Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
23.874
7.532
113
Poroko Goloba in Tine organizira Papež.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.796
4.854
113

Spreminjaš se v clickbait...

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.171
7.875
113

19. jul 2007
2.994
1.733
113
Alex, rabim nasvet.

Sem napisal že kar nekaj mesecev nazaj, da smo na 25 % zdravstvene oskrbe, 1 od 4 je imel zdravnika, vmes smo se izboljšali na 3 od 4 (75 %). Sicer bi naivno pričakoval, da imajo vsi v socialni in svobodni državi zdravnika, ampak realnost pravi drugače.
Trenutno rabi otrok alergologa, primarne izbira (npr. pediatričan klinika) imajo čakalne dobe merjene v letih, končno smo dobili v eni ambulanti okvirni termin (januar 2026). Hip hip hura, čakamo samo mesece, ne pa leta :). A vidiš, kako lahko razveselš človeka.
Rečem bom vseeno poklical in preveril, če je že točen termin (po možnosti kaj prej), pa se oglasi avtomatski odzivnik, da je ambulanta zaradi prekinitve delovne pogdbe z MZ prenehala delovati s 1.8. 2026.. Dva meseca čakanja sta izpuhtela v zrak, smo na nuli, pa še to po naključju, ker nismo dobili nobenega obvestila.
Kako kaj to področje napreduje? Zadnja vrstica vašega pamfleta navajna ranvno to :fredi: :fredi:. Res me zanima?

PS: Ali si na ti z gospodično Gaber, bom mogoče dobil kkašen alternativni zdravniški nasvet (mogoče vikend bivanje na morju, pri COVIDU je baje zelo pomagalo, je karkoli v redu ali mora bit prav Karigador?)
Svobodnjak Alex,

Update: ker se koncesijske ambulante zapirajo, smo rekli, se bo pa naročil na primarno ustanovo, klinik pa bolnic verjetno ne bodo zapiral.
Otrok pride domov in ves nestrpen reče: Pošto sem dobil. Ves vesel začne odpirat, bere " naročeni ste dvajsetega desetega" , prav sliši se navdušenje v glasu, ker je to čez mesec in pol, potem pa glas popolnoma upade in tiho ndaljuje "dvajset šestindvajset".
Otrok je dobil termin za pregled za oktober 2026.

Skoraj bi bilo 30 dni, samo petnajst dni in pa še eno leto je zmanjkalo.

Vsi nestrpno čakamo nov paket "uspehov te vlade".

19. jul 2007
2.994
1.733
113
Pa da ne bomo tako črnogledi, na nekaterih področjih izstopamo in smo NADPOVPREČNI.

Inflacija v evrskem območju se je dvignila na 2,1 odstotka. V Sloveniji nadpovprečna rast cen.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.171
7.875
113
V Sloveniji nadpovprečna rast cen.

In grem gledati popis košarice:

Dobim 404, inflacije ni več!

Potem mi pa še gugl dobi to cvetko :cheer:

In če sem prej dobil pol kile piškotov za 2,50€, sedaj dobim iste za 2,74€ 350g :cheer:

(ampak ta vlada itak ni kriva za nič, hkrati je retrogradni Janša kriv za vse kar se dogaja :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

dentex

Guru
20. sep 2007
2.826
879
113
Svobodnjak Alex,

Update: ker se koncesijske ambulante zapirajo, smo rekli, se bo pa naročil na primarno ustanovo, klinik pa bolnic verjetno ne bodo zapiral.
Otrok pride domov in ves nestrpen reče: Pošto sem dobil. Ves vesel začne odpirat, bere " naročeni ste dvajsetega desetega" , prav sliši se navdušenje v glasu, ker je to čez mesec in pol, potem pa glas popolnoma upade in tiho ndaljuje "dvajset šestindvajset".
Otrok je dobil termin za pregled za oktober 2026.

Skoraj bi bilo 30 dni, samo petnajst dni in pa še eno leto je zmanjkalo.

Vsi nestrpno čakamo nov paket "uspehov te vlade".
Uf a maš veze kolk si plačal nepodkupljivo svobodo in njihovega lažnjivega kljukca, to je zmaga meni endoprotezo namenjajo 27.12 2030 naročen lani urgentno 20.6

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.953
1.219
113

No jaz pa poznam nekoga, ki so ga naprošali, da Golobu organizira poroko... In je zavrnil....

BTW... Organiziral jo je med drugim tudi za Dončića...

jello

Guru
22. sep 2008
10.798
4.104
113
Ja pa waw no. Ko da sta prva in zadnja na zemlji ki se gresta poroko. Stari prdci v njunih letih to uredijo v sredo popoldne na UE.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.647
5.206
113
  • Jezen sem
Reactions: MrDaco

erikson

Guru
25. avg 2007
23.874
7.532
113
Lahko bi dal tudi v multikulti....ali migrantsko temo...ampak bom dal kar sem...
Kaj se je spremenilo, da sta se pobotala? Faila naj bi tudi povedala, da so jo k tožbi nagovorili v Gibanju Svoboda.

Mahnič je danes za N1 dejal, da Faile Pašić ni imel namena žaliti, temveč je v zapisu izrazil svojo politično oceno njene udeležbe na konferenci v Iranu, kjer je hvalila islamsko revolucijo. Ga je pa, kot je dodal, presenetila izjava Pašić, da ga sama ne bi tožila, temveč da so jo k temu nagovorili v Gibanju Svoboda.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.874
7.532
113
blejski otok palestinska zastava.png

bled bob palestinska.png

Bled 2025.

Medtem pa Belgijska vlada priznanje Palestine pogojuje z izpustitvijo ugrabljenih Izraelcev in umikom Hamasa.