Planet Golob

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.084
8.891
113
Gre bolj za to, da ga žene sovraštvo do komunizma že od mladih let,

kdorkoli nekaj pocne iz sovrastva se zgodba ne mora dobro koncat ker gre za iracionalne odlocitve ki bazirajo na custvih.
In enačit obe strani okvanca kot da sta enaki je najmanj naivno. Štrancar je direktno povedal kako bi vodil vlado in nihče pred njim tega ni poskušal.
Golob je tudi povedal kako bi/bo pa vidimo v kaj se je to spremenilo. Samo zato ker je nekdo nekaj obljubil se ne pomeni da tako bo.

BIA separations je laufala na mocnih vlozkih kapitala s strani skladov. In potonila. Strancar je bil direktor. Nato pa je isti strancar odkupil (pretvoril) delez v hcerinskem podjetju v sloveniji, firmo dvignil iz pepela in jo uspesno prodal. Mislim da so ga avstrijci celo sodno preganjali v povezavi s tem. Ce nic drugega gre za kolizijo interesa - on je svoj interes postavil ored interese lastnikov (ki so dali denar da je sploh delal). Kaj mislis da se bo zgodilo ko se bo moral odlocit med interesi volilcev/drzave/naroda in svojim osebnim interesom? Jaz sem precej skepticen do takih mesij pa nima veze s katere strani prihajajo.

B81

22. jul 2007
38.942
11.881
113
Sem videl ocitke v zvezi s tem in bolj medle odgovore na iksu. Ce bo res kandidiral, ga bodo mediji itak probali raztrgat, pa naj se tam zagovarja.

Imeli smo nastavljega rdecega, za katerega so uporabniki tukaj upali stavit, da ne bo odstopa :D, imeli smo predstavnico iz modnih parketov, potem dobrega pravnika, pa saljivca... nikoli pa zaenkrat še neobremenjenega cloveka (vsi predstavniki levice s pravo mocjo imajo veliko vreco na ramenih).
Lahko pa obkrozimo.goloba da vidimo kje bomo cez dve tri leta :rolleyes:

Edit, pa koliko davkov lahko en nov se nabije...?

kdorkoli nekaj pocne iz sovrastva se zgodba ne mora dobro koncat ker gre za iracionalne odlocitve ki bazirajo na custvih.

Golob je tudi povedal kako bi/bo pa vidimo v kaj se je to spremenilo. Samo zato ker je nekdo nekaj obljubil se ne pomeni da tako bo.

BIA separations je laufala na mocnih vlozkih kapitala s strani skladov. In potonila. Strancar je bil direktor. Nato pa je isti strancar odkupil (pretvoril) delez v hcerinskem podjetju v sloveniji, firmo dvignil iz pepela in jo uspesno prodal. Mislim da so ga avstrijci celo sodno preganjali v povezavi s tem. Ce nic drugega gre za kolizijo interesa - on je svoj interes postavil ored interese lastnikov (ki so dali denar da je sploh delal). Kaj mislis da se bo zgodilo ko se bo moral odlocit med interesi volilcev/drzave/naroda in svojim osebnim interesom? Jaz sem precej skepticen do takih mesij pa nima veze s katere strani prihajajo.
čustev je, ko je vpleten biznis, bol malo, oz dajva tkole rečt, model pazi s kom sodeluje. Dokler si fer in korekten ni problema, ko pa nisi več..... Zadnji tak "pripetljaj" se je zgodil bandeliju, ki se je potem jezil na vseh mogočih omrežjih...ga je kr drago stalo.

ktera avstrijska ali slovenska? ker prvo je blo to v Aut, potem so meli manjšo podružnico v Lj, , šele potem je zaživela ta v Ajd. Sicer sta bili v igri 2 lokacij, Ajd pa mislim da NG, zmagala je pa Ajd ker je takratni župan dal parcelo s priključki.

Potrebno je tudi omeniti da so prejeli nekaj subvencij, jih vrnili in zaradi slabih izkušenj se na državne, javne razpise ne prijavljajo več

PS plače, regresi, božičnice itd...pa niso tako zelo slabe, pa to govoriva od najnižjih pozicij dalje..

Se že predaja policiji, najprej zmerjanje z Mussolinijem nato grožnje s tožbami. Nekoga kriviš za nekaj kar delaš sam. UDBA style.
mislim da, če je golob pameten, se bo raje umaknil, ker Štrancar ga pelje scat brez nekih manjših, ne večjih težav.....Bil pri njemu 1x na razgovoru, samo s pogledom vidi kdo je na nasprotni strani mize, lagati, zavajati ga pa ne moreš....dobi ven točno to kar želi slišati

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.286
-875
63
a se ni kolaćeva pikuša fajtala za vodooo, pleasalci na plano!
majstore malčk si pozen....so meli v Kanalu že kaki 2,3 leta nazaj težave s preskrbo s pitno vodo, pa Arčonu je tam, kjer je poveljeval, vsake kvatre ušlo kaj v Sočo, tko da to ni nč novega...še en kretenizem, ki ga niso uspeli uspešno rešiti, da o faliranem referendumu, poplavah in (ne)uspešni sanaciji niti ne govorim

o niki pa raje ne bi.....

žalostno samo res nimaš več kaj...