Svobodnjak, a ti to razumeš? Ali je Golob voditelj države članice zveze NATO (5%) ali ne (2% letos, 3% do 2030)? Ali je Golob seštel 2% in 3%? Ali računa, da takrat itak ne bo več v politiki in se bo s to zmedo ukvarjala takratna vlada?Realne novice iz sveta politike:
Predsednik vlade in Svobode dr. Robert Golob se je v sredo udeležil zaključka formalnega zasedanja Severnoatlantskega sveta na ravni voditeljev zavezniških držav. Voditelji držav članic zveze NATO so se v sklepni izjavi zavezali, da bodo do leta 2035 povišali letne izdatke za varnost in obrambo na pet odstotkov BDP.
Predsednik vlade ob tem poudarja, da »je edina že sprejeta zaveza za Slovenijo sprejeta Resolucija o splošnem dolgoročnem programu razvoja in opremljanja Slovenske vojske do leta 2040, ki jo je potrdil Državni zbor pred dvema tednoma. To je zaveza, da bomo letos za obrambne izdatke namenili dva odstotka BDP. To bomo postopoma dvigovali po 0,2 odstotka letno do leta 2030, ko bomo dosegli tri odstotke izdatkov za obrambne namene, skladno z metodologijo NATA iz leta 2018.«
In kaj te je zmotilo? sam sem mnenja, da imamo zanič PR, ker prvič ne znajo opoziciji odgovarjati v" jeziku", ki ga poznajo, torej kvasenje bedarij in laganju- (seveda mislim figurativno, kar se tiče odgovarjanja), drugič pa, ker ljudem ne znajo bolje predstaviti uspehov te vlade.
Dobro, potem pa komentiral res bolan zapis aktualne vlade, ravno tako na X-u (twiterju), kjer se komentar ne ujema ravno z dano zavezo - verjetno veš zakaj se je šlo.Raje pa ne bi komentiral res bolanega zapisa prejšnje vlade, ravno tako na X-u (twiterju), kjer so komentirali DSO-je in starostnike-verjetno veste, zakaj se je šlo.
Upam, da ne boš zameril, ker se ne spuščam na raven šank debat in ne komentiram vsakršnih domislic, kakor se komu pač porodijo..zgoraj sem dodal uradne zaznamke in ugotovitve vlade o tekočem delu in to je to.O, lejga, Svobodnjak ! Lepo, da si se nam pridružil. Kaj pa ti porečeš na vse to? Si spet samo malo narobe razlagamo vse skupaj?
Upam, da ne boš spet tiho.
Ne zamerim, sem pričakoval nek tak (ne)odgovor. Potem pa prosim pokomentiraj post #27.247, ki ne vsebuje nikakršnih domislic na nivoju šank debat, hvala.Upam, da ne boš zameril, ker se ne spuščam na raven šank debat in ne komentiram vsakršnih domislic, kakor se komu pač porodijo..zgoraj sem dodal uradne zaznamke in ugotovitve vlade o tekočem delu in to je to.
Rečte,.da je to fejk no.
Ti se bi lahko samo dvignil na nivo sank debat ampak ti ni dani. Ostani v kloaki ki ste jo proizvedli.Upam, da ne boš zameril, ker se ne spuščam na raven šank debat in ne komentiram vsakršnih domislic, kakor se komu pač porodijo..zgoraj sem dodal uradne zaznamke in ugotovitve vlade o tekočem delu in to je to.
Upam, da ne boš zameril, ker se ne spuščam na raven šank debat in ne komentiram vsakršnih domislic, kakor se komu pač porodijo..zgoraj sem dodal uradne zaznamke in ugotovitve vlade o tekočem delu in to je to.
Who the fuck je Kaja Kobetič? A to sedaj študenti intervjujajo predsednika vlade? Najprej zameša odstotne točke in odstotke, potem ptiča ne poklopi, ko se enkrat zagovori 2% do 2030. No ja, koga drugega si ptič niti ne zasluži.Še zmeda predstavljena v zvoku in sliki.
Novinar, ki večkrat ne ponovi vprašanja ob ne-odgovarjanju, ni vreden nič.Who the fuck je Kaja Kobetič? A to sedaj študenti intervjujajo predsednika vlade? Najprej zameša odstotne točke in odstotke, potem ptiča ne poklopi, ko se enkrat zagovori 2% do 2030. No ja, koga drugega si ptič niti ne zasluži.
Sicer pa sranje ptiča v vsem svojem sijaju. Ne bi bilo slabo, če bi ga poklicali v Nato, da obrazložita svoj drek, ki ga je proizvedel.
Mene bolj skrbijo klovni, ki so to podprli in izvolili.Kakšna mentalna gimnastika, meglenje in relativiziranje, kaj si ti nor. In tip še vedno nabija o drugem mandatu med katerim bo štukal te procente, Vatovec bi pa kar preprosto ignoriral vse podpisane zaveze, ahahaha. Kakšne klovne imamo to na oblasti, jao ej...