Večkrat se pove bolje bo. Mogoče boš tudi ti skapiral
Mogoče res enkrat, takoj po tem ko boš ti dobil prešernovo nagrado za fiziko. Do takrat pa limajte kravjeke do onemoglosti in še čez. Višja ko je gladina lepše nam je.
Večkrat se pove bolje bo. Mogoče boš tudi ti skapiral
konkurenca morju in bajonetomNu več hec, ko promotorji živjenja in miru začnejo segati po orožju.
![]()
Tabor mladih katolikov: povezovanje z bogom in učenje ravnanja z orožjem | 24ur.com
Mladi, vera in orožje? Katoliška mladina pripravlja duhovni vikend, ki pa je že ob najavi naletel na številne pomisleke in kritike. Na posebnem taboru se bodo ob duhovnem poglabljanju povezovali med seboj in z bogom skozi učenje ravnanja s pištolami in puškami. Kdo jih bo učil in kakšni so...www.24ur.com
Parada izposojenih LeopardovSrbski mediji poročajo, da Črna Gora, Italija in Slovenija kljub vabilu niso poslale delegacij na parado ob 30-letnici operacije Nevihta (Oluja). To naj bi predstavljajo protest proti proslavljanju etničnega čiščenja. So pa svoje delegacije poslale Češka, Madžarska, Poljska, VB, ZDA, ...
Sicer je naša vojska prisotna na vsaki partizanski proslavi, spodbujanje tovarištva pa se za Sajovica očitno ustavi na državni meji.
![]()
TRI ZEMLJE REKLE "NE" PROSLAVI ZLOČINAČKE "OLUJE" Posebno ohrabruje odluka naših prvih komšija
CRNA Gora, Italija i Slovenija odbile su da pošalju vojne predstavnike na paradu povodom 30 godina od operacije „Oluja“. Njihov izostanak tumači se kao jasan protest protiv slavljenja etničkog čišćenja i uvreda za srpske žrtve.www.novosti.rs
Kako bi se temu reklo... Podalpski Srbi... Jaz se čudim kako smo se mi sploh lahko osamosvojili. Oziroma drugače, postali smo smrad, gnoj od države. Sramota sredi Evrope.Srbski mediji poročajo, da Črna Gora, Italija in Slovenija kljub vabilu niso poslale delegacij na parado ob 30-letnici operacije Nevihta (Oluja). To naj bi predstavljajo protest proti proslavljanju etničnega čiščenja. So pa svoje delegacije poslale Češka, Madžarska, Poljska, VB, ZDA, ...
Sicer je naša vojska prisotna na vsaki partizanski proslavi, spodbujanje tovarištva pa se za Sajovica očitno ustavi na državni meji.
![]()
TRI ZEMLJE REKLE "NE" PROSLAVI ZLOČINAČKE "OLUJE" Posebno ohrabruje odluka naših prvih komšija
CRNA Gora, Italija i Slovenija odbile su da pošalju vojne predstavnike na paradu povodom 30 godina od operacije „Oluja“. Njihov izostanak tumači se kao jasan protest protiv slavljenja etničkog čišćenja i uvreda za srpske žrtve.www.novosti.rs
Moras gledat pozitivno, skoraj vse komuniste v evropi zo zjebali, nas pa niso mogliKako bi se temu reklo... Podalpski Srbi... Jaz se čudim kako smo se mi sploh lahko osamosvojili. Oziroma drugače, postali smo smrad, gnoj od države. Sramota sredi Evrope.
Ti se čudiš nad marsičem, pa nisi Alica v čudežni deželi.Kako bi se temu reklo... Podalpski Srbi... Jaz se čudim kako smo se mi sploh lahko osamosvojili. Oziroma drugače, postali smo smrad, gnoj od države. Sramota sredi Evrope.
Lepo si se opisal. Zavedni zlovenecKako bi se temu reklo... Podalpski Srbi... Jaz se čudim kako smo se mi sploh lahko osamosvojili. Oziroma drugače, postali smo smrad, gnoj od države. Sramota sredi Evrope.
Kaj ni bilo nekaj govora o dekriminalizaciji uporabe konoplje v medicinske namene? Zdaj pa poslušam o tem koliko gramov bo lahko vsak imel pri sebi in do kakšne meje bo lahko človek zadet vozil avto... Kdaj/kje se je naredilo ta "prehod" oz. razširitev ali se je pač že od štarta govorilo tudi o tem pa sem to nekako spregledal?
A ti se to oglašaš? Si slep? Ja srbijanci skupaj z levičarsko bagro prevzemajo našo državo. Aja SDS je podobna pa NSi enako.Lepo si se opisal. Zavedni zlovenec
Drži, sam je tud pri alkotu tako, da se zakonsko tolerira , da si lohk "malčk" pod gasom ki voziš avto in večina se kar strinja s tem.Kaj ni bilo nekaj govora o dekriminalizaciji uporabe konoplje v medicinske namene? Zdaj pa poslušam o tem koliko gramov bo lahko vsak imel pri sebi in do kakšne meje bo lahko človek zadet vozil avto... Kdaj/kje se je naredilo ta "prehod" oz. razširitev ali se je pač že od štarta govorilo tudi o tem pa sem to nekako spregledal?
Jup ampak to ni to - moja poanta je v tem, da očitno govorijo eno, delajo pa drugo (nekaterim volilcem bolj všečno kar je razumljivo) ali pa mi je uspelo spregledati, da so o spremembi zakonodaje v smislu dekriminalizacije bolj splošne uporabe konoplje in ne samo v medicinske namene govorili že prej pa me zdaj v bistvu zanima kaj je dejansko na stvari.Drži, sam je tud pri alkotu tako, da se zakonsko tolerira , da si lohk "malčk" pod gasom ki voziš avto in večina se kar strinja s tem.
Si spregledal. Ves čas je govora o dveh ločenih zadevah. Tudi referendumski vprašanji sta bili ločeni:Jup ampak to ni to - moja poanta je v tem, da očitno govorijo eno, delajo pa drugo (nekaterim volilcem bolj všečno kar je razumljivo) ali pa mi je uspelo spregledati, da so o spremembi zakonodaje v smislu dekriminalizacije bolj splošne uporabe konoplje in ne samo v medicinske namene govorili že prej pa me zdaj v bistvu zanima kaj je dejansko na stvari.
Kolikor sem seznanjen je bilo vedno govora o "medicinski uporabi".Jup ampak to ni to - moja poanta je v tem, da očitno govorijo eno, delajo pa drugo (nekaterim volilcem bolj všečno kar je razumljivo) ali pa mi je uspelo spregledati, da so o spremembi zakonodaje v smislu dekriminalizacije bolj splošne uporabe konoplje in ne samo v medicinske namene govorili že prej pa me zdaj v bistvu zanima kaj je dejansko na stvari.
Očitno nas je BK za to temo pa nismo čist na tekočem.Si spregledal. Ves čas je govora o dveh ločenih zadevah. Tudi referendumski vprašanji sta bili ločeni:
Ali naj Slovenija na svojem ozemlju dopusti gojenje in predelavo konoplje v medicinske namene?
Ali naj Slovenija na svojem ozemlju dopusti gojenje in posedovanje konoplje za omejeno osebno rabo?