V kaj pa ona namaka prstke?Urška KZ je imela zvečer na obeh televizijah identično izjavo.
Opozicija seveda nima drugega namena, kot pa da čaka, da prevzame oblast in namoči prste v marmelado, ki se ji reče "orožarski posli".
kamela, vse se da če se želi in če je volja....Ehh....sam si res eno otroće ti !
V kaj pa ona namaka prstke?
Ne odobravam njihovega (sds) početja vendar ne bi rekel da gre za rušenje vlade, bolj močna klofuta, ker se igrajo kot majhni mulci v peskovniku. Namesto da bi se Golob zresnil pa kuha mulo in napoveduje še en referendum o izstopu iz NATA. Otročje, no ali pa tudi ne, obstajajo ljudje v Sloveniji kateri sedaj plešejo kolo in jedo čevapčiče, naročeni so tudi trubači.SDS hoče rušiti vlado, zato je tako kot je.
Mislim da sem že 3 leta nazaj napisal, da bi moral golob v koalicijo z nsi, pa je šel z skrajno levico in naslednikom zveze komunistov...
V bistvu niti nisi daleč od resnice.Če bi imeli prejšnjo vlado bi tu že sedeli v uniformah, jemali bi denar nevladnim organizacijam, pogovarjali bi se o 6,7 odstotkih![]()
Mogoče bi pa lahko nekaj v tem smislu naredil. Ven pa dali zgolj priporočila, normalni ljudje bi se jih držali, komiji bi pa veselo šetali okoli, naravna selekcija glupih ljudi.Jah na britof bi moral JJ fuknjen folk pospravit. ...
švicarji so mentalno precej daleč nad nami zato je malo hecno jih z nami primerjat. Močno dvomim da boš dobil Švicarje ki se jim bo stožilo po RU vladavini in njihovemu standardu, pri nas pa je to kr zaželenoA je Švica v Natu?
Ne...
A jim kaj manjka?
Ne...
Zakaj smo mi, ki bi radi bili druga Švica, v Natu?
Ah...
Vem, sliši se mikavno: "Švica ni v Natu, pa ji nič ne manjka – zakaj smo mi potem?"A je Švica v Natu?
Ne...
A jim kaj manjka?
Ne...
Ah...
In če se odločimo zdaj?Mi smo se po osamosvojitvi odločili za varnost in povezovanje. Če bi šli takrat sami po poti "nevtralnosti", bi bilo vprašanje, če bi danes sploh govorili o Sloveniji tako, kot jo poznamo.
Torej ja, ideja zveni lepo – biti "druga Švica" – ampak Švica je to gradila 200 let. Mi pa bi hoteli vse to čez noč, brez temeljev. Če hočemo nevtralnost, moramo najprej postati sposobni stati sami. Zaenkrat pa nismo.In če se odločimo zdaj?
A je Švica v Natu?
Ne...
A jim kaj manjka?
Ne...
Ah...
Ja, imaš prav, čeprav...Torej ja, ideja zveni lepo – biti "druga Švica" – ampak Švica je to gradila 200 let. Mi pa bi hoteli vse to čez noč, brez temeljev. Če hočemo nevtralnost, moramo najprej postati sposobni stati sami. Zaenkrat pa nismo.
Ne se hecat, noben niti prdnit ne zna, brez da mu da Nato OK. Ker ni šans, da bi potopili bivšo/bodočo članico...Zelo naivno gledanje na geopolitično situacijo okrog nas. Madžarska bi v trenutku pripojila Prekmurje. Že tako aktivno preko kulture in izobraževanja delajo na tem. Italija bi skočila do rapalske meje. Avstrija se ne bi branila našega severa, Hrvaška pa območij okrog nedokončane meje. V hipu bi se skrčili na tretjino sedanje države.
Zelo naivno gledanje na geopolitično situacijo okrog nas. Madžarska bi v trenutku pripojila Prekmurje. Že tako aktivno preko kulture in izobraževanja delajo na tem. Italija bi skočila do rapalske meje. Avstrija se ne bi branila našega severa, Hrvaška pa območij okrog nedokončane meje. V hipu bi se skrčili na tretjino sedanje države.
Tako ljubečega odnosa, kot ga imata Orban in Golob, pri Janši nisem opazil.Madžarska pa, če bo Ivan Thompson Janša na vladi, pa zna kaj naredit...