Koliko je država postavila hiš, za tiste, ki so izgubili nepremičnino med poplavami?
Obljube so bile velike, večino imajo, dobile ste rekordni znesek iz EU....
Tukaj ni zarot, natolcevanj ali nekonstruktivnih debat... razen če ste mnenja, da so slabe novice nekonstruktivne?

hvala za odgovor

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.835
1.080
113
to je čisto tako kot tvoj šef. Samohvala brez učinov... Ko daš konkretno vprašanje, pa dobiš nazaj odgovore v stilu: ni preteklo še dovolj časa, Janša je kriv, to je za drugi mandat....

Svobodnjak : čisto preprosto vprašanje, kjer je odgovor lahko absoluten. Koliko je država postavila hiš, za tiste, ki so izgubili nepremičnino med poplavami?
Obljube so bile velike, večino imajo, dobile ste rekordni znesek iz EU....
Tukaj ni zarot, natolcevanj ali nekonstruktivnih debat... razen če ste mnenja, da so slabe novice nekonstruktivne?

hvala za odgovor
Saj je napisal da je postavila eno, tisto v Novem mestu. Vsem ki je poplava uničila dom bodo čakali toliko časa da bodo prej prišli v to negovalno bolnišnico kot pa do nove hiše. :p;)

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.650
582
113
Ta forum bere relativno malo ljudi. In ni tak problrm, kaj je tu napisano. Vsaj trenutno še ne. ...

Če pogledamo recimo MMC komentarje in moderiranje oz. 100% CENZURO tam .... tisto je prva fronta, ki je 100% v pogonu.

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
633
-4.484
28
Šur da, seveda, kakopak. Ta ista Erika je že bila na prisilnem dopustu zarad ene druge vlade od katere si tvoj zaljubljeni norček tako zelo želi bit drugačen in se je tako zelo predstavljal kot odrešitelja.
Zdaj veva o kateri Eriki se govori, al se boš še dalje sprenevedal?
Čeprav si se potrudil in slikovito opisal "Eriko", podal si tudi " zanimiv" opis osebe, s katerim naj bi bila emocionalno povezana, je to še zmeraj premalo, da bi iz prve roke uganil, za katero "Eriko " gre..malo imam na sumu, da misliš neko Eriko iz moje prakse v preteklosti, ki je pogosto potrebovala "izreden" dopust zaradi raznoraznih dogajanj v njeni glavi, več pa zaradi etike ne morem napisati-pa tudi čudno se mi zdi, da bi nek "kalbo" vedel za to njeno stanje, razen, če nisi bil moj sodelavec? potem je pa ta debata totalno zgrešena.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.200
9.087
113
Čeprav si se potrudil in slikovito opisal "Eriko", podal si tudi " zanimiv" opis osebe, s katerim naj bi bila emocionalno povezana, je to še zmeraj premalo, da bi iz prve roke uganil, za katero "Eriko " gre..malo imam na sumu, da misliš neko Eriko iz moje prakse v preteklosti, ki je pogosto potrebovala "izreden" dopust zaradi raznoraznih dogajanj v njeni glavi, več pa zaradi etike ne morem napisati-pa tudi čudno se mi zdi, da bi nek "kalbo" vedel za to njeno stanje, razen, če nisi bil moj sodelavec? potem je pa ta debata totalno zgrešena.
Hvala ker si potrdil domet tvojega logicnega sklepanja vezanega na splosno razgledanost.

dask

Majstr
21. sep 2023
715
818
93
Človek, pa tebi res ni jasno, da nam JE jasno? Da trolaš? Prodajaj reklamo golobnjaku kje drugje.

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.214
4.642
113
če pa so kupli forum.
Svoboda ima posledice.

Screenshot2025-09-23at13_47_14.thumb.png.97a7011c2a8a3632832391229acadaf1.png

Zaprtje foruma je posledica novih zakonodajnih zahtev in strožjih pravil glede odgovornosti za objavljene vsebine.

(kar je mala cena da lahko ješ burek na stopnicah frančiškanov)

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.069
10.326
113
Sej vem da se sprenevedaš, pa dejmo probat. Zakaj je bila ukinjena oddaja Tarča? Pa ne angleška TV serija iz 70tih let (če te bo še držalo se sprenevedat), ampak oddaja tarča na RTVSLO, ki jo vodi Erika Žnidaršič?