Planet Golob

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.000
17.426
113
Ker si ravno ti in se mi da-najbolje je, da ta tvoja "sodelavka" zahteva izredno sejo DZ in še DS povrhu, ker je ta njen primer v nebo vpijoč ob sicerjšnji škodi, ki je nastala v času stoletnih poplav.
Ne skrbi, ne zganja take drame kot jo zdaj predlagaš ti. Poanta je bila samo v tem, da se tudi pri obravnavi teh primerov najdejo med odločevalci ljudje, ki - tako kot ti in še premnogi drugi - živijo na nekem svojem planetu in so konkretno odmakneni od realnosti.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.711
11.865
113
kod Džej-Zija
Ker si ravno ti in se mi da-najbolje je, da ta tvoja "sodelavka" zahteva izredno sejo DZ in še DS povrhu, ker je ta njen primer v nebo vpijoč ob sicerjšnji škodi, ki je nastala v času stoletnih poplav.
Zraven je pa takih zgodb in zgodbic v naši državi nebroj, vsaka pa ima v ozadju svoj interes- so pa fajn kurivo za rumene tabloide in seveda nasprotnike vlade, spet v svrhi svojih interesov. Če se že greš komentiranje, glede na to, da naj bi bil resen poslovnež/uradnik, bi se lahko že naučil ločevati pleve od zrna..mimogrede, a je imela ta sodelavka kaj zavarovano za take primere?
Ti sralko budalko, kdaj se bo tvoja velecenjena vlada lotila jebenih vodotokov? Pred parimi tedni pizdarija v Vitanju zaradi neurejene struge, tokrat je najebala Lukovica. A veš, ko ste obljubljali stroko pa te fore. No, ta vodna stroka trenutno ne dela ničesar.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.154
4.147
113
Ljubljana
hmpg.net
1753722963077.png

Takole so si razdelili urejanje vodotokov. Leta 2019 za 7 let.

• Všeč mi je
Reactions: Svobodnjak

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
554
-3.791
28
Ti sralko budalko, kdaj se bo tvoja velecenjena vlada lotila jebenih vodotokov? Pred parimi tedni pizdarija v Vitanju zaradi neurejene struge, tokrat je najebala Lukovica. A veš, ko ste obljubljali stroko pa te fore. No, ta vodna stroka trenutno ne dela ničesar.
Ti se kar drži svojega šanka in se pridušaj čez vlado (seveda Golobovo), kako ni naredila nič- da bi pa ti in tvoje občinstvo vzeli lopate v roke in naredili akcijo na lokalnem vodotoku, lahko v sodelovanju z lokalnimi gasilci ali CZ, to pa ne- rajši SERJETE in PAMETUJETE, kaj in kako bi bilo treba, naredili pa NIČ. In v lokalnih skupnostih je takih največ, ki se štejete za neke desničarje, v resnici ste pa navadni SERATORJI. A je dovolj jasno napisano?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.397
5.147
113

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.681
4.608
113
Ti se kar drži svojega šanka in se pridušaj čez vlado (seveda Golobovo), kako ni naredila nič- da bi pa ti in tvoje občinstvo vzeli lopate v roke in naredili akcijo na lokalnem vodotoku, lahko v sodelovanju z lokalnimi gasilci ali CZ, to pa ne- rajši SERJETE in PAMETUJETE, kaj in kako bi bilo treba, naredili pa NIČ. In v lokalnih skupnostih je takih največ, ki se štejete za neke desničarje, v resnici ste pa navadni SERATORJI. A je dovolj jasno napisano?
Glede na to, da vaši inšpektorji z veseljem pišejo kazni vsem, ki karkoli delajo na vodotokih brez pooblastila države, tole skorajda izgleda kot napeljevanje k prekršku oziroma kaznivemu dejanju. S čimer verjamem, da imate kar nekaj prakse.

jello

Guru
22. sep 2008
10.702
4.124
113

Cela drama. Do vratu v dreku sogovornike zmerjaš s seratorji. Res izvirno. In ne rabiš se dret, v greznici odmeva tudi če šepetaš

• Všeč mi je
Reactions: sad in nacek

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
554
-3.791
28
Je smešno kajne svobodnjak? Lahko pa demantiraš, ko ti ne bo več smešno.
Kaj mi ne bo smešno? saj se lahko samo veselim, da bodo po vaših napovedih po naslednjih volitvah vlado prevzeli spet največji strokovnjaki, torej (kader) paglavci iz mlake (bazena) sedanje opozicije. Torej se nam bo zopet cedilo med in mleko, kot v prejšnji vladi.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.681
4.608
113
Kaj mi ne bo smešno? saj se lahko samo veselim, da bodo po vaših napovedih po naslednjih volitvah vlado prevzeli spet največji strokovnjaki, torej (kader) paglavci iz mlake (bazena) sedanje opozicije. Torej se nam bo zopet cedilo med in mleko, kot v prejšnji vladi.
Preusmerjanje debate torej, namesto demantija na očitno zavajanje, ki si ga sproduciral. Prav nič presenetljivo.