Planet Golob

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.831
12.101
113
kod Džej-Zija
Točno ta dva sem imel namen napisat.

Türk je prilezel visoko, ampak je bil ponižan, ko je pod Kofijem Ananom namesto njega napredoval Nigerijec. Türk je po odločitvi proti Nigerijcu sprožil kampanjo blatenja, si zaprl vsa vrata mednarodne politike in bil prisiljen oditi iz ZN. Kasneje je zato je tudi grdo pogorel kot kandidat za generalnega sekretarja ZN. Poleg tega je izredno naklonjen Kremlju, Američanov pa ne mara.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.021
2.643
113
Emona / Carnium
Mislim...imamo karierne diplomate (Lenarčič, Žbogar,...), ki lahko v mednarodnih organizacijah prilezejo visoko in je to eno merilo, da jih jemljejo resno. Meni se zdi oprijemljivo merilo v svetu uspešnosti, ki ga živimo. Türk je v tem oziru prilezel najvišje, right?

Kako sta Pahor in Janša resna diplomata? Pa recimo, da se mi zdi potencial obeh neuresničen :cool: En se je angažiral v primeru Kosova, če se prav spomnim, drugemu pa je za las ušla pomembnejša vloga v situaciji okrog ruske okupacije Ukrajinskih ozemelj.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

erikson

Guru
25. avg 2007
23.858
7.525
113

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.622
492
83
Mislim...imamo karierne diplomate (Lenarčič, Žbogar,...), ki lahko v mednarodnih organizacijah prilezejo visoko in je to eno merilo, da jih jemljejo resno. Meni se zdi oprijemljivo merilo v svetu uspešnosti, ki ga živimo. Türk je v tem oziru prilezel najvišje, right?

Kako sta Pahor in Janša resna diplomata? Pa recimo, da se mi zdi potencial obeh neuresničen :cool: En se je angažiral v primeru Kosova, če se prav spomnim, drugemu pa je za las ušla pomembnejša vloga v situaciji okrog ruske okupacije Ukrajinskih ozemelj.
50 centov z moje strani.
Lenarcic in Zbogar sta 2 razlicni strani istega kovanca. Kovanec je Slovenija.
Pahor in Jansa sta visokokategornika vendar za razlicna podrocja.
Umirjenost playerjev ki jim je dano v mednarodni politiki delovati steje vec kot.
Med drugim obstajajo " termini" poimenovanja clever person , smart person , koristni idiot. Oder je povecini isti .

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.598
7.910
113
pri taščici
Slika iz prihodnosti

Priponke

• FB_IMG_1756655831992.jpg
    FB_IMG_1756655831992.jpg
    142,8 KB · Ogledi: 21
  • Haha

sad

Guru
24. avg 2007
22.272
11.027
113
Meh, za ovce je sedaj čista. Vse jasno.
Mene pa zanima ena zadeva, ker verjetno se način varovanja prilagaja tudi stopnji ogroženosti varovane osebe. Kdo in zakaj jo tako ogroža, da je nujen helikopter? A ima morda to kaj z rabotami njenega moža?

Lepo bi napisala, da ker so želeli in je ona želela, da se udeleži proslave in je bila na dopustu, je pač edina možnost bila helikopter, sicer pač ne bi šla, ker bi bila cel dan na cesti. Pika. Ne pa ta bullshit o varovanju, itd.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.115
8.937
113
Ze moznost da bodo zablokirani v zastoju je dovolj da se je vodja varovanja odlocil za helikopter.

Lej enkrat se je Ales Hojs odlocil da hoce za vsako ceno na proteste. Pa je specialna enota s puskami pomagala varovat. Ce bi ga blo treba izvlacit bi pa oklepnik po njega prisel - sproti se prilagajas.

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.376
7.774
113
ful je želela, najbrž... to je precejšen del njene službe. Da se hodi kazat in mahat po vseh pasjih procesijah... Zdaj ste ji pa pronicljiveži lepo dali razlog in povod, da ni treba. Agro je že odpovedala - narod pravi, da naj raje bo doma, če je edina alternativa protokol, ki pač pride z delovnim mestom. Plača je ista. Tole afero proti njej bo lepo obrnila sebi v prid, tisti, ki to najmanj hočete, ji pa štango držite.

sad

Guru
24. avg 2007
22.272
11.027
113
Ze moznost da bodo zablokirani v zastoju je dovolj da se je vodja varovanja odlocil za helikopter.
Kulj. To, da bi recimo šli po stari cesti pa ni možno? Aja, tam lahko cucek prileti čez cesto ;).

ful je želela, najbrž... to je precejšen del njene službe. Da se hodi kazat in mahat po vseh pasjih procesijah... Zdaj ste ji pa pronicljiveži lepo dali razlog in povod, da ni treba. Agro je že odpovedala - narod pravi, da naj raje bo doma, če je edina alternativa protokol, ki pač pride z delovnim mestom. Plača je ista. Tole afero proti njej bo lepo obrnila sebi v prid, tisti, ki to najmanj hočete, ji pa štango držite.
Čist tak: si zaznala, da mi dol visi s čim se vozi? Moti me nakladanje o razlogih. No, za rajo je dovolj. Enostavno bi povedala, da ni hotela biti cel dan na cesti in to je to.
BTW: zapre naj se v vikend in naj nevidno dela. Sem prec za to. Bo bolje za Slovenijo.

• Všeč mi je