Sva očitno oba nekako falila tisto drugo, heheKolikor sem seznanjen je bilo vedno govora o "medicinski uporabi".
Sva očitno oba nekako falila tisto drugo, heheKolikor sem seznanjen je bilo vedno govora o "medicinski uporabi".
Lahko , sam si tud lahko imel težave.Npr. po novem ,Kdor (odrasel) zeli travo kadit/jest lahko to ze sedaj pocne. Pac si ga doma prizge in mirna bosna. Sicer veliko rednih uzivalcev redno zazira zdravstveno blagajno s svojimi hospitalizacijami na psihiatriji ampak saj tudi alkoholike zdravimo - zakaj ne bi se pohcev.
To je poceni kupovanje politicnih tock in zelo slaba popotnica za mladino.
Opisujem stanje, v katero ste nas lewaki spravili. Sanje so bile mala Švica, naredili pa ste srbobosanskoalbansko gnojno jamo. Samo ti pač tega ne znaš razvozlat iz napisanega.Lepo si se opisal. Zavedni zlovenec
No no, saj je bil tvoj levak, kar večino časa zraven tega početja, pa ne slišim da bi njega kaj obtoževal.Opisujem stanje, v katero ste nas lewaki spravili. Sanje so bile mala Švica, naredili pa ste srbobosanskoalbansko gnojno jamo. Samo ti pač tega ne znaš razvozlat iz napisanega.
Vem na koga ciljaš. Janša niti ni moja najbolj omiljena opcija, da sma si na jasnem. Če je doprinesel tudi on k temu, seveda velja kritika tudi za njega.No no, saj je bil tvoj levak, kar večino časa zraven tega početja, pa ne slišim da bi njega kaj obtoževal.
Sej te bodo med sihtom ce bos ocitno zadet.Lahko , sam si tud lahko imel težave.Npr. po novem ,
naj te ne bi smeli testirat na thc na zdravniškem ta službo.
Zdaj si pa malce seštej vsa leta ko je bil v vladi. Pa ne samo ta ko je bil glavni v vladi. Ima pa tudi najdaljši staž v politiki.Vem na koga ciljaš. Janša niti ni moja najbolj omiljena opcija, da sma si na jasnem. Če je doprinesel tudi on k temu, seveda velja kritika tudi za njega.
Vema pa, da razmerje Janševe vladavine proti vsem lewakom, gre močno v prid slesnjim.
To pa res. Za razliko od "novih obrazov" in muh enodnevnic na levici.Ima pa tudi najdaljši staž v politiki.
Se norega delaš ali je kaj drugega krivo za tvoje sprenevedanje..Zdaj si pa malce seštej vsa leta ko je bil v vladi. Pa ne samo ta ko je bil glavni v vladi. Ima pa tudi najdaljši staž v politiki.
No, to sem čakal. Kako je JJ kriv za vse, tudi iz opozicije, ker poziciji onemogoča vladanje. Eni res niste najostrejši noži v predalu.Zdaj si pa malce seštej vsa leta ko je bil v vladi. Pa ne samo ta ko je bil glavni v vladi. Ima pa tudi najdaljši staž v politiki.
Kdor (odrasel) zeli travo kadit/jest lahko to ze sedaj pocne. Pac si ga doma prizge in mirna bosna.
butec. Vsaj preberi kar napišem. Vse kar je bil v vladi sem napisal, ne pa samo kaj je on vodil.Se norega delaš ali je kaj drugega krivo za tvoje sprenevedanje..
2 vladi in pol je imel. Slovenija je samostojna koliko? Koliko šteje to da je bil v opoziciji lahko spremljaš v živo. Torej nič.
Kot si napisal - ze trenutna zakonodaja to omogoca. Ocitno ni volje. Kar je direkten dokaz da se (tudi) bolnike, ki bi jim prav prisli preparati na bazi konoplje zlorablja zato da se folku proda sporocilo: volite nas, smo zrihtal da se lahko poha.Sem sicer absolutno proti temu, da se nakajeni vozimo okoli ali hodimo v službo.
Bi bilo pa vseeno fajn, da bi za tisto melenkost diagnoz, kjer je uradno potrjeno, da konoplja (s THC) lajša simptome, lahko dobil preverjen izdelek in ne, da ga moram v temni ulici s kapuco na glavi nabavljati.
Sploh pa bi bilo elegantno, če bi lahko uradno dobil v SLO recimo zdravilo na osnovi konoplje (Sativex). Bi lahko celo na dopust izven SLO, brez cmoka v grlu šel.
Ampak ne pri nas to ne gre, kljub temu, da zakonodaja že sedaj omogoča to. Povem iz prve roke. 10 let mailov in obiskov različnih zdravnikov. Večina jih razume, poznajo, dobivajo pozitivne informacije od pacientov, celo na izvidu "priporočajo", ampak "ne moremo, ne znamo, ni smernic, ni izkušenj, ne upamo ..."
Mogoče bi pa ta nov zakon kaj potisnil zadeve naprej tudi v tej smeri.