dokler vse rine v lj, in se moažakarji dnevno prevažajo iz oddaljenih krajev tja, potem je očitno ogljični odtis drugotnega pomena.
Sedi ti po tistem, ko si se naužil dobrega kosila 5+ ur v vozilu, ki se komaj premika. Rabiš eliso, ki razpiha fermentacijski odtis.samo sej mogoče je pa preštudirala zadevo, če je maznila tam kaj dobrega na žlico ... boljše da ni pol 5+ ur v avtu sedela ... mogoče je tak celo res manj izpustov.![]()
Zato pa mediji zdaj norijo okoli poroke starlete in Goloba. Da se preusmeri pozornost od bistvenih problemov, ki so jih oblastniki zakuhali s svojo norostjo.![]()
Denar za dolgotrajno oskrbo – migrantov, humanitarna skladišča pa prazna - Domovina
Vlada je na petkovi dopisni seji prerazporedila 1,1 milijona evrov proračunskega denarja na vladni urad za oskrbo in integracijo migrantov. Še dodatnih 4,4 milijona evrov je istemu uradu prerazporedilo ministrstvo za notranje zadeve. Medtem pa dolgotrajna oskrba starejših kljub zakonski...www.domovina.je
5:40![]()
Na GZS prepričani: Morali bi zvoniti vsi alarmi #video
Na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) so glede na gibanja v prvem polletju precej manj optimistični glede celoletne rasti BDP. Če je bila dozdajšnja napoved 1,8-odstotna rast, bo dvig BDP po besedah vodje analitike pri GZS Bojana Ivanca zdaj le s težavo presegel 1,0 odstotka. V GZS vlado...siol.net
nevidno?Imajo delo od doma
Da bi Poljska kot najbolj katolibanska drzava v EU bila bolj razvita kot svobodna Slovenija?Ferdo pa pravi, da so to samo laži. Že pred leti, ko sem šel iskati mašino na Poljsko sem se čudil neverjetnemu napredku. Kako mora biti šele danes.
Na poljskem sem osmi dan in ti povem, da smo krepko za njimiFerdo pa pravi, da so to samo laži. Že pred leti, ko sem šel iskati mašino na Poljsko sem se čudil neverjetnemu napredku. Kako mora biti šele danes.
V tej katolibanski drzavi dildote in podobne zadeve kupis kar v drogerijiDa bi Poljska kot najbolj katolibanska drzava v EU bila bolj razvita kot svobodna Slovenija?
Ne se hecat.
Potrebujemo se en mandat pa bo vse drugace.
Ampak - ali bo na pravi strani zgodovine?Res je se en mandat pa nas bo poscala se moldavija
|
|
|
|
Vrednote se ne merijo v besedah |
V življenju velja rek, da žanješ kar si sejal – in podobno je tudi s človekom. Postanemo namreč takšni ljudje kot nas je življenje oblikovalo. Odraščala sem z vrednotami, kot so spoštovanje do sočloveka, sočutje, medsebojno pomoč in odgovornost za skupnost. Pravzaprav gre za vrednote, ki imajo precej skupnega s temeljnimi vrednotami krščanstva. In čeprav moja družina ni bila med tistimi, ki bi redno sedela v cerkvenih klopeh, pa so bile te vrednote vsakdanji kompas našega življenja. Naučena sem bila, da je pomembno pomagati šibkejšim, da je ljubezen do bližnjega temelj sočutne družbe, da si zares velik takrat, ko znaš skrbeti za tiste, ki imajo manj. Ne iz dolžnosti, ampak zato ker je prav. |
|
Vse zaman, če mora za njih fajtat I8M.V tej katolibanski drzavi dildote in podobne zadeve kupis kar v drogeriji
Res je se en mandat pa nas bo poscala se moldavija
Dragi Svobodnjak, ko ravno sadiš rožice o vrednotah, te opominjam na tale prispevek. Da ne bi bil samo gostilniško obarvan, je podkrepljen z viri. Nedvomno ne boš imel težav zavrniti mojih pomislekov.Pravljico o slogi po poplavah, ki jo ubije vaša birokracija, lepo povzame tale tragedija:
![]()
Pomagajmo 6-članski družini, ki je dve leti po poplavah še vedno brez doma | 24ur.com
V katastrofalnih poplavah, ki so Slovenijo prizadele avgusta 2023, je svoj dom izgubila tudi 6-članska družina Irmančnik iz Zgornje Savinjske doline. Po dveh letih družina s štirimi otroki še vedno nima urejenih bivanjskih razmer. Ker jim država ni zagotovila ustrezne rešitve, pač pa zgolj...www.24ur.com
Pravljico o Izraelu odlično povzame vaš človek, Aljaž Bitenc Pengov:
![]()
"Najslabša stvar, ki se lahko v prihodnjih tednih zgodi slovenski politiki, je, da se morija v Gazi konča"
Najslabša stvar, ki se lahko v prihodnjih tednih zgodi slovenski politiki, je, da se morija v Gazi konča. Kajti izraelsko-palestinska vojna v Gazi in etnično čiščenje, ki ga v enklavi izvaja vojska pod vodstvom premiera Netanjahuja, sta postala najnovejša fronta v kulturni vojni, ki jo – v...siol.net
Bratušek in sanacija financ: bančna luknja močno precenjena, torej nas je gospa pomagala kolektivno okrasti. Veljko Bole je o tem naredil študijo.
![]()
Bančna luknja: napačna ocena, težka več milijard evrov
www.dnevnik.si
Bratušek in gradnja soboške obvoznice:
![]()
Pridobivanje gradbenega dovoljenja za vzhodno soboško obvoznico uradno v teku - Svet24.si
Direkcija za infrastrukturo je na Upravno enoto Murska Sobota vložila zahtevo za izdajo gradbenega dovoljenja za vzhodno obvoznico Murska Sobota. Po njej se bomo lahko vozili šele, ko bo zgrajen tudi sebeborski zadrževalnik.svet24.si
Prva faza narejena pod Mirom Cerarjem. Res vam je pa letos uspelo pridobiti gradbeno dovoljenje za drugo fazo. Čestitam.
Lp, Dežurni Moralist (“kadar mi paše”)™ by Svobodnjak