Fak kako so ti klošarji oblečeni. To je poden, žalitev države. Sem bil v delegacijah na 50 stopinjah, po Afriki, Cipru, Malti....pa se je vedno vedelo kako in kaj. Babe so še najlonke imele. Ne pa tole...
Pa kaj oni Golob ma stalno buttplug notri? Kaj mu njegov slavni PR ne more povedat, da se drži kot navadni laški froccio?Fak kako so ti klošarji oblečeni. To je poden, žalitev države. Sem bil v delegacijah na 50 stopinjah, po Afriki, Cipru, Malti....pa se je vedno vedelo kako in kaj. Babe so še najlonke imele. Ne pa tole...
Hoče se večjega in širšega naredit... Tako držo moj 8 letnik naredi, ko hoče najti svoje mesto med dvema starejšima, da ne rečem, kar nekaj večjima in močnejšima bratoma. Tak tamaučki (dobesesno in metaforično) iščejo svoje mesto. Vedno je treba nekaj kompenzirat.Pa kaj oni Golob ma stalno buttplug notri? Kaj mu njegov slavni PR ne more povedat, da se drži kot navadni laški froccio?
Get up and salute, you filthy peasants...Vsi nam zavidajo.
Vzorniki so mu palestinci Arafat!
A kot je v izjavi v DZ-ju pojasnila Klakočar Zupančič, je soglasje za kandidaturo dala izključno za to, ker se je s tem želela zahvaliti vsem članicam in članom Svobode, ki so jo predlagali za predsednico stranke. "Nikakor pa to ne pomeni, da bom tudi kandidirala," je poudarila.
Iz njenega kabineta so za STA naknadno sporočili, da bo predsednica DZ-ja podano soglasje za kandidaturo za predsednico Svobode umaknila in da na kongresu ne bo izzvala aktualnega predsednika Goloba.
it's geneticsVemo, da Svobo.da bistveno bolj sovraži žvižgače kot podkupljence.