Planet Golob

dentex

Guru
20. sep 2007
2.803
848
113
Sej bo loh spet naš Lažnjivi kljukes aka Svobodnjak spet mal hvalu kako smo najboljši
Čakalnih vrst v zdravstvu ni moje novo koleno čaka, jest pa tud datum potrjen 27.12
Pa nutrijo vpraši če je pr Mujdinu al pa Beljulu sladoled pocen k pr Markotu je futr biu med čakajnem na patrica
aja pa letnico sem ti pozabu povedat serator 2030

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
534
-3.643
28
Nepojmljivo za naš politični prostor, da se politik, ki mu je bil dokazan prekršek ali kaznivo dejanje, tako hitro odzove na dosojeno kazen, da mu mora država polovičko celo vrniti.
Ker ponavadi, vsaj doslej smo bili navajeni, da se soočenje raznih politikov s svojim dejanjem nepojmljivo dolgo nateguje z raznoraznimi pravnimi in nepravnimi akrobacijami, celo s pozivanjem ulice na pomoč do zastaranja zadeve, kar si potem nekateri razlagajo kot z zmago nad pravosodjem (popularno imenovanim tudi krivosodje) in posledično absolutno nedolžnostjo storilca.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.867
17.267
113
Sej sej, če se z drugim ne morete realno pohvalit tudi take dogodivščine pridejo prav in tu je za razliko od povprečja (vsaj na prvi pogled) vse brez laži.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.100
4.108
113
Ljubljana
hmpg.net

atomato

Zelenc'
7. avg 2019
12
-10
1
Tko kot sem že napisal, referenduma o Natu NE bo, me pa lahko Svobodnjak popravi in postavi na laž tako, da pove kdaj ta teden, kot so tudi sami napovedali, bo GS vložila predlog za ta referendum...čakam

2. okt 2007
4.010
2.546
113
Torej ne namerava spoštovadi izida referenduma, ki so ga poagali izglasovati, če bi bil rezultat v prid nezvišanja obrambnih stroškov na raven zahtev NATA??? Samo politično nagajanje koaliciji s figo v žepu? So to "izkušeni" politiki?

Saj gre samo za posvetovalni referendum. Je bilo že kar nekaj referendumov, ki jih potem poslanci (še) niso upoštevali in za katere sploh ne rabiš 2/3 glasov.

In seveda, referendoma o NATO sploh ne bo, ker to bi bila največja blamaža v zgodovini države, pa potem pa bi res bili v lepi godlji.

2. okt 2007
4.010
2.546
113
Vlafa dela, pa spodaj še sploh ni omenjena možnost dodatnega 1% za obvezno zdravstveno... Svobodnjak, a plešemo? Spodnje bi morali biti na naslovnici vseh časopisov, da folk vidi, kam gremo s socialno državo.

1751953393160.png

• Jezen sem
Reactions: LeQuack

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.252
3.747
113
41
Lj
Kam so tile milijoni € šli? Državljani nekako ne živimo bolje zaradi tega, čakalne vrste v zdravstvu se niso skrajšale, oskrba na domu (še) ne deluje,....

Nepremičnine in jahte od poslancev in njihovih botrov. Ne rabiš biti niti član koalicije, to je samo igra za ljudstvo, ko kradejo so vsi prijatelji.