Planet Golob

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.696
997
113
Se hvalijo da so v treh letih naredili več kot katerakoli vlada v dvajsetih letih..
Kaj so naredili? Letni dodatek za upokojence se je povečal za 10 (deset evrov)!

Danes sem spet jezen!!
1. Zaradi štirih evrov padem v višjo skupino tako da dobim 150 uvrov regresa.

2. Zaradi male rente moram plačati davek na dohodek kot upokojenec. Imam pa prijavljenega še družinskega člana.

3. To pomeni da tisti ki ima nižjo pokojnino na koncu leta suma sumarum dobi več!

Takega socializma kot je sedaj v dobi računalništva ni bilo niti v socializmu!
Me res kar malo jezi da se to dogaja v dobi superračunalnikov.
Oddelal sem pa polnih 42 let.

jello

Guru
22. sep 2008
10.624
4.059
113
Kakšen popoldanc, od produktivnosti šprica 24/7. U bistvu je mini čudež, da si ima ob vsem tem delu sploh čas še od ust trgat za preostali narod, ki se medtem šeta po prešercu.

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.075
7.731
113
A si dons na popoldancu al kako?

Kolega, določene inštitucije (FDV, Ljubljanska drama,...) so dobivali prosti izhod ob petkih v kolikor si se udeležil protestov.
Shitpostanje po alterju, iti srat na firmi, privat telefon ali farmvile...

Koliko normalnih podjetij poznaš, da bi kar proste izhode dajale če greš na protest?

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.815
10.145
113
Kolega, določene inštitucije (FDV, Ljubljanska drama,...) so dobivali prosti izhod ob petkih v kolikor si se udeležil protestov.

Koliko normalnih podjetij poznaš, da bi kar proste izhode dajale če greš na protest?
Kaj ima tole, kar si naflodral, veze s trkanjem po prsih našga d arbajtarja, ki trajba in podpira komplet levičarski svet?

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.399
941
113

To ni nič, vaši so poleg tega da so jim dali frej, organiziral še prevoz, sendvič in 20€, zato da so šli pred sodišča demonstrirati. :valjamse: