Planet Golob

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.666
5.193
113

Janša pravi, da ga je negativno presenetila izbira slavnostnega govornika, ki je naveden na občinskem vabilu. Gre za dr. Bogomirja Kovača. “V času, ko se je France Tomšič zavzemal za samostojno Slovenijo, je dr. Bogomir Kovač javno podpiral unitarni (Miloševićev) model Jugoslavije. Nastopal je z Miloševićevskim stališčem (en človek, en glas – kar bi seveda predstavljalo popolno srbsko prevlado v organih federacije) in bil pri zagovarjanju Jugoslavije celo bolj radikalen od slovenske komunistične partije,” v znak kritike navaja Janša.

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.061
3.561
113
Za tiste s slabim spominom: kako se že opravičuje Janezovo spreobrnitev iz hard konunista?

Aja človek je spregledal.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.120
7.220
113
V našem razredu smo dobili novo ukrajinko. Preselila se je iz, pazi, Avstrije. Razlog? V Sloveniji so višji socialni prispevki. A država v buli kot še nikoli (pa ne mi covidnega leta 22 vlačit prosim).

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.534
618
113
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.120
7.220
113

Vsaka njegova vlada pa je pustila pogorišče v blagajni za seboj, še več prihodnji vladi in državnim podjetjem pa so zadrgnili zanko okoli vratu z prihodnjimi obveznostmi v korist njegovih.
Čakaj malo.... kaj zdaj bluziš. Govorim o prazni blagajni oziroma rekordno velikem proračunskem primankljaju. Ti mi pa lepiš domnevne Janezove posle.

V našem razredu smo dobili novo ukrajinko. Preselila se je iz, pazi, Avstrije. Razlog? V Sloveniji so višji socialni prispevki. A država v buli kot še nikoli (pa ne mi covidnega leta 22 vlačit prosim).
Te zadeve je Avstrija začela brzdati nekaj časa nazaj, mogoče kakega pol leta, leto. Tudi združevanje družin je šlo papa. Nemčija jim sledi. O Ita ne bi zgubljal besed. Mi pač mamo cekine in pri nas to ni težava.

• Všeč mi je
Reactions: Holobist in MrDaco