Spreminjaš se v clickbait...Poroko Goloba in Tine organizira Papež.
![]()
Načrtovalka poroke leta: 'Sta zelo preprosta ženin in nevesta' | 24ur.com
"Sta zelo preprosta ženin in nevesta." Tako o predsedniku vlade Robertu Golobu in Tini Gaber pravi zadnje tedne bržkone njuna glavna pomočnica, načrtovalka njune poroke Satin Papež. Za našo televizijo je razkrila nekaj podrobnosti sicer pred javnostjo precej varovane poroke premierja Goloba in...www.24ur.com
zakaj majo svojo bazo na drugi strani ograje? ne razumem.Poglej priponko 100846
Poglej priponko 100847
Poglej priponko 100848
Letos strateški forum na Bledu poteka brez pomembnejših gostov iz tujine.
Svobodnjak Alex,Alex, rabim nasvet.
Sem napisal že kar nekaj mesecev nazaj, da smo na 25 % zdravstvene oskrbe, 1 od 4 je imel zdravnika, vmes smo se izboljšali na 3 od 4 (75 %). Sicer bi naivno pričakoval, da imajo vsi v socialni in svobodni državi zdravnika, ampak realnost pravi drugače.
Trenutno rabi otrok alergologa, primarne izbira (npr. pediatričan klinika) imajo čakalne dobe merjene v letih, končno smo dobili v eni ambulanti okvirni termin (januar 2026). Hip hip hura, čakamo samo mesece, ne pa leta. A vidiš, kako lahko razveselš človeka.
Rečem bom vseeno poklical in preveril, če je že točen termin (po možnosti kaj prej), pa se oglasi avtomatski odzivnik, da je ambulanta zaradi prekinitve delovne pogdbe z MZ prenehala delovati s 1.8. 2026.. Dva meseca čakanja sta izpuhtela v zrak, smo na nuli, pa še to po naključju, ker nismo dobili nobenega obvestila.
Kako kaj to področje napreduje? Zadnja vrstica vašega pamfleta navajna ranvno to![]()
. Res me zanima?
PS: Ali si na ti z gospodično Gaber, bom mogoče dobil kkašen alternativni zdravniški nasvet (mogoče vikend bivanje na morju, pri COVIDU je baje zelo pomagalo, je karkoli v redu ali mora bit prav Karigador?)
V Sloveniji nadpovprečna rast cen.
Uf a maš veze kolk si plačal nepodkupljivo svobodo in njihovega lažnjivega kljukca, to je zmaga meni endoprotezo namenjajo 27.12 2030 naročen lani urgentno 20.6Svobodnjak Alex,
Update: ker se koncesijske ambulante zapirajo, smo rekli, se bo pa naročil na primarno ustanovo, klinik pa bolnic verjetno ne bodo zapiral.
Otrok pride domov in ves nestrpen reče: Pošto sem dobil. Ves vesel začne odpirat, bere " naročeni ste dvajsetega desetega" , prav sliši se navdušenje v glasu, ker je to čez mesec in pol, potem pa glas popolnoma upade in tiho ndaljuje "dvajset šestindvajset".
Otrok je dobil termin za pregled za oktober 2026.
Skoraj bi bilo 30 dni, samo petnajst dni in pa še eno leto je zmanjkalo.
Vsi nestrpno čakamo nov paket "uspehov te vlade".
No jaz pa poznam nekoga, ki so ga naprošali, da Golobu organizira poroko... In je zavrnil....Poroko Goloba in Tine organizira Papež.
![]()
Načrtovalka poroke leta: 'Sta zelo preprosta ženin in nevesta' | 24ur.com
"Sta zelo preprosta ženin in nevesta." Tako o predsedniku vlade Robertu Golobu in Tini Gaber pravi zadnje tedne bržkone njuna glavna pomočnica, načrtovalka njune poroke Satin Papež. Za našo televizijo je razkrila nekaj podrobnosti sicer pred javnostjo precej varovane poroke premierja Goloba in...www.24ur.com
Se da tut na FB urediti! Ni čakalne vrste.Ja pa waw no. Ko da sta prva in zadnja na zemlji ki se gresta poroko. Stari prdci v njunih letih to uredijo v sredo popoldne na UE.
Kaj se je spremenilo, da sta se pobotala? Faila naj bi tudi povedala, da so jo k tožbi nagovorili v Gibanju Svoboda.Lahko bi dal tudi v multikulti....ali migrantsko temo...ampak bom dal kar sem...
Edina pametna odločitev. Popolnoma nepotreben posel, pa kakorkoli obrneš slaba reklama.No jaz pa poznam nekoga, ki so ga naprošali, da Golobu organizira poroko... In je zavrnil....
Morda je slišal, da imajo novi obrazi veliko možnosti na volitvah pa bo posledično kar s tako stilsko preobrazbo preizkusil svojo srečo.Golob si bo pustil brado?