Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
23.407
7.157
113
Kako pa to, da si ti kot vesten kronist in opazovalec političnega dogajanja, ki rad graja in izpostavlja zdrse politikov, čisto spregledal priznanje krivde in obsodbo Pivčeve? ( pa ne za rezino pršuta in kozarec vina)-verjetno se ti je to naredilo čisto nenamerno, kajne?
Pa misliš da to spada sem ali v temo o našem (vašem?) sodstvu?

Tudi tega, da je Krek po dolgih letih na sodišču izgubil, ker za covid klicni center ni izvedel dolgotrajnega razpisa, ni bilo smisla objavljati. Golob je lahko vzpostavil številko 114 za poplavljence, ampak zdaj so časi blaginje in zapravljanja.

Sicer pa - nov "uspeh" Golobove vlade: pristala je na čistem dnu glede na zaupanje. Med vsemi vladami v EU naši državljani najmanj zaupamo. In to kljub dejstvu, da ima pod nadzorom praktično vse medije.

ali zaupate svoji vladi.jpg

erikson

Guru
25. avg 2007
23.407
7.157
113

• Všeč mi je
Reactions: Svobodnjak

delter333

Guru
21. maj 2010
2.070
1.777
113
Notranjska
g. jello, poglejte, v okviru moje osnovne profesije bi vam lahko marsikaj svojstvenega napisal, no, če smo natančni, ne samo vam, ampak tudi kakšnemu drugemu razpravljalcu v tej temi o prvenstvenih vzgibih vašega sodelovanja v teh debatah, ampak, to ni moj namen sodelovanja in recimo temu bolj plastično, naloga.

Za lažje dojemanje, kaj vam hočem povedati, vam bom izpostavil nekaj oznak, ki so se vam in drugim tukajšnjim aktantom zapisale v vaših sestavkih in ki se tičejo neke osebe, popolnoma irelevantne osebe, ki nima nobene zveze z aktualno politiko, o kateri naj bi tukaj tekla debata. Te oznake so "flodruša, priležnica, Tinka, delavka" ipd.

Seveda skoraj vsi vemo, za katero osebo se gre, tudi brez navajanja imena, ker smo dnevno zasuti s tem od strani rumenih in pogrošnih medijev .
Zato pa vam in drugim deležnikom v debatah priporočam, da se o tej osebi , njenem delovanju in domnevnih "funkcijah", ki naj bi jih imela, obrnete na zgoraj omenjene "medije", ker vam jaz enostavno ne morem postreči s temi "informacijami", ki vas in druge sodelujoče očitno prvenstveno zanimajo, ker, kot še enkrat ponavljam, o teh zadevah ne vem nič, me tudi ne zanimajo in so absolutno nepomembne za dnevno politiko naše vlade in njeno delovanje.

lp Alex
Najivnež!

B81

22. jul 2007
38.725
11.662
113
KSZ
Mogoce bo zdaj bolj jasno:

Berger je še poudaril, da so marže pri prodaji goriv v Sloveniji najnižje v EU-ju, trošarine pa med najvišjimi v primerjavi s sosednjimi državami.

"Trenutno stanje ustvarja zavajajoč vtis o nizkih cenah goriv, v resnici pa slovenski potrošnik plačuje več, predvsem zaradi visokega bremena dajatev državi," je dejal in dodal je, da se marže od začetka leta 2023 do danes niso povišale, medtem ko so se dajatve državi v istem obdobju povečale za 42 odstotkov pri bencinu oziroma za 35 odstotkov pri dizelskem gorivu.

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.052
4.078
113
Ljubljana
hmpg.net
marže v % se niso povečale, ker pa se cena goriva spreminja, se tudi znesek marže spreminja.

Glede na to, da tule v glavnem ugotavljate, da gre benz gor, so šle tudi marže gor.

jello

Guru
22. sep 2008
10.591
4.012
113
Sem že pred časom, ko so se še oglašali tukaj gor napisal naj se enostavno ne trudijo več s prodajo goriva če je tako težko in prodajajo kramo, stave, alko, čike, proteine, loto, gls pakete, zavarovanja, frizure, knauf in fehtanje za naše smučarje. To je razvoj, ki se ga gre petrol zadnjih 30 let. Samo slogan "z vami na poti" še popravijo v "vam v napoto".

sad

Guru
24. avg 2007
21.930
10.602
113
Sem že pred časom, ko so se še oglašali tukaj gor napisal naj se enostavno ne trudijo več s prodajo goriva če je tako težko in prodajajo kramo, stave, alko, čike, proteine, loto, gls pakete, zavarovanja, frizure, knauf in fehtanje za naše smučarje. To je razvoj, ki se ga gre petrol zadnjih 30 let. Samo slogan "z vami na poti" še popravijo v "vam v napoto".
Pravilno. Kar napiši še. Ko se boš vozil 30km do bencinske in plačeval 3 EUR na liter, se spomni na te zapise.

jello

Guru
22. sep 2008
10.591
4.012
113
Pravilno. Kar napiši še. Ko se boš vozil 30km do bencinske in plačeval 3 EUR na liter, se spomni na te zapise.

Ne vem sicer kaj bi ti rad povedal (naj bom hvaležen dobremu petrolu iz kalkute da lahko pri njih še vedno kupujem gorivo? ali da je gorivo poceni ker ga prodaja petrol?), ampak petrol prodaja to kar ljudje kupujejo. Kramo in stave.

sad

Guru
24. avg 2007
21.930
10.602
113
Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje kupil kaj drugega na Petrolu kot pa gorivo. Je bilo že nekaj časa nazaj.
Vem pa, da je zaradi te krame, kakšen bencinski servis več na voljo in s to kramo Petrol dela dobiček, ki delno subvencionira manjšo maržo na gorivu.
Tista prasica iz 8 marca pa naj ****** delat v gospodarstvo, da bo končno ugotovila, da denar ne prileti z neba in da je cilj podjetja dobiček, ne praskanje po riti in plačevanje prasic.