Nižanje davkov je populistično.
In glede. tistega 1,2M: zaradi njega ne bo nič manj, šol, vrtcev, domov za ostarele, bolnišnic...
Jaz teh izjav ne morem zanikati. So ljudje, ki ti bodo znali to argumentirati.Prosim za komentar. ker očitno ti poznavanje ekonomije ne leži
Nižanje davkov je populistično.
In glede. tistega 1,2M: zaradi njega ne bo nič manj, šol, vrtcev, domov za ostarele, bolnišnic...
jest5 ferdo Sonny_Chiba wilburxxx vas je mislil.Najdi mi enega, ki ni iz Levice, ki bo zagovarjal, kako je nižanje davkov populisitčno, dvigovanje pa ful dobro za državljane?
Tako je niti z besedo nisi komentiral vsebino.Niti z besedo nisem opravičeval zapravljanja 1.2 mio. Imam pa težavo ko mi šupak prisesan na proračunsko zizo razlaga kam gre naš denar.
Lepo ti povejo v drugih temah, da imamo v JS nešteto razpisov za službe kjer se nihče ne javi... evo...In podjetja, ki jim poslovanje pri nas ne gre se ne rabijo seliti v tujino. Naj se preusmerijo v naš javni sektor.
Pa saj to je v redu, da oblast dela v korist celotnega populusa (ljudstva), ne samo za peščico, kot SvobodaLevica?Nižanje davkov je populistično.
Halooooo! To so levičarji. "Delovno mesto" pomeni, da bi morali DELAT.Nižji davki dvignejo neto plače, povečajo potrošnjo in zagotavljajo delovna mesta. Zakaj bi to koga motilo?
Oni so tolk pred tabo, da sploh ne slediš... + 10 milijonov za "narodnostne vsebine" za manj kot 5 mesecev. Sklep vlade 21.8.2025Tu vidiš moč medijev in zakaj je Levici tako pomembno, da imajo popoln nadzor nad državnim radiom in televizijo. Spet se bliža tudi čas, ko mora vlada potrditi dvig naročnine pardon prispevka.
Moč medijev se vidi v tem, da si je čisto vsaka vlada do sedaj želela več vpliva v (omenjenih) medijih. Nekateri so si zaradi te moči, medije ustvarili sami.Tu vidiš moč medijev in zakaj je Levici tako pomembno, da imajo popoln nadzor nad državnim radiom in televizijo. Spet se bliža tudi čas, ko mora vlada potrditi dvig naročnine pardon prispevka.
Kaj se potem ****** ko mali froc vsakič, če vedno znaš bolje.Tako je niti z besedo nisi komentiral vsebino.
Degradacija messengerja. Stara šola spina!
Pa me za "šupka" boli k**c.