Planet Golob

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.869
12.435
113
Vladnim sončkom ni bilo prijetno. Komedija.

naslednje volitve, če koga srečam pa da se hvali da je/bo te jovane volil, dobi prek pičke. Ker tole je pa izven okvirjev že.

uuu berem komentarje,....država je res v riti. talci brezdelnih ultralevičerjev.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.351
2.270
113
Pomurje

naslednje volitve, če koga srečam pa da se hvali da je/bo te jovane volil, dobi prek pičke. Ker tole je pa izven okvirjev že.

uuu berem komentarje,....država je res v riti. talci brezdelnih ultralevičerjev.
Ocitno si bil na licu mesta.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.065
17.550
113

Sem šel pogledat še to... well...
Z Lune se vidi da gre za organizirano provokacijo desničarskih strank
&
Navadno politično hujskanje je to, nič drugega.
No, še bizarno je: kmetje so protestirali, ker bodo morali čez nekaj let(!) nehat mučit živali. Omb
:aplauz:

• Wow
Reactions: sajkek

delter333

Guru
21. maj 2010
2.168
1.920
113
Notranjska

MMC in komentarji so bolj kot ne trolanje in boti, ker takšnih ljudje ne morejo pisati.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.619
5.207
113

Financirani z javnim denarjem

Posebno vprašanje odpira dejstvo, da akcijo posredno financirajo tudi slovenski davkoplačevalci. Danes je nov dan je od države doslej prejel že več kot 450 tisoč evrov, največjo finančno podporo pa letos marca – kar 70 tisoč evrov iz ministrstva za javno upravo.

Vprašanje, ki ostaja, je preprosto: gre pri tovrstnih pozivih res za iskreno podporo Palestini ali predvsem za politični aktivizem, ki ga plačujemo vsi državljani?

erikson

Guru
25. avg 2007
23.833
7.508
113
Kako se stvari obrnejo ...

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N

kajn

Guru
5. okt 2007
3.076
1.987
113
Iskajoč brata
desničar je automaCko fašist
ne ne, je še slabše.... Če se ne strinjaš s trenutno vlado, si avtomatsko fašist...
Če boš protestiral, se jezil nad nesposobnostjo vlade, korupcijam, dodatnim davkom, karkoli.... boš označen za fašista z osnovnošolsko izobrazbo...

Kaj želimo mi fašisti:
Želimo delati, priti v srednji sloj, imeti stabilno gospodarstvo, da lahko uspevamo... ne pa davki na davki, sproti pa gledamo, kako sociala rešuje ljudi, ki bi lahko delali, tako pa koristijo vse, od socialnih prispevkov, vrtcev, dobesedno brezplačnega zdravstva, pa še bi lahko našteval...
Da bi v resnici digitalizirali javno upravo in začeli zmanjševati število zaposlenih... ne pa da se število veča v tisočih...
Da bi spodbujali gospodarstvo, panogo, ki v resnici nosi denar v državo...
Pa še prva stvar na spisku: Da bi sodstvo začelo delati, da bi se kakšen politik, podjetnik ki je povezan s politiko, bankir znašel v zaporu... Ker z našim denarjem delajo kot svinja z mehom...
Še bi lahko pisal pa vem, da ne bo prebilo...

Prokleti fašisti smo mi...
Še obrazložitev, ker vem da me boste takoj označili: za Janšo sem volil kot 1x kot mladec... zadnje x krat volim glede na program, ki ga stranka predstavi pred volitvam... nažalost se stranke niso uvrstile v parlament...

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.385
-1.489
63
1000018163.jpg

erikson

Guru
25. avg 2007
23.833
7.508
113
Namesto avtocestne policije smo izgleda dobili prometno milico. Predsednik uprave DARS včeraj na 24ur.

ribic dars prometna milica.png